Novokuzněck – Novosibirsk 3:1 (kon.) | Magnitogorsk – Jaroslavl 4:1 (kon.) | Čeljabinsk – Kazaň 1:2 (kon.)
Nižněkamsk – Toljatti 2:5 (kon.) | Spartak Moskva – Soči 2:3 (kon.)
konec
Traktor Čeljabinsk
1:2 (0:0, 1:1, 0:1)
Ak Bars Kazaň
Neděle 15.11.2015, 12:30 • Yunost Sport Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:49
    Neuvěřitelné! Po další vyražené střele se k volnému puku dostal Filip Novák, který mohl skórovat, ale místo odkryté části brány trefil jen boční síť!
     
    58:34
    Pavel Fracnouz zůstává na střídačce a domácí to zkusí v šesti!
     
    58:34
    Fantastický Garipov! Hostující brankář vyrazil dělovku z levé strany pouze před sebe, ale Maxim Jakucenja zblízka trefil jen lapačku ruského gólmana! Někteří hráči Čeljabinsku už zvedali ruce nad hlavu, ale vyrovnání se nedočkali!
     
    57:20
    Velká šance pro domácí! Za hrubost je vyloučen Dmitrij Archipov (KZN) a Traktor si zahraje přesilovou hru. Mezitím si domácí trenér vybírá oddechový čas.
     
    53:52
    Záhy mohlo být prakticky rozhodnuto, jenže to by jeden z hostujících hráčů musel mířit z mezikruží do prostoru branky!
    52:33 Fjodor MALYCHIN - 1:2
     
    52:33
    Kazaň vstřelila branku!
    Nikdo teď moc nevěděl, co bude, ale nakonec je uznána branka Kazaně! Michajl Gluchov velmi šikovně obkroužil bránu a vypálil. Před Francouzem se v tu chvíli odehrával souboj Quinta s FJODOREM MALYCHINEM, který se jako poslední dotkl kotouče, jenž skončil za zády českého brankáře Traktoru. Nic na tom nezměnila ani konzultace s videorozhodčím a stížnosti Quinta, neboť právě domácí obránce natlačil Malychina na vlastního brankáře. Bez asistence.
     
    50:13
    Až teď se do větší šance dostal Čibisov, který pálil z předbrankového prostoru, ale svůj pokus mezi tři tyče nevměstnal!
     
    40:45
    Hned z kraje třetí třetiny si přesilovou hru zahraje domácí Čeljabinsk. Hosté dostávají trest za příliš mnoho hráčů na ledě.
    30:17 Oscar MÖLLER - 1:1
     
    30:17
    Kazaň vstřelila branku!
    Na další akci však Francouz již nestačil a je vyrovnáno! Justin Azevedo podél pravého mantinelu pronikl přes útočnou modrou čáru, tvrdou ránou protáhl Francouze, který puk betonem pouze vyrazil k dojíždějícímu OSCARU MÖLLEROVI, jenž rychlou dorážkou zamířil do odkryté části brány! Asistence: Justin Azevedo
     
    28:29
    Tak nakonec se nevylučovalo a záhy jsme byli svědky slibných šancí. Garipov nejprve zvládl dva nebezpečné střelecké pokusy a na druhé straně zazářil Pavel Francouz, který zneškodnil únik jednoho z hostů!
    25:29 Vjačeslav OSNOVIN - 1:0
     
    25:29
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Bleskově využitá přesilová hra a Traktor jde do vedení! Domácí se po buly dokázali udržet v útočném pásmu, Jakucenja přihrávkou od mantinelu našel hůl VJAČESLAVA OSNOVINA, který si vyjel před bránu a poté přesnou střelou překonal hostujícího gólmana. Asistence: Maxim Jakucenja, Martin Růžička
     
    25:20
    Hosté získali puk až nyní a to znamená vyloučení, které bylo signalizováno několik vteřin. Na trestnou lavici za podražení usedá Fjodor Malychin (KZN).
     
    24:52
    Jako v oslabení si nyní museli připadat hráči Kazaně. Domácí je semkli před Garipovem a po nádherné kombinaci se dostali ke střele. Ze skvělé pozice pálil jeden z hráčů Traktoru pouze do brankáře.
     
    24:08
    Až nyní to hráči Kazaně vykombinovali skvěle a Möller měl na holi první gól střetnutí, když pálil z pravého kruhu. Puk však končí v náruči Francouze.
     
    22:25
    Po kostrbaté kombinaci se s notnou dávkou štěstí dostal až ke střele Stanislav Čistov, který si našel kotouč mezi kruhy, ale poté už pálil pouze do povyjetého Garipova.
     
    21:36
    Teď ale hosté mohli otevřít skóre. Francouz byl po nejistém zákroku ve špatném postavení, avšak Wilson svým pohotovým zakončením mířil jen do hrudi českého brankáře místo toho, aby zakončil do odkryté části brány.
     
    19:02
    Obrovská šance Traktoru! V poslední minutě první třetiny se domácí mohli dostat do vedení, ale to by při přečíslení dvou na jednoho Jakucenja musel trefit odkrytou část Garipovovy svatyně!
     
    12:06
    Fantastickou přihrávku před bránu si našel Fjodor Malychin, avšak Francouz se včas přesunul a tutovku Kazaně zneškodnil!
     
    11:48
    Ani jednomu z týmů se nyní nedařilo založit útok a tuto fázi hry přerušil až faul, za který bude vyloučen domácí hráč. Andrej Pervyšin (CLJ) dostává dvě trestné minuty za podražení.
     
    08:12
    Velká šance domácích! Po zaváhání obrany Kazaně se ke kotouči dostal Andrej Popov, který dokázal objet jednoho z beků hostů a poté bekhendem ohrozit Emila Garipova. Ruský brankář si drží čisté konto!
     
    05:29
    Teď už to ale vypadalo velmi nadějně. Penkovského zakončení z hranice brankoviště však dokázal Garipov fantasticky zastavit levým betonem.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 26. Osnovin (Jakucenja, Růžička) – 31. Möller (Azevedo), 53. Malychin


    Traktor Čeljabinsk: Francouz (Danilišin) – Quint, Borodkin, Novák, Pervyšin, Davydov, Martynov, Petrov, Klimontov – Osnovin, Růžička, Jakucenja – Popov, Pestunov, Glinkin – Čistov, Penkovskij, Kručinin – Gubarev, Rybakov, Kokujov
    Ak Bars Kazaň: Garipov (Konstantinov) – Jarullin, Ďaloga, Bělov, Musin, Zacharčuk, Wilson, Tokranov – Gluchov, Varnakov, Malychin – Sjögren, Möller, Azevedo – Čibisov, Tkačjov, Lukojanov – Svitov, Archipov

    Rozhodčí: Keith Kaval, Eduard Odinš – Dmitrij Parfjonov, Viktor Tomilov

    Diváci: 7.500
    bahis siteleri