Zvolen – Banská Bystrica 1:4 (kon.) | Poprad – Nitra 2:1 (kon.) | Košice – Trenčín 2:1 (po pr.)
Martin – Piešťany 2:3 (kon.) | Žilina – Skalica 6:1 (kon.)
konec
HKM Zvolen
1:4 (0:2, 0:1, 1:1)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Neděle 04.01.2015, 16:30 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
    SLOBODA - 1:4
     
    58:11
    Zvolen dal gól!
    Nešťastný zápas pre brankára Košarišťana, ktorý prichádza o čisté konto necelé dve minúty pred koncom zápasu a naozaj smolným spôsobom, keď puk po dorážke MARTINA SLOBODU len tak tak doskackal do banskobystrickej brány. Asistencie: Peter Hraško, Radovan Puliš.
    KADURA - 0:4
     
    42:13
    Banská Bystrica dala gól!
    Je rozhodnuté! Hneď po skončení kratučkej presilovky zvyšujú hostia svoje vedenie už na štyri góly a to je, zdá sa, pre Zvolen neriešiteľná situácia dnes. Z bezprostrednej blízkosti sa presadil DOMINIK KADURA. Asistencie: Marek Biro, Petr Kafka.
    KAFKA - 0:3
     
    28:21
    Banská Bystrica dala gól!
    Využitá presilová hra hostí. Puk síce bol pod brankárom Šimkom, ale nemal ho pod kontrolou, čo využil PETR KAFKA a zvyšuje vedenie Banskej Bystrice už na rozdiel troch gólov! Asistencia: Lukáš Handlovský.
    KYTNÁR - 0:2
     
    12:48
    Banská Bystrica dala gól!
    A hostia už vedú rozdielom dvoch gólov. Puk sa dostal k MILANOVI KYTNÁROVI, ten spomedzi kruhov vystrelil nie príliš prudkú strelu. Tá však bola tečovaná Kamilom Brabencom a skončila v Šimkovej bráne. Asistencia: Marek Biro.
    BIRO - 0:1
     
    10:07
    Banská Bystrica dala gól!
    Signalizované vylúčenie na strane zvolenského HKM, presilovka sa však konať nebude. Marek Biro si spracoval puk na modrej čiare, tvrdým príklepom poslal puk na zvolenskú bránu, pred ktorou ho ešte tečoval PATRIK LAMPERA: Asistencie: Marek Biro, Tomáš Zigo.

    Jakub Bartko

    Branky a nahrávky: 59. Sloboda (Hraško, Puliš) – 11. Lamper (Biro, Zigo), 13. Kytnár (Biro), 29. Kafka (Handlovský), 43. Kadura (Biro, Kafka)


    HKM Zvolen: Šimko (Orčík) – Bagin, Juraško (A), Hraško, Pokovič, Pichnarčík, Ťavoda, Fekiač Frederik, Koch – Sloboda, Brabenec, Puliš – Chovan (A), Jurík (C), Podkonický – Obdržálek, Bortňák, Škvaridlo – Ďaloga, Kentoš, Žilka
    HC´ 05 Banská Bystrica: Košarišťan (Unice) – Bambúch (A), Jaborník, Čížek, Cuník, Biro, Cohen, Gachulinec, Róth – Hudec (C), Handzuš, Lunter Mário – Handlovský (A), Preisinger, Kafka – Kadura, Kytnár, White – Matoušek, Zigo, Lamper

    Rozhodčí: Peter Jonák, Miroslav Štefik – Peter Šefčík, Jozef Tvrdoň

    Diváci: 3 223
    bahis siteleri