Vsetín – Vítkovice 2:5 (kon.) | HC Litvínov – K. Vary 0:2 (kon.) | Hr. Králové – Jihlava 2:1 (kon.)
Pardubice – Č. Budějovice 3:5 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 3:1 (kon.) | Poruba 2011 – Zlín 4:6 (kon.)
Letňany – PZ Kladno 6:2 (kon.) | HC Plzeň – Kladno 7:6 (2:1 po s.n.) | Chomutov – Slavia 8:4 (kon.)
Písek – Sparta 1:7 (kon.) | Třinec – Olomouc 3:2 (1:0 po s.n.) | Kometa Brno – Havířov 5:4 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
8:4 (3:0, 1:4, 4:0)
HC Slavia Praha
Pátek 05.12.2014, 17:30 • SD ARÉNA • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    57:15
    Piráti právě vstřelili branku!
    Divoká třetí třetina nekončí. Chomutov přidává další pojistku. Toman přihrál na volného JANA SVOBODU, který se z dobré pozice nemýlil. Asistence: Toman, Běhula.
     
    55:30
    Piráti právě vstřelili branku!
    A je zřejmě rozhodnuto! Na 7:4 zvyšuje chomutovský lídr Alan Lyszczarczyk, který tak kompletuje svůj hattrick.Bez asistence
     
    45:30
    Piráti právě vstřelili branku!
    V trestném střílení si zkušeně počínal Alan LYSZCZARCZYK, který nedal hostujícímu brankáři žádnou šanci.
     
    43:47
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov se opět dostává do vedení a opět se prosazuje v početní výhodě. Branku na 5:4 zajistil Jan Svoboda. Asistence: Toman a Běhula.
     
    37:57
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak toto je velmi nešťastná branka pro domácí a pořádná porce štěstí pro hosty. Strejc vytasil dva skvělé zákroky za sebou ve stylu Dominika Haška, ale díky nešťastnému tečnutí po druhém zákroku se puk dostává za brankovou čáru. Autorem branky je TOMÁŠ ŠMERHA. Bez asistence.
     
    34:30
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia opět snižuje na rozdíl jedné branky a to zásluhou TOMÁŠE ŠMERHY, který střelou mezi betony překonává Strejce a to v oslabení.
     
    28:37
    Piráti právě vstřelili branku!
    Další využitá přesilovka v podání domácích Pirátů. Dnes již třetí. Po přihrávce Lyszczarczyka se k puku dostal DANIEL NOVÁK, který svou střelou od modré čáry nedal Petříkovi žádnou šanci. Asistence: Alan Lyszczarczyk, Matyáš Svoboda.
     
    26:37
    Slavia právě vstřelila branku!
    Heldák přihrál na DAVIDA KOHŮTA, který se uvolnil a z prostoru mezi kruhy snižuje na rozdíl jedné branky. Asistence: Heldák.
     
    25:52
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavii se přeci jenom podařilo vstřelit branku. Zderadička přihrál na volného TOMÁŠE VILDUMETZE, který tentokrát nedal domácímu brankaři šanci. Asistence: Zderadička.
     
    10:20
    Piráti právě vstřelili branku!
    FRANTIŠEK WÁGNER přetlačil obránce hostů a v následném zakončení nedal Petříkovi žádnou šanci. Piráti odskakují do tříbrankového vedení v době, kdyby to domácí nejméně čekali. Bez asistence.
     
    04:06
    Piráti právě vstřelili branku!
    I hned po buly zajeli domácí do útočného pásma, kde se po skrumáži před brankou prosazuje TOMÁŠ ADÁMEK. Asistence: Kulich.
     
    03:27
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tom Polák přihrál na druhou stranu na lépe postaveného ALANA LYSZCZARCZYK, ten přesnou střelou pod horní tyč nedal Petříkovi žádnou šanci. Asistence: Polák, Novák.

    Jan Thöma

    Branky a nahrávky: 4. Lyszczarczyk (Polák, Novák), 5. Adámek (Kulich), 11. Wágner, 29. Novák (Lyszczarczyk, Matyáš Svoboda), 44. Jan Svoboda (Toman, Běhula), 46. Lyszczarczyk, 56. Lyszczarczyk, 58. Jan Svoboda (Toman, Běhula) – 26. Vildumetz (Zderadička), 27. Kohůt (Heldák), 35. Šmerha, 38. Šmerha


    Piráti Chomutov: Strejc (Zvědlík) – Buchtela, Hlaváček, Dvořák, Běhula, Novák, Bukač, Hajič – Toman, Polák, Lyszczarczyk, Kulich, Palička, Svoboda M., Rindoš, Hřebíček, Dejmek, Wágner, Svoboda J., Adámek.
    HC Slavia Praha: Petřík (Štefka) – Zderadička, Krásný, Bušek, Hejda, Příkop, Šmíd, Valík – Patočka, Vildumetz, Šteiner, Heldák, Šergl, Fiala, Kolář, Mušo, Mareček, Kohút, Šmerha.

    Rozhodčí: Turčan, Krob – Votrubec, Folk
    bahis siteleri