Nacional – Gil Vicente 3:2 (kon.) | Braga – Penafiel 4:0 (kon.) | Setúbal – Sporting 1:2 (kon.)
konec
SC Braga
4:0 (1:0)
FC Penafiel
Neděle 12.04.2015, 18:00 • Estádio AXA, Braga (kapacita 18000 diváků) • Portugalská Primeira Liga
Předzápasové kurzy
    Hlavička Rabioly mířila nad branku
     
    90+1
    No a hosté se dostali v závěru do zajímavé příležitosti! Z levé strany poslal velmi povedený centr Valente, který našel střídajícího Rabiolu, jehož hlavička ale letěla nad branku!
     
    90
    Čtvrtý rozhodčí rozodl o tom, že se budou nastavovat dvě minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    87
    I hosté provádejí svou poslední změnu. Ze hry jde velmi aktivní Guedes, který je nahrazen Rabiolou, který se na hřiště podívá na posledních pár minut.
    Haghighiho výborný zákrok
     
    82
    Trápení Zé Luíse pokračuje! Domácí hráč se dostal do úniku po přihrávce Felipeho Parda. Proti němu ale výborně vyběhl Haghighi, který jeho střelu vyrazil nad branku!
     
    78
    Poslední změna domácího celku! Ze hřiště jde Aderllan Santos, kterého nahrazuje domácí žolík Éder, který by měl zamířit na hrot.
    Proti střele Guedese se vytáhl Krycjuk
     
    74
    Teď nám musel prokázat své kvality i ruský gólman Krycjuk, který skvěle zasáhnul proti střele z první Guedese! Penafiel tak vybojoval druhý rohový kop v zápase.
    Rúben MICAEL - 4:0
     
    70
    Braga právě vstřelila branku!
    A je tu čtvrtý gól domácích! Na pravé straně vyhrál důležitý souboj Salvador Agra, který přišel před dvěma minutami! Agra poslal do vápna centr, který zamířil na nohu RÚBENA MICAELA, který se prosazuje podruhé v dnešním zápase.
     
    68
    Druhou změnu provádí domácí Braga. Ze hřiště jde Djavan Ferreira, který je nahrazen Salvadorem Agrou.
     
    65
    První změnu provádějí i domácí. Hřiště opouští Luiz Carlos, který dnes nebyl tolik vidět. Na trávník vstupuje Pedro Tiba, který by měl oživit levou stranu.
     
    61
    Hosté provádějí druhé střídání. Ze hřiště jde pravý obránce Quinónes, kterého na trávníku nahrazuje Davi Mbala.
    Felipe PARDO - 3:0
     
    55
    Braga právě vstřelila branku!
    A po pěti minutách přidává Braga další branku! Zé Luís se dostal k míči před vápnem a pokoušel se vysunout Rafu Silvu. Přihrávka byla zablokována a tak domácí útočník našel FELIPEHO PARDA, který přidává již svůj druhý gól v zápase!
    Felipe PARDO - 2:0
     
    50
    Braga právě vstřelila branku!
    A máme tu druhou branku domácích! Po levé straně se dostal Rafa Silva a už to vypadalo, že domácí hráč akci zpomalil. Následně ale našel ve vápně FELIPEHO PARDA, který míč proti Danimu zasekl a poslal krásnou střelu do růžku! Haghighi opět bez šance!
    Hlavička Zé Luíse mířila těsně mimo
     
    44
    Další obrovská šance Zé Luíse! Na pravou stranu dostal ideální přihrávku Pardo, který výborně načasoval centr do vápna. Míč směřoval na hlavu Zé Luíse, jehož hlavička ale mířila těsně vedle!
    Zé Luís obešel gólmana Haghighiho, prázdnou branku ale netrefil
     
    38
    No a mohlo to již být 2:0! Mauro prošel středem hřiště a prostrčil míč za obranu na Zé Luíse, který obešel i Haghighiho a stačilo mu trefit odkrytou branku. Jeho střela ale mířila těsně mimo!
     
    34
    Hosté střídají již v prvním poločase. Ze hřiště jde útočník Aldair, nevím, zda-li ze zdravotních důvodů. Na trávník míří Ezequiel Calvente.
    Rubén MICAEL - 1:0
     
    29
    Braga právě vstřelila branku!
    Braga jde po necelé půlhodině do vedení! Po levé straně se krásně protáhl Goiano a výborně načasoval centr, na který si naběhl RUBÉN MICAEL, který hlavičkou poslal míč za záda Haghighiho!
     
    28
    Zé Luís teď výborně udržel míč proti dvojici protihráčů a vysunul Mauro do úniku. Domácí útočník si ale míč příliš předkopl.
    Šance Rafy Silvy
     
    18
    Hezkou přihrávku za obranu teď dostal Rafa Silva, který si dokázal prostrčit míč pod Haghighim. Ne však tak, jak by potřeboval a íránský gólman se pro míč stihl vrátit!
    Nebezpečná střela Zé Luíse
     
    12
    No tak toto už vypadalo zajímavěji! Na pravé straně dokázal vybojovat v hlavičkovém souboji míč Goiano, který poslal přízemní centr do vápna, ten prodloužil Micael na Zé Luíse. Jeho střela z první mířila ale přímo do středu branky, kde byl připravený Haghighi!
     
    Oba týmy již vcházejí na zasluněný Estádio AXA. Za pár okamžiků začínáme!

    Jan Havlovic

    Branky: 29. Micael, 50. Pardo, 55. Pardo, 70. Micael


    SC Braga: Krycjuk – Pinto, Djavan Ferreira (68. Agra), Aderllan (78. Éder), Goiano – Luiz Carlos (65. Pedro Tiba), Rúben Micael, Rafa Silva – Mauro, Zé Luís, Pardo
    Náhradníci: Sasso, Salvador Agra, Éder, Danilo, Pedro Tiba, Alan, Matheus

    FC Penafiel: Haghighi – Valente, Dani, Bura, Quinónes (61. Mbala) – Martins, Rafael, Ribeiro – Vitor Bruno, Guedes (87. Rabiola), Aldair (34. Ezequiel)
    Náhradníci: Julio Coelho, Hélder Ferreira, Rabiola, Ezequiel, Braga, Ustaritz, Mbala

    Rozhodčí: Ferreira – Moniz, David Serrao (vš. POR)
    bahis siteleri