Znojmo – Triglav Kranj 6:2 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
6:2 (3:1, 3:0, 0:1)
HK Triglav Kranj
Neděle 02.11.2014, 13:15 • Zimní stadion Znojmo • Erste Bank Juniors League
Partner:
     
    59:50
    Tak ještě trest pro Jambora (ZNO) za hákování.
     
    56:09
    Další hráči putují na trestnou lavici, po jednom na každé straně. Snad se nám utkání nezvrhne. Orli pokračují v početní výhodě pět na čtyři.
     
    54:28
    A další potyčka. Bude se opět vylučovat.
     
    53:30
    Na ledě se trochu přiostřuje. Dvě minuty pro Patrika Bulína (ZNO) – napadení. Menší potyčku s Drakslarem ihned hasí rozhodčí.
     
    52:42
    Krátce po návratu Potocnika se ale dostal do úniku Jambor, na kterého si ale počíhal Senk.
     
    50:34
    Dvě minuty znovu pro Kristofa Potocnika (TRG) – vražení.
     
    48:09
    Kristof Potocnik (TRG) inkasuje dvě minuty za faul loktem.
     
    42:46
    Kranj právě vstřelila branku! Hosté dokázali v početní výhodě rychle skórovat. Za záda znojemského gólmana se trefuje ALJAZ PANGERC. Asistence: Kristof Potocnik a Matevz Ban.
     
    42:16
    Menší trest pro Jambora (ZNO) – podražení.
     
    35:37
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo potvrzuje svou nadvládu a střílí šestý gól. Kranj se dostala pod obrovský tlak, do mezikruží si s pukem najel JIŘÍ KUNTOŠ a posílá plachtící puk za záda gólmana. Ten toho zřejmě moc neviděl. Asistence: Patrik Tondl.
     
    31:36
    Nedovolené bránění v podání Drakslara (TRG). Krátká znojemská výhoda pět na tři.
     
    29:57
    Kristof Potocnik (TRG) se provinil napadením a usedá na trestnou lavici.
     
    28:32
    Tresty na obou stranách. Vyloučen Brabec (ZNO) – nedovolené bránění a Ban (TRG) – napadení.
     
    23:44
    Orli právě vstřelili branku!
    Senk už se prosebně dívá ke střídačce, ale trenér jej stále nechává na svém místě. Takový gól by ale rozhodně pouštět neměl... Nikterak prudká přízemní střela JANA JAMBORA propadla brankáři mezi betony za jeho záda. Puk se opravdu jen pomalinku dokutálel za brankovou čáru. Asistence: Jiří Kuntoš a Patrik Bulín.
     
    21:30
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo si bere rychle zpět třígólové vedení. Ránu Kruckovyče od modré čáry ještě Senk vyrazil betonem, ale na dorážku nepokrytého PATRIK BULÍNA už byl krátký. Asistence: Michal Kruckovyč.
     
    20:17
    Kristof Potocnik trefuje z rychlého brejku po křídle tyčku!
     
    17:39
    Hezký moment Tondla, který proplul obranou Kranji, před bránou zasekl a zadovkou našel Jana Bulína, jenž trefuje připraveného gólmana.
     
    15:46
    Kranj právě vstřelila branku! Tak přeci jen první puk ve znojemské síti. Orli se na chvíli dostali pod tlak, který dokázal přetavit ve snížení KRISTOF POTOCNIK. Asistence: Matic Stenkler.
     
    14:48
    Sám před slovinskou klecí se ocitl Mikulič. Poprvé trefil beton přesouvajícího se gólmana, dorážkou mířil vedle.
     
    11:41
    Orli právě vstřelili branku!
    První minuty tomu sice nenasvědčovaly, ale po jejich odeznění je to Znojmo, které na ledě doslova dominuje. Další nepřehlednou situaci před brankovištěm Triglavu dokonale využil JAN BULÍN, jenž bekhendem posílá puk nad ležícím gólmanem do sítě. Bez asistence.
     
    10:28
    Orli právě vstřelili branku!
    Využitá přesilovka, i když opět trochu šťastně. RADEK NIEDERHAFNER vystřelil z hodně ostrého úhlu, ale puk si po odrazu našel cestu za záda gólmana kolem levé tyčky. Asistence: Jiří Kuntoš a Patrik Tondl.
     
    09:04
    Menší trest pro Rozmana (TRG) – podražení.
     
    08:29
    Orli právě vstřelili branku!
    Trochu překvapivý gól, ale je tam. Přečíslení dva na jednoho hodně kulišácky vyřešil JAN JAMBOR, od něhož zřejmě všichni čekali přihrávku, ale on sám vypálil a k udivení všech puk proklouzl kolem vyrážečky Senka do sítě. Asistence: Patrik Bulín.
     
    03:15
    Až nyní se Orli usadili před gólmanem Slovinců a ihned zahrozili. Patrik Bulín přenesl hru bleskovou přihrávkou k pravé tyči, kde číhal Jambor. Senk zasahuje a s přispěním spoluhráčů hasí i menší závar před svou klecí.

    Petra Matůšová

    Branky a nahrávky: 9. Jambor (Bulín P.), 11. Niederhafner (Kuntoš, Tondl), 12. Bulín J., 22. Bulín P. (Kruckovyč), 24. Jambor (Kuntoš, Bulín P.), 36. Kuntoš (Tondl) – 16. Potocnik K. (Stenkler), 43. Pangerc (Potocnik K., Ban)


    HC LERAM Orli Znojmo: Svoboda (Daňo) – Pucher, Krejčí, Kruckovyč, Brabec – Niederhafner, Kuntoš, Tondl – Jambor, Bulín J., Bulín P. – Březina, Mikulič.
    HK Triglav Kranj: Senk (Ovsenik) – Mubi, Drakslar, Fende, Ban, Pecek, Rozman – Pangerc, Jugovic, PotocnikZ. – Markic, Kokalj, Stenkler – Jeglic, Potocnik K., Kristan
    bahis siteleri