Trnava – Zlaté Moravce 3:0 (kon.) | Košice – B. Bystrica 2:1 (kon.) | Slovan Bratislava – Podbrezová 2:1 (kon.)
Trenčín – Dunajská Streda 3:0 (kon.)
konec
MFK Košice
2:1 (2:1)
MFK Dukla Banská Bystrica
sk Sobota 21.03.2015, 14:30 • Lokomotíva Košice • Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    Štatistiky po zápase:
    Góly: 2:1
    Žlté karty: 2:1
    Červené karty: 0:0
    Strely na bránku: 6:3
    Strely mimo bránky: 3:3
    Rohové kopy: 11:10
    Ofsajdy: 6:4
    Voľné kopy: 12:18 (16:31:39)
     
    Je dobojované. Zápas priniesol množstvo pekných situácií a zaujímavých zakončení, z ktorých tri skončili v sieti. Dvakrát sa skórovať podarilo domácemu tímu, ktorý tak oslavuje trojbodový zisk. Hosťom sa síce snaha a bojovnosť uprieť nedá, no z metropoly východu opäť odchádzajú naprázdno.

    S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime a prajeme vám ešte príjemný zvyšok dňa.
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Na trávniku sa v záverečnej nadstavenej minúte nedeje nič zaujímavejšie. Samozrejme, vidíme ešte zúfalú snahu hostí, no tí sa už skutočne nedokážu presadiť. Košičania sú nasťahovaní v defenzíve a zakončenie nepripúšťajú.
     
    90+2
    Sekundy plynú a čas pre hostí sa skracuje. Banská Bystrica to teraz navyše robí veľmi zle, pretože Gálik zahral rukou a hostia úplne stratia loptu.
     
    90+1
    Nadstavovať sa budú tri minúty.
    Žltú kartu dostáva Michal Horodník (MFK Košice), ktorý fauloval ihneď po svojom príchode na trávnik.
     
    90
    Striedanie v tíme MFK Košice: z ihriska odchádza Miroslav Viazanko, prichádza Michal Horodník.
     
    90
    Po rohu od Faška sa v šestnástke pokúšali zakončiť všetci Banskobystričania vrátane brankára. Napokon ale presní neboli a loptu poslali za čiaru iba mimo bránky.
     
    89
    Mohlo byť vyrovnané! Faško posunul loptu pred bránku na Šovčíka, ktorý z hrotu ale brankára Stijakoviča neprekonal. Nasledovať bude roh pre Banskú Bystricu.
     
    88
    Basnká Bystrica rozohrala za pomoci svojho brankára. Do útoku dostal loptu Faško a rýchlou prihrávkou ešte hľadal spoluhráča v lepšej pozícii, no toho v sekunde obkľúčila obrana Košíc a bolo po akcii.
     
    87
    Košičania hru okamžite upokojili a presunuli sa do útoku. Tam opäť vybojovali rohový kop, no po Pačindovom centri následné nebezpečné zakončenie neprišlo. čas do konca riadnej hracej doby sa kráti.
     
    86
    Po rohovom kope sme videli opäť skvelú šancu hostí. Bol v nej Balko, ktorý na ľavej strane zakončoval vo výskoku "polonožničkami", no trafil iba hráčov stojacich pred ním.
     
    85
    Napokon sme to ale zrejme zakríkli! Banská Bystrica sa presunula do útoku, kde v šestnástke pred Stijakovičom vznikol poriadny zmätok. Na jeho konci prišlo prudké zakončenie, ktoré domáci tím zrazil nad brvno a nasledovať bude rohový kop.
     
    84
    Košičania to pohodlne mohli skúsiť aj protiútokom. Ten ale nebol z kategórie nebezpečných pretože Pačindova prihrávka pred bránku po zemi nikoho nenašla.
     
    83
    Banská Bystrica to skúša všetkými spôsobmi. Hosťom sa napokon loptu podarilo do útoku dostať na útočnú polovicu vysoko nastrelenou loptou, no tá našla iba adresáta z domácej strany.
     
    82
    Domáci futbalisti majú záver zápasu zatiaľ plne pod kontrolou. Košičania sa presunuli do útoku. kde to centrom z ľavej strany skúsil Dordevič, ale našiel iba Vajdu.
     
    81
    Dnešné stretnutie sleduje 1180 divákov.
     
    81
    Domáci futbalisti nechcú nič riskovať. Košičania sa presunuli do útoku po ľavej strane a do vápna poslali aj center, ale po ňom lopta skončila iba v rukách Boroša.
     
    80
    Pred nami je posledná desaťminútovka tohto zápasu. Košičania majú na svojom konte síce jednogólové vedenie, ale to ešte nič neznamená a hostia majú ešte stále šancu na vyrovnanie.
     
    79
    Hostia ru upokojili a preniesli na útočnú polovicu. Tam to centrom z pravej strany skúsil Gálik, ale nenašiel vôbec nikoho.

    Veronika Pancuráková

    Branky: 5. Diaby, 9. Viazanko – 41. Vajda

    Karty:   57. Huk (KOS), 90+1. Horodník (KOS) – 51. Kapor (BBY)


    MFK Košice: Stijaković – Ostojić, Huk, Sekulić, Pačinda – Diaby (63. Pavúk), Korijkov, Viazanko (90. Horodník), Haskič – Kavka (46. Dimun), Djordjevič.
    Náhradníci: Ružinský – Hirjak, Dimun, Pavúk, Horodník, Novák, Tóth.

    MFK Dukla Banská Bystrica: Boroš – de Vito, Polievka, Šovčík, Kapor – Faško, Snitka (69. Gálik), Vajda, Savič (77. Balko) – Had, Willwéber (34. Kupec).
    Náhradníci: Ďurčo – Kupec, Gálik, Balko, Fajčík, Marinković.

    Rozhodčí: Kružliak – Bóllo, Roszbeck

    Diváci: 1180
    bahis siteleri