SR 18 – Lipt. Mikuláš 3:8 (kon.) | Michalovce – Topoľčany 6:0 (kon.) | Trnava – Senica 3:2 (kon.)
Detva – Pov. Bystrica 5:2 (kon.) | Bardejov – Prešov 6:1 (kon.)
konec
HK Bardejov
6:1 (1:1, 3:0, 2:0)
PHK Prešov
sk Neděle 04.01.2015, 18:00 • Zimný štadión, Bardejov • 1. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    46:11
    Bardejov dal gól!
    Segľa výborne vybojoval puk v rohu klziska, posunul ho ĽUBOMÍROVI SABOLOVI a ten ho šikovne takou žabkou poslal pod hornú žrď.
    Asistencie: Martin Segľa, Filip Vaško.
     
    44:56
    Bardejov dal gól!
    Česelka najprv našiel spoza brány Kohutiara, ale ten minul. Hostia sa už dostávali dopredu, ale skvele ich zastavil Šimčák, ktorý puk posunul doprava na ROMANA KOHUTIARA a ten krásnou strelou k ľavej žrdí zvyšuje na 5:1.
    Asistencie: Dominik Šimčák, Peter Česelka.
     
    29:13
    Bardejov dal gól!
    Tak toto bola veľká chyba hostí. Kobeľa vyhodil puk priamo na hokejku Šimčáka, ktorý si počkal a nahral presne pred prázdnu bránu a ROMAN KOHUTIAR puk bez problémov zasunul do prázdnej brány.
    Asistencia: Dominik Šimčák.
     
    27:19
    Bardejov dal gól!
    Baláž si tento gól najprv vybojoval a tak ho aj sám strelil. Baláž dokorčuľoval nahodený puk, ktorý získal od Kobeľu. Baláž puk posunul za seba Cúttovi, ktorý ho posunul na modrú Hopkovičovi a ten ho poslal na bránu, Borároš puk vyrazil pred seba. MARCEL BALÁŽ si ho potiahol a zasunul do odkrytej častí brány.
    Asistencia: Ladislav Hopkovič.
     
    20:31
    Bardejov dal gól!
    Baláž vyviezol puk od vlastnej brány až do pásma Prešova, kde pred bránou našiel hokejku RADOVANA CÚTTA, ktorý z bezprostrednej vzdialeností zasunul puk za Borároša.
    Asistencia: Marcel Baláž.
     
    14:58
    Prešov dáva gól!
    Pavlovský našiel pri pravej žrdí voľného FILIPA PEKARČÍKA a ten strelou pod hornú žrď vyrovnal.
    Asistencie: Marcel Pavlovský, Michal Kivader.
     
    10:01
    Bardejov dal gól!
    Segľa dostával prihrávku do nájazdu, ale prihrávku si zle spracoval, tak v pásme vybojoval puk pre Hopkoviča, ktorého strelu pred bránou s veľkým šťastím tečoval ĽUBOMÍR SABOL.
    Asistencie: Ladislav Hopkovič, Martin Segľa.

    Jakub Šoth

    Branky a nahrávky: 11. Sabol (Hopkovič, Segľa), 21. Cútt (Baláž), 28. Baláž (Hopkovič), 30. Kohutiar (Šimčák), 45. Kohutiar (Šimčák, Česelka), 47. Sabol (Segľa, Vaško) – 15. Pekarčík (Pavlovský, Kivader)


    HK Bardejov: Andreanin (Palko) – Takáč, Slimák, Gajdoš, Hruška, Poláček, Hopkovič – Baláž, Cútt, Gmitter – S. Saliji, Prokop, G. Saliji – Vaško, Sabol, Segľa – Česelka, Šimčák, Kohutiar.
    PHK Prešov: Borároš (Slivka) – Chovan, Popela, Pitka, Kobeľa, Gaborčík, Novický, Guntáš, Škrak – Pavlovský, Kivader, Pekarčík – Jaroš, Matejka, Korytko – Gápa, Horvát, M. Nagy – Ferenc, Tomčák, Potoček.

    Rozhodčí: Mihaľov – Riš, Piovar
    bahis siteleri