Novokuzněck – Ufa 5:4 (kon.) | Novosibirsk – Omsk 4:0 (kon.) | Magnitogorsk – Nižněkamsk 1:3 (kon.)
Čeljabinsk – Chanty-Mansijsk 5:2 (kon.) | CSKA Moskva – Dynamo Moskva 1:0 (kon.) | Čerepovec – Jaroslavl 1:2 (2:3 po s.n.)
Kazaň – Toljatti 3:0 (kon.) | Soči – Viťaz 5:2 (kon.) | Atlant – Minsk 2:4 (kon.)
Jokerit – Petrohrad 1:3 (kon.)
konec
Traktor Čeljabinsk
5:2 (1:1, 1:0, 3:1)
Jugra Chanty-Mansijsk
Pondělí 05.01.2015, 13:00 • Ledová aréna Traktor, Čeljabinsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Konstantin PANOV - 5:2
     
    55:42
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Hostující celek se sesypal jako domeček z karet. Z tohohle už se opravdu jen těžko zvedne. Čistovovu ránu Brust neudržel, puk se tak odrazil před něj, kde i v pádu a z dost krkolomné pozice poslal touš hodně zvláštním obloučkem za brankářova záda dorážející KONSTANTIN PANOV. Asistence: Stanislav Čistov, Francis Pare.
    Francis PARE - 4:2
     
    54:20
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Tohle je možná rozhodující úder! Čistov vjel do pásma, poté nabil na střelu z jedničky FRANCISOVI PAREMU, jenž svou pumelici usměrnil mezi betony pozdě reagujícího Brusta. Tahle rána se ale opravdu velmi těžko chytala. Asistence: Stanislav Čistov, Deron Quint.
    Semjon KOKUJOV - 3:2
     
    46:52
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Další gól během krátké chvíle! SEMJON KOKUJOV dostal přihrávku do mezikruží, odkud solidně vypálil. Brust mu jeho pokus polapil, pak si však obrana Jugry počínala dosti nedůrazně, takže domácí útočník se dostal k dorážce, a touš poslal za jeho záda. Bez asistence.
    Ben MAXWELL - 2:2
     
    41:27
    Tým Jugra právě vstřelil branku!
    Hostům se podařilo hned zkraje posledního dějství vyrovnat. Střela Kašpara se odrazila od brusle jednoho z protihráčů znovu k českému útočníkovi, ten pak adresoval přihrávku na druhou stranu na najíždějícího si BENA MAXWELLA, který měl před sebou poloprázdnou svatyni, a tu neminul. Garnett se nestačil přemístit. Asistence: Lukáš Kašpar.
    Dmitrij PESTUNOV - 2:1
     
    23:58
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí otáčejí vedení na svou stranu na začátku druhé třetiny. DMITRIJ PESTUNOV byl na pravé straně úplně sám, ukázal, jak šikovný s hokejkou je, položil si gólmana Brusta a na bližší tyčce zavezl puk po zemi do prázdné svatyně. Opravdu krásná individuální akce a krásný gól! Asistence: Anton Glinkin.
    Andrej POPOV - 1:1
     
    07:26
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí bleskově odpovídají. Pestunov kroužil na levé straně, nabil pak dozadu ANDREJI POPOVOVI, který z levého kruhu tvrdou ránou prostřelil Brusta. Utkání nám začíná nabírat na obrátkách. Asistence: Dmitrij Pestunov.
    Andrej ČIBISOV - 0:1
     
    06:03
    Tým Jugra právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení, a to asi zaslouženě. Směrem dopředu byli daleko kreativnější. ANDREJ ČIBISOV si sjel do pravého kruhu, odtud tahem vystřelil, a Garnettovi nějakou malou mezírkou nakonec puk prošel do branky. Asistence: Andrej Sergejev.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 8. Popov (Pestunov), 24. Pestunov (Glinkin), 47. Kokujov, 55. Pare (Čistov, Quint), 56. Panov (Čistov, Pare) – 7. Čibisov (Sergejev), 42. Maxwell (Kašpar)


    Traktor Čeljabinsk: Garnett (Děmčenko) – Borodkin, Quint, Piganovič, Kondratěv, Aťušov, Martynov, Penkovskij, Vasilčenko – Čistov, Bulis, Panov – Popov, Pestunov, Glinkin – Růžička, Osnovin, Pare – Gubarev, Kručinin, Kokujov
    Jugra Chanty-Mansijsk: Brust (Gelašvili) – Sergejev, Valentěnko, Larsen, Melart, Stalnov, Rjabykin, Koreněv, Želdakov – Buljanskij, Magogin, Gusev – Kašpar, Maxwell, Sitnikov – Jacenko, Gorbunov, Koroljuk – Čibisov, Romancev, Lesnuchin

    Rozhodčí: Kadyrov, Oskirko – Gorděnko, Tomilov
    bahis siteleri