Vítkovice – Mountfield HK 3:1 (kon.) | Litvínov – K. Vary 4:2 (kon.) | Zlín – Mladá Boleslav 3:2 (kon.)
Olomouc – Slavia 4:2 (kon.) | Pardubice – Třinec 0:4 (kon.) | Sparta – Plzeň 3:4 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
3:4 (2:0, 1:2, 0:2)
HC Škoda Plzeň
Pátek 05.12.2014, 18:30 • Tipsport arena, Praha • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
    SÝKORA - 3:4
     
    46:52
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň otáčí zápas! JÁN SÝKORA si se Staňou pohrál a zakončil přesně k tyči. Potrestal tak faul na svoji osobu v samostatném úniku.
    PULPÁN - 3:3
     
    44:08
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Staňa si teď nepohlídal svoji bližší tyč a LUKÁŠ PULPÁN našel tu správnou mezírku. Je znovu vyrovnáno a začínáme od nuly. Aistence: Jakub Lev a Matěj Machovský.
    CINGEL - 3:2
     
    39:31
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta si však bere své vedení okamžitě zpět. Z úhlu tentokrát Machovského překvapil LUKÁŠ CINGEL. Jeho střela prošla gólmanovi Plzně pod rukou do branky. Asistence: Petr Kumstát.
    LEV - 2:2
     
    39:08
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to je studená sprcha pro domácí. Než se stačili vzpamatovat z prvního zásahu, trefuje se do odkryté branky JAKUB LEV. Staňa byl tentokrát bez šance. Asistence: Nicholas Johnson.
    INDRÁK - 2:1
     
    36:59
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tuto branku si domácí zavinili sami, na vlastní modré čáře chybovali, puk se dostal k MIROSLAV INDRÁK a mezi betony nachytal Staňu. Bez aistence.
    KLIMEK - 2:0
     
    10:34
    Sparta právě vstřelila branku!
    Teď už to ale Pražanům vyšlo. Réwayův luxusní pas napříč pásmem zakončil přesnou bekhendovou kličkou pod víko LUKÁŠ KLIMEK, který si tak připisuje druhou trefu. Asistence: Martin Réway a Karel Pilař.
    KLIMEK - 1:0
     
    02:51
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tohle sehráli domácí perfektně. Před branku si na Poláškovu přihrávku sjel LUKÁŠ KLIMEK a z první trefil vntřní konstrukci branky. Machovský byl bez šance. Asistence: Adam Polášek a Jaroslav Hlinka.
    Marken.cz

    Robin Mana

    Branky a nahrávky: 3. Klimek (Polášek, Hlinka), 11. Klimek (Réway, Pilař), 40. Cingel (Kumstát) – 37. Indrák, 40. Lev (Johnson), 45. Pulpán (Lev, Machovský), 47. Sýkora (TS)


    HC Sparta Praha: Staňa (48. Novotný) – Polášek, Piskáček, Ďaloga, Mikuš, Eminger, Barinka, Pilař (A) – Réway, Hlinka (A), Klimek – Sabolič, Pech (A), Buchtele – Kumstát, Cingel, Forman – Volek, Bahenský, Chlapík. Trenér: Josef Jandač.
    HC Škoda Plzeň: Machovský – Mozík, Pulpán, Kadlec(C), Jeřábek (A), Kubka, Boháč, Marcel – Balej, Kašpařík, Hollweg – Sýkora, Lev, Johnson – Indrák, Simon, Schleiss – Beran, Přikryl, Kubalík. Trenér: Michal Straka.

    Rozhodčí: Hodek, Pavlovič – Komárek, Ondráček

    Diváci: 5 174
    bahis siteleri