Benátky n/J – Ústí n/L 2:6 (kon.) | Třebíč – Most 3:2 (kon.) | Přerov – Motor ČB 2:0 (kon.)
Kladno – Šumperk 3:0 (kon.) | Prostějov – Litoměřice 3:1 (kon.) | Slavia – Havířov 5:1 (kon.)
Kadaň – Jihlava 3:2 (kon.)
konec
HC Benátky nad Jizerou
2:6 (1:2, 1:1, 0:3)
HC Slovan Ústí nad Labem
Středa 30.09.2015, 17:30Chance liga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:25
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Šestý inkasovaný gól už je pro Benátecké snad až příliš krutý. ZDENĚK KUBICA ujel domácí obraně a vymíchal Lukáše do prázdné branky. Asistence: David Bernad.
     
    55:03
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    JIŘÍ RYS si položil Lukáše a bekhendem patrně rozhodl tento zápas!
     
    46:48
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Domácí prohrávají o dvě branky, Slovan se raduje. Smetanova střela se po odrazu vykutálela na hokejku DAVIDA TŮMY, který dokázal ihned odeslat puk za Lukášova záda. Asistence: Ondřej Smetana, Jaroslav Roubík.
     
    30:33
    Benátky právě vstřelily branku!
    Benátečtí se dostávají velmi brzy zpět do zápasu. A byla to branka spíše šťastná. TOMÁŠ HAVLÍN střílel na Soukupa, trefil patrně někoho z protihráčů, od něhož se puk odrazil za překvapeného brankáře hostí. Asistence: Martin Čakajík, Jan Plodek.
     
    29:27
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Domácí chybovali ve vlastním pásmu v rozehrávce, puku se zmocnil zkušený JAROSLAV ROUBÍK a pod horní tyčku rozjásal hosty potřetí. Asistence: David Tůma, Jiří Kuchler.
     
    17:39
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Tak dlouho kroužili hosté v pásmu, až je z toho vedoucí gól Slovanu. JAN POHL vypálil, Lukáš si sice na puk sáhl, ale zabránit cestě puku do sítě už nedokázal. Asistence: Zdeněk Kubica, Jiří Rys.
     
    09:49
    Benátky právě vstřelily branku!
    Další pěkný ťukes domácího týmu už je korunován vyrovnávací trefou. Na konci pohledné kombinace byl u levé tyčky zakončující LUKÁŠ VOLF. Asistence: Roman Čermák.
     
    02:10
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Slovan se dostává do vedení. Křivohlákovu střelu Lukáš vyrazil před sebe a dojíždějícího ANTONÍN MELKA dokázal vyražený puk umístit do sítě. Asistence: Jan Křivohlávek, Jiří Kurka.
    Marken.cz

    Tomáš Nejedlo

    Branky a nahrávky: 10. Volf (Čermák), 31. Havlín (Čakajík, Plodek) – 3. Melka (Křivohlávek, Kurka), 18. Pohl (Kubica, Rys), 30. Roubík (Tůma, Kuchler), 47. Tůma (Smetana, Roubík), 56. Rys (TS), 59. Kubica (Bernad)


    HC Benátky nad Jizerou: Lukáš (Hosnedl) – Říha, Čermák, Čakajík, Havlín, Pabiška, Kajínek, Kalina, Sobotka – Dlouhý, Volf, Víšek – Ordoš, Plodek, Miškovský – Volek, Havlas, Matějček – Paločko, Král, Huňa
    HC Slovan Ústí nad Labem: Soukup (Lavinger) – Brož, Smetana, Pohl, Bernad, Kurka, Hes, Macek – Tůma, Roubík, Kuchler – Rys, Kloz, Kubica – Gengel, Melka, Křivohlávek – Novák

    Rozhodčí: Bejček – Maštalíř, T. Svoboda

    Diváci: 305
    bahis siteleri