Vítkovice – Mountfield HK 3:1 (kon.) | Litvínov – K. Vary 4:2 (kon.) | Zlín – Mladá Boleslav 3:2 (kon.)
Olomouc – Slavia 4:2 (kon.) | Pardubice – Třinec 0:4 (kon.) | Sparta – Plzeň 3:4 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
0:4 (0:1, 0:1, 0:2)
HC Oceláři Třinec
Pátek 05.12.2014, 18:20 • ČEZ Arena Pardubice. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
    ROTH - 0:4
     
    51:43
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec využívá přesilovku 4 na 3! Klepiš se dlouho rozmýšlel, co s kotoučem provede, nakonec ho poslal na volného VLADIMÍRA ROTHA, který střelou bez přípravy překonal pardubického brankáře. Asistence: Jakub Klepiš, Jiří Polanský.
    MATUŠ - 0:3
     
    40:39
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec odskakuje na rozdíl tří branek! Hrňovu střelu z otočky vyrazil Vejmelka pouze na hůl RADIMA MATUŠE, který z dorážky rozvlnil síť domácí brány. Asistence: Erik Hrňa, Jakub Orsava.
    POLANSKÝ - 0:2
     
    37:28
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec se dostává do dvoubrankového vedení! Hrňovu střelu vyrazil Vejmelka pouze na volného Adamského, který kotouč posunul na před bránou stojícího JIŘÍHO POLANSKÉHO, pro něhož nebyl žádný problém uklidit puk do sítě domácího celku. Asistence: Martin Adamský, Erik Hrňa.
    RÁKOS - 0:1
     
    04:29
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení! Pro Trončinského nahození si sjel bývalý pardubický útočník DANIEL RÁKOS a tísněn domácím obráncem poslal kotouč za záda Karla Vejmelky. Asistence: Marek Trončinský, Milan Doudera.
    Marken.cz

    Robert Novotný

    Branky a nahrávky: 5. Rákos (Trončinský, Doudera), 38. Polanský (Adamský, Hrňa), 41. Matuš (Hrňa, Orsava), 52. Roth (Klepiš, Polanský)


    HC Dynamo Pardubice: Vejmelka (Kristan) – Ščotka, Čáslava, Gregorc, Havlík, Píša, Korím, Zdráhal – Sýkora, Zohorna, Cetkovský – Radil, Nahodil, Tybor – Semorád, Marcinko, Starý – Kolář, Špaček, Kaut – Půhoný.
    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Roth, Klesla, Trončinský, Linhart, Galvas, Doudera, Matyáš – Hrňa, Matuš, Orsava – Dravecký, Polanský, Adamský – Klepiš, Žejdl, Rákos – Chmielewski, Růžička, Rufer.

    Rozhodčí: Hribik, Oskirko – Jelínek, Pešek
    bahis siteleri