Znojmo – Budapešť 8:2 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
8:2 (3:1, 2:1, 3:0)
VASAS Budapešť
Sobota 03.01.2015, 16:15 • Zimní stadion města Znojma • Erste Bank Young Stars League
Partner:
     
    55:15
    Orli právě vstřelili branku!
    Domácí kontrolují závěr duelu a ještě přidávají další branky. Po několika střelách doputoval kotouč na modrou na hůl JANA KOŇAŘÍKA, který přesně pálí mezi betony. Bez asistence.
     
    52:26
    Orli právě vstřelili branku!
    Využitá přesilovka zásluhou MICHALA POSPÍŠILA, který dlouho míchal s pukem před Miháczim, až našel prostor mezi jeho betony. Asistence: Tomáš Račický a Marc Zajíc.
     
    51:52
    Podražením se proviil Nagy (VBU) – dvě minuty.
     
    51:02
    Orli byli blízko ke gólu. Střelu od modré čáry ještě Miháczi vyrazil, počíhal si i na dorážku Hačeckého, ale poté se puk dostal na hůl Horáka, který zpoza brány nahodil na betony gólmana, odkud se kotouč odrazil na tyčku a poté z klece ven.
     
    49:43
    Oddechový čas pro hosty.
     
    44:30
    Přečíslení Krcha a Račického, první jmenovaný hráč pálí mimo tři tyče.
     
    42:47
    Orli právě vstřelili branku!
    Tak přeci jen. Domácí se jen na chvíli podívali před Mihácziho a je z toho gól. Brankář jen vyrazil jednu ze střel a puk odlétl z jeho dosahu, čehož využil JIŘÍ SVATUŠKA a z dorážky skóruje. Asistence: Bronislav Fruhwirt a Karel Nahodil.
     
    41:31
    Jacso (VBU) – držení.
     
    41:27
    Ale ne dlouho. V ponechané výhodě ve velké šanci Hačecký, který z prostoru u levé tyče posílá puk jen do dosahu gólmana.
     
    39:03
    Vyloučení na obou stranách. Papa (VBU) – krosček, Svatuška (ZNO) – vysoká hůl. Pokračuje se čtyři na čtyři.
     
    36:15
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo opět dokázalo svému soupeři výrazněji odskočit. Po nahození před Mihácziho našel skulinku mezi jeho pravým betonem a tyčí BRONISLAV FRUHWIRT. Asistence: Jiří Svatuška.
     
    35:32
    Orli právě vstřelili branku!
    Už v plném počtu hráčů na obou stranách přišel přesný pas před brankoviště, kam si sjel JOSEF KRCHO a posílá puk do sítě. Asistence: Zbyněk Horák.
     
    33:19
    Menší trest pro Kaisera (VBU) – držení.
     
    33:00
    Fruhwirt poslal Landera až z vlastního obranného pásma do individuální akce. Znojemský útočník si dokázal poradit s bránícím hráčem, jeho bekhend ale tentokrát nebyl tak přesný.
     
    28:49
    Po rychlém přenesení hru před Baču fauluje Krcho, který si odsedí dvě minuty za napadení.
     
    26:37
    Mela před bránou Budapešti, kde zakončovalo několik hráčů Znojma. Největší příležitost spálil jako poslední Račický, jenž z bekhendu vyklepal jen betony brankáře.
     
    24:28
    VASAS Budapešť právě vstřelili branku! A už je to jen o jeden gól... Krásně sehraná přesilovková akce, na jejímž konci stál před brankovištěm zakončující TAMAS ODRY, jenž posílá kotouč kolem betonu sítě. Asistence: Marton Papa a Richard Jacso.
     
    22:49
    Navíc Salát (ZNO) inkasuje trest za nedovolené bránění. Hraje se čtyři na čtyři.
     
    21:29
    Role se obrátí. Odry (VBU) si odsedí dvě minuty za sekání.
     
    21:06
    Ve vlastním oslabení se dostal do samostatného úniku Hačecký, ale přestřeluje maďarskou svatyni.
     
    19:51
    Opět Papa z dobré pozice v kruhu trefuje jen boční síť znojemské klece.
     
    19:13
    Koňařík (ZNO) inkasuje menší trest za vysokou hůl.
     
    18:34
    VASAS Budapešť právě vstřelili branku! Ale pozor! Hosté nečekaně udeřili. MARTON PAPA projel znojemskou obranou a prostřelil Baču mezi betony. Puk se jen došoural za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    17:11
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo odskakuje soupeři do tříbrankového trháku. DOMINIK SYNEK se s tím nemazal, zůstal sám v kruhu a posílá kotouč kolem ruky Mihácziho do horní části branky. Asistence: Tomáš Hačecký.
     
    13:22
    Orli právě vstřelili branku!
    Krásná akce JIŘÍHO LANDERA, který se proháčkoval téměř celým kluzištěm, vytáhl si gólmana z brány a poslal puk ke vzdálenější tyči. Asistence: Jiří Svatuška.
     
    13:01
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo konečně prostřelilo jinak výborného Mihácziho. JAN KOŇAŘÍK dostal od mantinelu přesný pas do mezikruží a posílá puk mezi betony za brankovou čáru. Asistence: Jiří Svatuška.
     
    11:40
    Krcho si vybruslil s kotoučem zpoza brány a nadvakrát zakončoval, gólman zvládl puk vytlačit z brány i v sedě, ještě se pokoušel dorážet Hačecký, ale to už zapracovala i obrana a vyšťouchla puk z brankové čáry.
     
    06:35
    Lander se dostal tváří v tvář Miháczimu, ale ani tentokrát svůj bekhend nepropasíroval přes jeho betony. Znojmo je výrazně aktivnější.
     
    03:06
    Menší trest pro Kaisera (VBU) za držení hole.
     
    01:31
    Horák a Hačecký v přečíslení dva na jednoho, zakončující Hačecký pálí z první jen do betonů přesouvajícího se gólmana.
     
    Oproti původním informacím utkání odstartuje s patnáctiminutovým zpožděním!

    Petra Matůšová

    Branky a nahrávky: 14. Koňařík (Svatuška), 14. Lander (Svatuška), 18. Synek (Hačecký), 36. Krcho (Horák), 37. Fruhwirt (Svatuška), 43. Svatuška (Fruhwirt, Nahodil), 53. Pospíšil (Račický, Zajíc), 56. Koňařík – 19. Papa, 25. Odry (Papa, Jacso)


    HC LERAM Orli Znojmo: Bača (Us) – Pospíšil, Mandát, Salát, Švanda, Nahodil, Koňařík – Račický, Zajíc, Synek – Hačecký, Horák, Krcho – Fruhwirt, Lander, Svatuška.
    VASAS Budapešť: Miháczi – Hegedus, Kaiser, Balla, Nagy, Jacso – Zwick, Kollo, Varga – Papa, Odry, Hegyi – Dabasi, Orosz, Danics.
    bahis siteleri