HC Boskovice – SHK Hodonín 1:8 (kon.)
konec
HC Boskovice
1:8 (0:4, 1:4, 0:0)
SHK Drtiči Hodonín
Neděle 02.11.2014, 17:00 • Zimní stadion Boskovice • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00. Na Boskovice dnes čeká nelehký soupeř z Hodonína. Pro domácí bude dnešní zápas velmi obtížný. Boskovice mají hned několik hráčů na marodce a mezi nimi je i domácí střelec Jiří Šmahel, který vede produktivitu domácích. Do dnešního utkání nastoupí za Boskovice 13 hráčů + 2 brankáři. Hosté budou hrát s patnácti hráči a jedním brankářem, poněvadž jeden z hráčů Hodonína si zapomněl dres a byl mu vypůjčen dres hostujícího brankáře Adama Štěpanovského. Adam Štěpanovský tak má pouze tréninkový dres bez čísla a tudíž k dnešnímu utkání nemůže nastoupit, i přesto, že na stadion dorazil. Adam Štěpanovský by mohl hrát jen v případě, že by došlo ke zranění brankáře Jana Lekeše, což se doufejme nestane...
     
    Úvodní sestavy:

    HC Boskovice: Külzer J. (MD), (Nečas) – Šindelář, Hejduk, Fabiánek "A", Hořava – Külzer N. "A", Hrubeš M. (MD), Slavíček, Procházka "C", Šmíd (MD), Pospíšil, Res (MD), Vyskočil, Hrubeš K.;
    Trenér: Svatopluk Vařeka
    Vedoucí družstva: Markus Külzer

    SHK Hodonín: Lekeš (Štěpanovský A.) – Obrtlík, Andrýsek, Lišaník, Weber "A", Škubal, Crlík, Mojžíšek – Lindner, Veselý, Šcecina, Větříšek "C", Škriba, Rauš "A", Stanislav, Štěpanovský M.;
    Trenér: Patrik Weber
    Vedoucí družstva: David Lindner

    Rozhodčí: Marek Honza (hlavní rozhodčí) – Pavel Menšík, Tomáš Klein.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    0:41
    Hodonín hrál v šesti hráčích. Rozhodčí si toho všimli a udělují týmu SHK Hodonín menší trest za příliš mnoho hráčů na ledě. Menší trest odpyká hráč č. 19 Lukáš Škriba.
     
    2:41
    Hosté hrají v plném počtu.
     
    06:42
    Hodonín střílí první branku dnešního zápasu. Po přihrávce kapitána Adama Větříška dostal puk za záda Jana Külzera na druhý pokus Marek Lindner.
     
    12:18
    Hodonín hraje lépe. Domácím se příliš nedaří v obraně, hráčům Boskovic nevycházejí také nahrávky. Z toho vyplynul i druhý gól Hodonína, o který se postaral Lukáš Škriba (asistence Tomáš Andrýsek a Michal Crlík)
     
    13:09
    Hosté ukazují svou sílu v útoku. Chvíli po druhém gólu střílí Hodonín další gól. Róbert Obrtlík krásnou střelou upravuje stav utkání na 3:0 pro Hodonín (asistence Richard Veselý a Matěj Ščecina).
     
    14:04
    S domácími to vypadá špatně. Třetí branku během tří minut a zároveň již čtvrtou branku Hodonína v dnešním zápase vstřelil Marek Rauš (asistence Michal Crlík).
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny.
     
    20:00
    První třetina skončila. Druhá třetina začne přibližně v 17:40
     
    Domácí gól v první třetině nevstřelili a čtyři góly dostali. Hodonín si v klidu převzal zápas do vlastních rukou a určuje tempo hry. Domácí příliš nestíhají, nedaří se jim přihrávky ani střely na bránu, proto domácí nevstřelili gól, navíc když obrana Hodonína hraje velmi dobře. Do druhé třetiny se tak budou muset domácí o hodně zlepšit. Nejspíše si však Hodonín stav utkání pohlídá i přesto, že skončila teprve první třetina. Ovšem i v hokeji se dějí zajímavé věci a Boskovice klidně mohou ještě vyrovnat. Čtyřbrankový náskok ještě v konečném účtování nemusí nic znamenat.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    22:35
    Boskovice střílí svoji první branku v dnešním zápase. Gól dvě a půl minuty po začátku druhé třetiny vstřelil po asistenci Dominika Vyskočila hráč č. 10 Ondřej Slavíček
     
    22:35
    Po vstřeleném gólu domácích došlo ke kratšímu zdržení hry. Dveře od střídačky hostů se samovolně otevíraly, avšak po rychlém zásahu ledaře boskovického stadionu už je vše v pořádku
     
    25:23
    Vyloučen hráč týmu HC Boskovice č. 13 Jan Procházka – 2 minuty, vražení na hrazení
     
    25:29
    Hodonín využívá hned svou první přesilovou hru v zápase a ještě k tomu velmi rychle! Jan Procházka se na trestné lavici příliš dlouho nezdržel. Přesilovou hru po devíti vteřinách využil Marek Lindner (asistence Adam Větříšek).
     
