Chanty-Mansijsk – Kazaň 4:3 (2:1 po s.n.) | Nižněkamsk – Jekatěrinburg 1:4 (kon.) | Soči – Záhřeb 6:2 (kon.)
Dynamo Moskva – HC Slovan 7:2 (kon.) | Viťaz – Minsk 3:5 (kon.)
konec
HK Soči
6:2 (4:0, 1:1, 1:1)
Medveščak Záhřeb
Pátek 05.12.2014, 17:00 • Ledový palác Bolšoj • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Brandon SEGAL - 6:2
     
    56:57
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Nyní už hosté korigují! BRANDON SEGAL dostal přihrávku na pravý kruh, kterou mu adresoval Kinrade, a ranou z první překonal Pöpperleho. Asistence: Geoffrey Kinrade a Martin St. Pierre.
    Michail ANISIN - 6:1
     
    42:22
    Soči právě vstřelilo branku!
    MICHAIL ANISIN trestné střílení proměnil! Vytáhl si Dekaniche z branky, udělal kličku do forhendu a u tyče kotouč zasunul za brankovou čáru. Soči vede 6:1.
    Krystofer KOLANOS - 5:1
     
    35:32
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Hosté se dočkali gólu! Nahození Morrisonna tečoval jeden z bránících hráčů do protipohybu Pöpperleho a český brankář kotouč s námahou vyrazil brankářskou holí. Než se však stačil vrátit mezi tyče, našel Ville Leino KRYSTOFERA KOLANOSE a ten puk doklepl do sítě. Asistence: Shaone Morrisonn a Ville Leino.
    Igor IGNATUŠKIN - 5:0
     
    24:42
    Soči právě vstřelilo branku!
    Domácí se prosazují také v početní výhodě a navyšují skóre na 5:0! IGOR IGNATUŠKIN se z levé strany protáhl až před branku a pod Dekanichem poslal kotouč za brankovou čáru. Asistence: Andrej Kosticin a Nikita Ščitov.
    Cory EMMERTON - 4:0
     
    17:42
    Soči právě vstřelilo branku!
    Také Dekanich už inkasoval! Domácí předvedli exhibiční akci, když doslova rozebrali obranu soupeře. Anisin před Dekanichem ještě nahrával CORYMU EMMERTONOVI, který byl sice v obležení protihráčů, ale nakonec puk došťouchal do odkryté klece Medveščaku – 4:0. Asistence: Ryan Whitney a Michail Anisin.
    Max WARN - 3:0
     
    14:15
    Soči právě vstřelilo branku!
    A je to 3:0 pro Soči! Domácí rozpoutali pořádný závar před brankou soupeře. Hosté kotouč odklidili pouze k MAXOVI WARNOVI a ten se zápěstím trefil nad vyrážečku klečícího Owuyi.
    Cory EMMERTON - 2:0
     
    10:45
    Soči právě vstřelilo branku!
    To je neuvěřitelné! Domácí ve stejném oslabení skórovali podruhé! Přečíslení 2 na 1 vyřešil Emmerton přihrávkou na Warna, který ještě Owuyu nepřekonal, ale dojíždějící CORY EMMERTON už kotouč propasíroval za záda hostujícího gólmana – 2:0. Asistence: Max Warn.
    Arťom KRIKUNOV - 1:0
     
    10:16
    Soči právě vstřelilo branku!
    Domácí udeřili ve vlastním oslabení! Clay Wilson nahrál před branku, kde byl ARŤOM KRIKUNOV. Ten si počkal, až si Owuya lehne na led, a poté ho přehodil. Asistence: Clay Wilson.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 11. Krikunov (Wilson), 11. Emmerton (Warn), 15. Warn, 18. Emmerton (Whitney, Anisin), 25. Ignatuškin (Kosticin, Ščitov), 43. Anisin (TS) – 36. Kolanos (Morrisonn, Leino), 57. Segal (Kinrade, St. Pierre)


    HK Soči: Pöpperle (Gavrilov) – Ščitov, Koledov, Petrov, Whitney, Děrljuk, Wilson, Jarvinen – Kosticin, Ignatuškin, Krikunov – Lapenkov, Petersson, Ljudučin – Emmerton, Warn, Anisin – Morozov, Šiškanov, Krjukov – Ščerbina.
    Medveščak Záhřeb: Owuya (od 15. min. Dekanich) – Kinrade, Morrisonn, Flood, Martinovič, Popovič, Hutchinson, Katić – Thomas, Pelletier, McLean – Kolanos, Leino, Wright – Glumac, Bjorkstrand, Perkovich – Segal, St. Pierre, Hedberg.

    Rozhodčí: Kulakov, Jeřábek – Aljošin, Ivanov

    Diváci: 7794
    bahis siteleri