Novokuzněck – Novosibirsk 3:1 (kon.) | Magnitogorsk – Jaroslavl 4:1 (kon.) | Čeljabinsk – Kazaň 1:2 (kon.)
Nižněkamsk – Toljatti 2:5 (kon.) | Spartak Moskva – Soči 2:3 (kon.)
konec
Neftěchimik Nižněkamsk
2:5 (1:2, 0:1, 1:2)
Lada Toljatti
Neděle 15.11.2015, 15:00 • SCC Arena Petrochemist • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:42 Georgij BĚLOUSOV - 2:5
     
    59:42
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Drama se nakonec nekoná. Do opuštěné klece se trefil GEORGIJ BĚLOUSOV, který tak definitivně pečetí výhru Togliatti. Asistence: Anton Šenfeld.
    55:00 Andrej SERGEJEV - 2:4
     
    55:00
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Jenže ani time-out Togliatti nezabránil domácím, aby vykřesali jiskřičku naděje v tomto utkání! ANDREJ SERGEJEV tečoval nahození Dana Sextona od levého mantinelu naprosto mimo dosah brankáře Masalskise. Navíc mu v momentě střely přejel před brankovištěm, tudíž měl lotyšský gólman i částečně zakrytý výhled. Asistence: Dan Sexton.
    48:41 Anton ŠENFELD - 1:4
     
    48:41
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Teď už to bude mít Neftěchimik hodně těžké! Po ráně Jefima Gurkina od modré čáry se na brankovišti nejlépe zorientoval ANTON ŠENFELD, který si tělem odstavil obránce a následně dopravil kotouč za brankovou čáru. Asistence: Jefim Gurkin, Georgij Bělousov.
    33:29 Alexander STRELCOV - 1:3
     
    33:29
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Po obrovské chybě v rozehrávce ze strany domácího beka Ogurcova se k volnému kotouči dostal ALEXANDER STRELCOV a nekompromisně zakončil k pravé tyči Sudnicinovy branky. Tohle byla velká individuální chyba. Bez asistence.
    13:49 Dmitrij VOROBJOV - 1:2
     
    13:49
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Lada otáčí vývoj utkání! DMITRIJ VOROBJOV dostal přihrávku mezi kruhy, výborně se prosmýkl mezi obránci a přestože byl podražen, v pádu dokázal přehodit domácího brankáře Sudnicina. Asistence: Igor Magogin a Alexander Bumagin.
    06:42 Stanislav ROMANOV - 1:1
     
    06:42
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Hosté bleskurychle vyrovnávají. Od modré čáry se trefil STANISLAV ROMANOV. Bez asistence.
    06:15 Jevgenij GRIGORENKO - 1:0
     
    06:15
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Autorem branky je JEVGENIJ GRIGORENKO, který se prosadil z bezprostřední blízkosti na po přihrávce zpoza branky na brankoviště. Asistence: Jeff Taffe a Dan Sexton.

    Tomáš Chramosta

    Marek Kratochvíl

    Branky a nahrávky: 7. Grigorenko (Taffe, Sexton), 55. Sergejev (Sexton) – 7. Romanov, 14. Vorobjov (Magogin, Bumagin), 34. A. Strelcov, 49. Šenfeld (Gurkin, Bělousov), 60. Bělousov (Šenfeld)


    Neftěchimik Nižněkamsk: Sudnicin (Lisutin) – Berezin, Ogurcov, Rjasenskij, Sergejev, Ljamin, Kuzmin, Ščitov, Jevsejenkov – Volkov, Stas, Achmetov – Sexton, Taffe, Grigorenko – Žukov, Kennedy, Milovzorov – Porjadin, Kulikov, Kitarov
    Lada Toljatti: Masalskis (Kasutin) – Vorobjov, Romanov, Viklund, Volgin, Gurkin, Bolšakov, Putilov – Šenfeld, Bělousov, Krysanov – Komarov, Zaťovič, Gurjanov – Strelcov A., Strelcov V., Bočarov – Magogin, Bumagin, Mastrjukov

    Rozhodčí: Vasiljev, Sidorenko – Majtak, Pronskich
    bahis siteleri