Trnava – Pov. Bystrica 3:0 (kon.) | Michalovce – Prievidza 0:0 (zruš.) | SR 18 – Spišská N. Ves 2:4 (kon.)
Bardejov – Senica 1:5 (kon.) | Prešov – Lipt. Mikuláš 0:5 (kon.) | Detva – Topoľčany 5:3 (kon.)
konec
HK Bardejov
1:5 (0:2, 1:1, 0:2)
HC Dukla Senica
sk Pátek 05.12.2014, 17:30 • Zimný štadión, Bardejov • 1. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:55
    Senica dala gól!
    Tento gól len podčiarkol dnešné stretnutie. Kalináč s ROMANOM JURÁKOM vykúpali domácu obranu a akciu na jeden dotyk zakončili do prázdnej brány. Hráči Bardejova im poslúžili ako tréningové kužele.
    Asistencia: Martin Kalináč.
     
    58:49
    Vladimír Polaček – narazenie na mantinel.
     
    56:40
    Samir Saliji sa dostal k strele z medzikružia, ale Peksa skvele a hlavne rýchlo zareagoval na jeho strelu ľavým betónom a vyrazil ju.
     
    50:18
    To čo predvádzajú bardejovský obrancovia je jedna veľká bieda. Slimák nešiel do puku na útočnej modrej a to využil Romančík, ktorý si ho obhodil a išiel s Mikolášekom sám na Takáča, ktorý nezachytil prihrávkou a Mikolášek posielal puk do protipohybu Andreanina, ktorý zázračne zachytil puk pod svojim telom.
     
    49:10
    Cútt sa krásne pretlačil spoza brány pred ňu a šikovne zakončil, ale jeho strelu Peksa so šťastím vyrazil.
     
    43:44
    Senica dala gól!
    Domáca obrana zlyhala a nechala úplné voľného MICHALA ROMANČÍKA pred Andreaninom a ten posiela puk okolo jeho pravého betónu do brány.
    Asistencia: Filip Surovka.
     
    38:10
    Senica dala gól!
    Lichanec našiel pri opačnej žrdi MARTINA KALINÁČA a ten našiel priestor medzi rukou a betónom Andreanina. Asistencie: Peter Lichanec, Peter Gula.
     
    37:01
    Marcel Baláž – podrazenie.
     
    36:08
    Peter Slimák – hákovanie.
     
    36:08
    Kalináč sa otočil pred bránou a jeho strelu famózne ramenom vyrazil Andreanin vedľa pravej žrde.
     
    34:50
    Šimčák bol sám pred bránou, kde ho našiel S. Saliji, ale Šimčák puk nedokázal vo vzduchu trafiť. Možno ak by to skúsil hlavou, tak by to dokázal, ale toto neje futbal.
     
    34:30
    Bardejov mohol okamžite aj vyrovnať, ale Peksa vytiahol čarovný zákrok. S. Saliji sa dostal k puku pred bránou a už prehadzoval Peksu, ale ten sa len hodil na zem a ľavým betónom puk vyrazil.
     
    33:38
    Bardejov dal gól!
    Toto domáci hráči potrebovali. Hovorím o šťastnom góle, ale je to len na nich ako ho využijú. MILAN TAKÁČ sa dostal k puku a proste len vypálil, Peksa si siahol na puk, ale nedokázal ho lapačkou vyraziť a od pravej tyčky puk ide do brány.
    Asistencia: Radovan Cútt.
     
    33:33
    Jakub Loydl – hákovanie.
     
    32:40
    Domáci teraz vyrobili veľkú chybu, Kalináč vystrelil a Andreanin puk vyrazil pred seba, kde Segľa nechal strieľať Juráka, ktorý na šťastie domácich prepálil bránu.
     
    31:00
    Vereš obral Devečku o puk v rohu klziska, posunul ho za seba na Penáka, ktorý hľadal pred bránou Brzobohatého, ktorý ale mal túto prihrávku na dlhú a nedokázal upratať puk do brány.
     
    28:46
    Peter Gula – podrazenie.
     
    28:08
    Hričina podržal puk a prihrávkou cez celú šírku klziska našiel Polačeka, ktorý pálil z prvej, ale Peksa so šťastím puk zachytil svojou výstrojov.
     
    27:16
    Martin Kalinač – nedovolené bránenie.
     
    24:46
    Hráči Senice zabili posledný klinec do rakvy Bardejova, ale klinec z rakvy vytiahol hlavný rozhodca, keď gól hostí neuznal pre prihrávku rukou.
     
    19:20
    Martin Kalináč – hákovanie.
     
    16:20
    Segľa obišiel na modrej Fiana a išiel sám na Peksu, ale jeho strela sa nevošla medzi tri žrde.
     
    14:00
    Gajdoš spravil fatálnu chybu na modrej, keď sa hodil po puku ako mech bandurok, ale puk nezasiahol a Vereš išiel sám na Andreanina, ale Kohutiar sa príkladne vrátil a výborne mu vypichol puk.
     
    12:41
    Dávid Všetečka – podrazenie.
     
    09:03
    Senica dala gól!
    Lichanec vypálil od ľavého mantinelu, Andreanin strelu iba pred seba, kde žiaden z jeho obrancov nebol a MARTIN KALINÁČ v pohode posiela hostí do dvojgólového vedenia.
    Asistencie: Peter Lichanec, Roman Jurák.
     
    07:04
    Senica dala gól!
    Hostia zatlačili domácich, a po mele pred Andreaninom sa dostal puk na modrú, kde ho na bránu napálil RÓBERT MIKÉSKA a ten skóruje do odkrytej brány.
    Asistencie: Dávid Všetečka, Martin Mikolášek.
     
    03:30
    Gmitter sa dostal k voľnému puku pri obrannej modrej a mal pred sebou voľnú cestu až pred Peksu, Gmitter výborne zrýchlil, ale jeho zakončenie nemalo razanciu a nesmerovalo ani do brány.
     
    02:12
    Antonín Hruška – podrazenie.

    Jakub Šoth

    Branky a nahrávky: 34. Takáč (Cútt) – 8. Mikéska (Všetečka, Mikolášek), 10. Kalináč (Lichanec, Jurák), 39. Kalináč (Lichanec, Gula), 44. Romančík (Surovka), 60. Jurák (Kalináč)


    HK Bardejov: Andreanin (Palko) – Takáč, Slimák, Hruška, Gajdoš, Polaček, Hopkovič, Devečka – Baláž, Cútt, Gmitter – S. Saliji, Šimčák, G. Saliji – Kohutiar, Prokop, Segľa – Sabol, Hričina.
    HC Dukla Senica: Peksa – Reissmüller, Gula, Janík, Loydl, Všetečka, Mikéska, Zábojník, Fian – Jurák, Kalináč, Lichanec – Romančík, Surovka, Mikolášek – Brzobohatý, Vereš, Penák – Daniel, Videlka, Blaško.

    Rozhodčí: Husár – Gavalier, Hric
    bahis siteleri