Chanty-Mansijsk – Kazaň 4:3 (2:1 po s.n.) | Nižněkamsk – Jekatěrinburg 1:4 (kon.) | Soči – Záhřeb 6:2 (kon.)
Dynamo Moskva – HC Slovan 7:2 (kon.) | Viťaz – Minsk 3:5 (kon.)
po s.n. (2:1)
Jugra Chanty-Mansijsk
4:3 (0:1, 2:1, 1:1 - 0:0)
Ak Bars Kazaň
Pátek 05.12.2014, 15:00 • Arena Jugra • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    GUSEV - 4:3
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Jugra Chanty-Mansijsk.
    Autorem vítězné branky je GUSEV.
    PETROV - 3:3
     
    58:26
    Kazaň vstřelila branku!
    Tuto přesilovou hru hosté využívají a necelé dvě minuty před koncem máme opět vyrovnáno. Rychlou kombinační souhru zužitkoval KIRILL PETROV, který z mezikruží poslal kotouč mezi betony Brusta, jenž jej nestihl včas sklepnout k sobě. Asistence: Konstantin Kornějev.
     
    56:34
    Hra je přerušena, protože na zemi zůstává v bolestech ležet Burmistrov. Kapitána domácích poslal k zemi Melart, který dostane dvě minuty za podražení.
     
    53:18
    Tým Jugra právě vstřelil branku!
    A právě z protiútoku stříli Chanty-Mansijsk veledůležitý gól, ale ten byl hodně laciný a Nilsson si jej za rámeček určitě nedá. Švédský brankař si totiž opět nepohídal tyč a volného prostoru využil NIKITA GUSEV, který využil skulinky a přesnou ranou poslal puk mezi tyč a beton gólmana. Asistence: Igor Magogin.
     
    48:54
    Po nádherné kombinaci na jeden dotek pálil na vrcholu pravého kruhu najetý Mirnov. Jeho dělovka buď orazítkovala tyč, nebo Brust dokázal v poslední chvílí zasáhnout betonem!
     
    47:26
    Rozhodčí opět vylučují. Tentokrát směřuje na lavici hanby Buljanskij. Domácí už podruhé v dnešním střetnutí hráli v šesti.
     
    41:34
    Chystá se další vyloučení. Sekáním se provinil Malychin a Jugra si zahraje přesilovou hru.
     
    36:45
    Zbytečným faulem se prezentoval Brookbank, jenž udeřil po přerušení soupeře do obličeje. Bortnikov si to ale nenechal líbit, a tak se bude hrát ve čtyřech.
     
    32:13
    Bude se opět vylučovat a znovu na domácí straně. Provinil se Maxwell krosčekem a Kazaň si zahraje další přesilovou hru.
    AZEVEDO - 2:2
     
    28:07
    Kazaň vstřelila branku!
    Početní výhodu Bars využívá velice rychle a je opět srovnáno. Kornějev vysunul ze strany do jízdy JUSTINA AZEVEDA, který využil volného prostoru na vrcholu levého kruhu a tažnou střelou prostřelil domácího muže v masce. Asistence: Konstantin Kornějev.
     
    27:39
    Za podražení směřuje na trestnou lavici Koroljuk a hosté tak budou moci srovnat z přesilové hry.
    BORTNIKOV - 2:1
     
    25:14
    Tým Jugra právě vstřelil branku!
    Romancev zachytyil kotouč a společně s Bortnikovem se dostal do přečíslení. Prvně zmiňovaný si sjel až k vrcholu kruhu, kde následnou přihrávkou předložil kotouč zcela osamocenému IGORU BORTNIKOVI, který nedal přesouvající se mu Nilssonovi šanci a nekompromisní dělovkou ho propálil. Asistence: Danill Romancev, Ilja Koreněv.
    MELART - 1:1
     
    22:06
    Tým Jugra právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno. ILARI MELART velice šikovně tečoval nahozený puk zády k brance a pro překvapení všech skonči kotouč za zády překvapeného Nilssona, který si nepohlídal bližší tyči. Asistence: Vitaly Sitnikov, Dmitrij Rjabykin.
    MEDVĚDĚV - 0:1
     
    15:16
    Kazaň vstřelila branku!
    Hosté zůstali i nadále v útočné třetině. JEVGENIJ MEDVĚDĚV obdržel přihrávku k modré čáře. To zužitkoval ke střele a tvrdým projektilem propálil vše, co mu stálo v cestě. Brust měl zakrytý výhled, a tak na ránu hostujícího hráče nestihl včas zareagovat. Asistence:
     
    13:02
    Hra v plném počtu ale dlouho nevydržela. Za hákování směřuje na trestnou Pepeljajev a Bars si zahraje další početní výhodu.
     
    10:48
    Bude se poprvé vylučovat. Domácí hráli v šesti a budou potrestáni. Trest odsedí Buljanskij.
     
    05:30
    Petrov zachytil puk, najel si s ním do útočné třetiny, kde ho zadovkou přenechal Burmistrovi. Ten tvrdě vypálil a trefil lapačku Brusta, jenž byl dosti otřesený, ale puk za svá záda nepustil.

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 23. Melart (Sitnikov, Rjabykin), 26. Bortnikov (Romancev, Koreněv), 54. Gusev (Magogin), rozh. náj. Gusev – 16. Medvěděv, 29. Azevedo (Kornějev), 59. Petrov (Kornějev)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   Moller (KZN)
    0:2   Kašpar (JUG)
    2. série:
    0:2   Tkačjov (KZN)
    0:2   Buljanskij (JUG)
    3. série:
    1:1   Malychin (KZN)
    2:1   Gusev (JUG)


    Jugra Chanty-Mansijsk: Brust (Gorjačevskich) – Želdakov, Sergejev, Rjabykin, Melart, Pepeljajev, Stalnov, Mamkin, Putilov – Koroljuk, Maxwell, Kašpar – Buljanskij, Magogin (C), Gusev – Gorbunov, Sitnikov, Jatcenko – Bortnikov, Romancev, Koreněv.
    Ak Bars Kazaň: Nilsson (Garipov) – Kornějev, Pajgin, Denisov, Rylov, Nikulin, Musin, Brookbank, Medvěděv – Obuchov, Arčipov, Malychin – Mirno, Tkačjov, Lukojanov – Gluchov, Varnakov, Azevedo – Moller, Burmistrov (C), Petrov.

    Rozhodčí: Dejev, Ščenov – Misjur, Raming
    bahis siteleri