EC-KAC – Znojmo 1:4 (kon.)
konec
KAC Klagenfurt
1:4 (0:2, 1:1, 0:1)
HC LERAM Orli Znojmo
Pátek 05.12.2014, 19:15 • Stadthalle Klagenfurt • bet-at-home ICE Hockey League
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    42:55
    Orli právě vstřelili branku!
    Důležitá branka, která vrací Znojmu tříbrankový náskok. JIŘÍ BEROUN zakončil rychlý brejk tvrdou ranou z levého kruhu, která překonává brankáře Swetteho a zastavuje se až v síti. To by pro domácí mohl být rozhodující direkt. Asistence: Jiří Klimíček a Branislav Rehuš.
     
    35:44
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Hluchou pasáž hry zakončuje první gól domácích, na který celá hala čekala. Autorem branky je KIRK FUREY, který se dostal k dorážce Banovy střely. Tu ještě Holt dokázal vyrazit, na dorážku kanadského obránce už ale neměl nárok. Asistence: Thomas Hundertpfund a Daniel Ban.
     
    22:35
    Orli právě vstřelili branku!
    Start do druhé třetiny vychází Znojmu opět skvěle! MARTIN NEMČÍK napřáhl ke střele a propálil vše včetně brankáře Swetteho. Puk byl možná ještě tečován, rozhodčí ale připisují trefu Nemčíkovi. Slovenský bek tak střílí vůbec první gól v orlím dresu. Asistence: Jindřich Abdul a Roman Tomas.
     
    11:47
    Orli právě vstřelili branku!
    Krásná rychlá útočná akce Orlů. ROMAN TOMAS dostal přihrávku do jízdy ve středním pásmu, po pravém křídle se dostal do střelecké pozice a svou ranou trefil přesně vzdálenější roh domácí branky. Znojmo vede o dvě branky! Asistence: Jindřich Abdul a Maris Jass.
     
    05:30
    Orli právě vstřelili branku!
    Skvěle! Znojmo se ujímá vedení ve vlastním oslabení. Klimíček se dostal ke střele, kterou před brankářem ideálně tečoval JAN ŠEDA a střílí svou třetí branku v sezóně. Asistence: Jiří Klimíček a Jiří Beroun.

    Lukáš Peroutka

    Branky a nahrávky: 36. Furey (Hundertpfund, Ban) – 6. Šeda (Klimíček, Beroun), 12. Tomas (Abdul, Jass), 23. Nemčík (Abdul, Tomas), 43. Beroun (Klimíček, Rehuš)


    KAC Klagenfurt: Swette (Tuokkola) – Siklenka, DeSantis, Furey, Reichel, Schumnig, Pöck, Vallant – Setzinger, Koch, Geier – Lundmark, Hundertpfund, Ban – Jacques, Pither, Kurath – Kreuzer, Witting.
    HC LERAM Orli Znojmo: Holt (Nechvátal) – Jass, Štach, Pavlikovský, Nemčík, Bořuta, Klimíček – Tomas, Bartoš, Abdul – Podešva, Pucher, Havlík – Beroun, Šeda, Novák – Lattner, Rehuš, Číp – Fiala.

    Rozhodčí: Berneker, Trilar – Ettlmayr, Hribar

    Diváci: 3500
    bahis siteleri