Německo U20 – Švýcarsko U20 2:5 (kon.) | Švédsko U20 – Rusko U20 1:4 (kon.)
konec
Švédsko U20
1:4 (0:0, 0:2, 1:2)
Rusko U20
Neděle 04.01.2015, 22:00 • Air Canada Centre, Toronto • Mistrovství světa do 20 let
Předzápasové kurzy
Partner:
    Maxim MAMIN - 1:4
     
    52:39
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Obrovská chyba Švédska, po které jeli dva útočníci na jediného obránce. Celou situaci chtěl na sebe vzít Fišenko, jehož tvrdou ránu vyrazil gólmana před sebe, kam první dojel MAXIM MAMIN, jenž neměl problém uklidit kotouč do branky. Asistence: Ivan Fišenko, Vladislav Gavrikov.
    Lucas WALLMARK - 1:3
     
    51:30
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    A přeci jen naděje pro Tre Kronor! Kempe našel najetého Brodeckiho, který ještě našel LUCASE WALLMARKA, který si kotouč potáhl a bekhendem ho uklidil za ležícího Söderströma. Asistence: Adam Brodecki, Adrian Kempe.
    Alexandr ŠAROV - 0:3
     
    41:31
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Tak to je pro Tre Kronor šok! Aho uklouzl u mantinelu, kde se kotouče zmocnil Mamin, který přihrál mezi kruhy, kde byl ALEXANDR ŠAROV, jehož střela skončila za brankovou čarou. Asistence: Maxim Mamin.
    Zijat PAJGIN - 0:2
     
    32:50
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Sborná využívá přesilovou hru! ZIJAT PAJGIN si vyměnil kotouč s Valijevem a následnou střelou o tyč překonal vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Rinat Valijev, Vladislav Kameněv.
    Alexandr ŠAROV - 0:1
     
    31:18
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Tre Kronor dostali soupeře pod tlak, ale sborná se dostala do protiútoku, z něhož poprvé skórovala. Golyšev prohodil kotouč přes obránce na ALEXANDRA ŠAROVA, jehož střela do horního rohu se zastavila až v brance. Asistence: Antolij Golyšev, Alexandr Dergačjov.
    Marken.cz

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 52. Wallmark (Brodecki, Kempe) – 32. Šarov (Golyšev, Dergačjov), 33. Pajgin (Valijev, Kameněv), 42. Šarov (Mamin), 53. Mamin (Fišenko, Gavrikov)


    Švédsko U20: Söderström (Ward) – Bergman, Hagg (A), Aho, Lagesson, Norell, Forsling, Englund – de la Rose (C), Blind, Karlsson – Nylander, Lindblöm, Holmström – Brodecki, Wallmark (A), Kempe – Olofsson, Looke, Ehn – Bristedt.
    Rusko U20: Šestjorkin (Sorokin) – Rafikov (A), Bryncev, Čerepanov, Gavrikov (C), Judin, Pajgin, Valijev, Provorov – Bučněvič (A), Barbašjov, Lešenko – Fišenko, Mamin, Bryjukvin – Golyšev, Šarov, Dergačjov – Kameněv, Goldobin, Tolčinskij.

    Rozhodčí: Patafie (USA), Wehrli (SUI) – Bevan (CAN), Ritter (USA)
    bahis siteleri