Austrálie – Nigérie 2:0 (kon.) | Švýcarsko – Ekvádor 10:1 (kon.) | USA – Švédsko 0:0 (kon.)
Japonsko – Kamerun 2:1 (kon.) | Francie – Kolumbie 0:2 (kon.) | Brazílie – Španělsko 1:0 (kon.)
Anglie – Mexiko 2:1 (kon.)
konec
Švýcarsko
10:1 (2:0)
Ekvádor
Sobota 13.06.2015, 01:00 • BC Place Stadium, Vancouver, British Columbia • Mistrovství světa - ženy
Předzápasové kurzy
    Ramona BACHMANNOVÁ - 10:1
     
    81
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    DESET! Tak neuvěřitelná jízda Švýcarek druhým poločasem pokračuje! Na pravé straně se dostala k míči Remundová, která prostrčila míč RAMONĚ BACHMANNOVÉ, ta udělal krásnou kličku Aguillarové a vystřelila přesně k tyči! Již druhá hráčka, která zaznamenala hattrick!
    Martina MOSEROVÁ - 9:1
     
    76
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    V tomto utkání si člověk zkrátka neoddychne! V síti Berruzové skončila již devátá střela v tomto zápase! Tentokrát dostala míč do středu pole MARTINA MOSEROVÁ, která udělala dva tři kroky a vystřelila. Berruzová sice míč vyrazila, nicméně tak nešikovně, že přímo zapadl do branky!
    Angie PONCEOVÁ - 8:1
     
    71
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Osmá branka v síti Ekvádoru je na světě! Hummová vybojovala rohový kop, který rozehrála Moserová s Wältiovou nakrátko. Prvně jmenovaná poslal do vápna přízemní centr. Míč se odrazil od několika těl a následně ho ANGIE PONCEOVÁ poslala do vlastní sítě!
    Angie PONCEOVÁ - 7:1
     
    64
    Ekvádor právě vstřelil branku!
    Ekvádoru se podařilo snížit na 1:7! K penaltovému puntíku si stoupla ANGIE PONCEOVÁ, která poslal míč přesně k tyči a dává první branku Ekvádoru na šampionátu! Thalmannová se natahovala marně!
    Ramona BACHMANNOVÁ - 7:0
     
    61
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Co se to tady děje? Máme nejspíše zaděláno na další super rychlý hattrick! RAMONA BACHMANNOVÁ se dostala k míči ihned po rozehrávce Ekvádoru, zvolila drzý vstup do vápna a následně přesně vystřelila k tyči!
    Ramona BACHMANNOVÁ - 6:0
     
    60
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Šestý gól v brance Berruzové! K penaltovému puntíku se postavila RAMONA BACHMANNOVÁ, která si počkala na pohyb Berruzové a poslal míč prakticky doprostřed branky!
    Fabienne HUMMOVÁ - 5:0
     
    52
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Tak to je neuvěřitelné! Švýcarky se za pět minut druhého poločasu prosazují již potřetí! Na pravou stranu dostala míč Aigbogunová, která poslala přesný míč před branku, kde se ve skluzu prosazuje FABIENNE HUMMOVÁ! Neznám natolik dobře historické tabulky, avšak hattrick za pět minut? To už jsem dlouho neviděl!
    Fabienne HUMMOVÁ - 4:0
     
    49
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    No tak to začíná vypadat na debakl! Po necelé minutě se Švýcarky prosazují počtvrté! Z levé strany poslal krásný centr Rinastová, která ve vápně přesně našla hlavu FABIENNE HUMMOVÉ a ta se prosazuje přesně umístěnou hlavičkou podruhé v zápase!
    Fabienne HUMMOVÁ - 3:0
     
    47
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Tak to je skvělý vstup Švýcarek do druhého poločasu! Hned po dvou minutách země helvétského kříže dává na 3:0! Ve středu hřiště si vzala míč FABIANNE HUMMOVÁ, která z dobrých 25 metrů trefila přesně do horních pater branky a Berruzová se natahovala marně!
    Eseosa AIGBOGUNOVÁ - 2:0
     
    45+2
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Tak Švýcarsko se ještě v samotném závěru prvního poločasu prosazuje podruhé! Krásný centr na levou stranu dostala Crnogorčevičová, která nasadila jesličky Rodríguezové a předložila míč před branku, kam si naběhla ESEOSA AIGBOGUNOVÁ, ta doklepla míč do sítě!
    Angie PONCEOVÁ - 1:0
     
    24
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcarsko se konečně prosazuje! Crnogorcevičová poslala krásný pas mezi obránce pro Hummovou, která si pas na "desítku" ideálně načasovala. Míč však nešťastně poslala do vlastní sítě ANGIE PONCEOVÁ a "domácí" vedou 1:0!

    Jan Havlovic

    Branky: 24. Ponceová (vla.), 45+2. Aigbogunová, 47. Hummová, 49. Hummová, 52. Hummová, 60. Bachmannová, 61. Bachmannová, 71. Ponceová (vla.), 76. Moserová, 81. Bachmannová – 64. Ponceová

    Karty:   72. Pesantesová (ECU)


    Švýcarsko: Thalmannová – Rinastová, Kiwicová (72. Kusterová), Abbéová (52. Zehnderová), Maritzová (57.Remundová) – Crnogorcevičová, Wältiová, Moserová, Aigbogunová – Bachmannová, Hummová
    Náhradníci: Remundová, Betschartová, Kusterová, Zehnderová, Dickenmannová, Michelová, Ismailiová, Bürkiová, Schwarzová, Oehrliová, Bernauerová, Deplazesová

    Ekvádor: Berruzová – Ponceová, Aguillarová, Ortizová (46. Salvadorová), Rodríguezová – Pesantesová, Olveraová – Velardeová (79. Vasquezová), Palaciosová (69. Barreová), Realová – Quinterosová
    Náhradníci: Zambranová, Vasquezová, Lattanzio, Torresová, Tobarová, Rieraová, Caicedová, Salvadorová, Barreová, Veraová, Jacomeová

    Rozhodčí: Ganiová – Shamsuriová, Hoová
    bahis siteleri