    26:26
    A brankostroj Hodonína přidává další branku – tentokrát v pořadí šestou. Gól vstřelil Marek Rauš (asistence Michal Crlík a Lukáš Škriba).
     
    Vyloučen hráč týmu SHK Hodonín č. 6 Róbert Obrtlík – 2 minuty, faul kolenem
     
    26:53
    Domácím se přesilová hra vůbec nedaří. Obrana Boskovic jakoby přestala hrát a nechala bez větších problémů uvolnit do samostatného úniku Richarda Veselého, který bez větších problémů dává gól ve vlastním oslabení.
     
    28:10
    Vyloučen hráč týmu HC Boskovice č. 13 Jan Procházka – 2 minuty, podražení
     
    28:34
    Hosté hrají v plném počtu.
     
    30:10
    Boskovice hrají v plném počtu.
     
    30:23
    V domácí bráně došlo ke střídání brankářů. Jana Külzera s číslem 29 vystřídal s číslem 1 Miroslav Nečas
     
    32:34
    Ani Miroslav Nečas nedokázal zabránit dalšímu gólu rozjetého útoku. První gól Miroslavu Nečasovi v dnešním zápase vstřelil Michal Crlík (asistence Marek Rauš a Marek Štěpanovský).
     
    36:33
    Vyloučen hráč týmu HC Boskovice č. 66 Jan Hořava – 2 minuty, nedovolené bránění
     
    38:33
    Boskovice hrají v plném počtu.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila. Třetí třetina začne přibližně v 18:30
     
    Ve druhé třetině sice domácí vstřelili jeden gól, ale to je málo, obzvlášť v případě kdy Boskovice znovu dostali čtyři góly a po první třetině je stav utkání 1:8. Domácím se opět nedaří přesilovky a oslabení, kdy jedno oslabení neubránili a dostali velmi rychlý gól, pouhých šest vteřin po vyloučení. Navíc Boskovice dostaly jeden gól ve vlastní přesilové hře a Hodonín si tak nejspíše ve třetí třetině stav utkání pohlídá a odveze si domů tři body.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    44:08
    Vyloučen hráč týmu HC Boskovice č. 13 Jan Procházka – 2 minuty, krosček
     
    Dnešní utkání sleduje 40 diváků.
     
    46:08
    Domácí hrají v plném počtu.
     
    50:30
    Vyloučen hráč týmu HC Boskovice č. 7 Niklas Külzer – 2 minuty, hákování
     
    57:50
    Vyloučen hráč týmu SHK Hodonín č. 25 Marek Štěpanovský – 2 minuty podražení.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    59:50
    Hodonín hraje v plném počtu.
     
    60:00
    Konec zápasu. (18:57:31)

    Stanislav Scheiner

    Branky a nahrávky: 23. Slavíček (Vyskočil) – 7. Lindner (Větříšek), 13. Škriba (Andrýsek, Crlík), 14. Obrtlík (Veselý, Ščecina), 15. Rauš (Crlík), 26. Lindner (Stanislav), 27. Rauš (Crlík, Škriba), 27. Veselý, 33. Crlík (Rauš, Štěpanovský)


    HC Boskovice: Külzer J. (MD), (Nečas) – Šindelář, Hejduk, Fabiánek "A", Hořava – Külzer N. "A", Hrubeš M. (MD), Slavíček, Procházka "C", Šmíd (MD), Pospíšil, Res (MD), Vyskočil, Hrubeš K.;
    Trenér: Svatopluk Vařeka
    Vedoucí družstva: Markus Külzer

    SHK Drtiči Hodonín: Lekeš (Štěpanovský A.) – Obrtlík, Andrýsek, Lišaník, Weber "A", Škubal, Crlík, Mojžíšek – Lindner, Veselý, Šcecina, Větříšek "C", Škriba, Rauš "A", Stanislav, Štěpanovský M.;
    Trenér: Patrik Weber
    Vedoucí družstva: David Lindner

    Rozhodčí: Marek Honza (hlavní rozhodčí) – Pavel Menšík, Tomáš Klein

    Diváci: 40
    bahis siteleri