Boston – Ottawa 2:3 (po pr.) | Los Angeles – Nashville 6:7 (po pr.) | New Jersey – Philadelphia 5:2 (kon.)
NY Rangers – Buffalo 6:1 (kon.) | Pittsburgh – Montreal 1:4 (kon.) | Winnipeg – Toronto 5:1 (kon.)
Arizona – Columbus 6:3 (kon.) | Dallas – Minnesota 7:1 (kon.) | Vancouver – Detroit 4:1 (kon.)
San Jose – St. Louis 2:7 (kon.) | Carolina – Boston 2:1 (1:0 po s.n.) | Washington – Florida 4:3 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
6:3 (1:0, 3:2, 2:1)
Columbus Blue Jackets
Neděle 04.01.2015, 02:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Ryan JOHANSEN - 6:3
     
    59:01
    Columbus právě vstřelil branku!
    Necelou minutu před koncem zápasu hosté přeci jen snižují. Po zbytečné ztrátě arizonských napřáhl ke střele RYAN JOHANSEN, který se "raduje" ze své jedenácté branky v sezóně. Bez asistence.
    Sam GAGNER - 6:2
     
    45:03
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí přidávají šestou branku a troufám si říci, že je rozhodnuto.Rieder získal puk pro domácí, Yandle přihrál na levou stranu SAMU GAGNEROVI, který měl hokejku nastavenou tak dobře, že puk přelétl beton Bobrovského. Asistence: Keith Yandle, Martin Hanzal.
    Kyle CHIPCHURA - 5:2
     
    43:37
    Arizona právě vstřelila branku!
    Kojoti odskakují do tříbrankového vedení, které je už velmi nadějné! KYLE CHIPCHURA dostal zpoza branky milimetrovou přihrávku od Riedera a nedal Bobrovskému žádnou šanci. Asistence: Tobias Rieder.
    Martin HANZAL - 4:2
     
    39:18
    Arizona právě vstřelila branku!
    Druhá formace Coyotes zůstala na ledě a postarala se o další branku! Gagner z otočky pálil do betonu Bobrovského, který vyrazil puk před sebe, kde byl jako první nadvakrát dorážející MARTIN HANZAL. Asistence: Sam Gagner, Martin Erat.
    Sam GAGNER - 3:2
     
    38:33
    Arizona právě vstřelila branku!
    Kojoti využívají přesilovou hru a jsou zpět ve vedení! Pokus Ekmana-Larssona v brance neskončil, od Hanzala se ale puk dostal k SAMU GAGNEROVI, který si dal puk na forhend a snadno dostal puk za ležícího brankáře. Asistence: Martin Hanzal, Oliver Ekman-Larsson.
    Oliver EKMAN-LARSSON - 2:2
     
    26:33
    Arizona právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Hanzal se dvakrát neúspěšně snažil doklepnout kotouč do branky, Bovrovskij si ovšem posunul puk za sebe a OLIVER EKMAN-LARSSON už pouze doklepl z několika centimetrů. Asistence: Martin Hanzal, Keith Yandle.
    James WISNIEWSKI - 1:2
     
    24:39
    Columbus právě vstřelil branku!
    Pohledná akce Blue Jackets končí gólem! Dubinsky přes tři obránce přihrál před branku na JAMESE WISNIEWSKIHO, jehož švih byl pro Smithe nechytatelný. Asistence: Brandon Dubinsky, Nick Foligno.
    Fjodor ŤJUTIN - 1:1
     
    22:35
    Columbus právě vstřelil branku!
    Po nevydařené přesilovce se hosté přece jenom dočkali první branky. Collins přihrál za branku Skillemu, jehož střelu Smith vyrazil do míst, ze kterých vyslal gólovou střelu FJODOR ŤJUTIN. Asistence: Jack Skille, Sean Collins.
    Tobias RIEDER - 1:0
     
    13:17
    Arizona právě vstřelila branku!
    Coyotes se zaslouženě ujímají vedení! Korpikoski branku minul, puk se od zadního mantinelu ale odrazil k TOBIASI RIEDEROVI, který už to měl u tyčky jednoduché. Asistence: Lauri Korpikoski, Kyle Chipchura.

    Petr Kašpárek

    Branky a nahrávky: 14. Rieder (Korpikoski, Chipchura), 27. Ekman-Larsson (Hanzal, Yandle), 39. Gagner (Hanzal, Ekman-Larsson), 40. Hanzal (Gagner, Erat), 44. Chipchura (Rieder), 46. Gagner (Yandle, Hanzal) – 23. Ťjutin (Skille, Collins), 25. Wisniewski (Dubinsky, Foligno), 60. Johansen


    Arizona Coyotes: Smith (Dubnyk) – Michálek, Ekman-Larsson, Stone, Yandle, Murphy, Gormley – Doan, Vermette, Bødker – Gagner, Hanzal, Erat – Korpikoski, Chipchura, Rieder – Moss, Vitale, McMillan.
    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (46. McElhinney) – Savard, Johnson, Wisniewski, Connauton, Prout, Ťjutin – Morin, Johansen, Hartnell – Foligno, Dubinsky, Calvert – Skille, Wennberg, Tropp – Boll, Chaput, Colins.

    Rozhodčí: Hebert, Pollock – Gibbs, Murphy

    Diváci: 13 159
    bahis siteleri