Boston – Detroit 3:1 (kon.) | Buffalo – San Jose 1:2 (po pr.) | Toronto – Vancouver 4:2 (kon.)
Montreal – Colorado 1:6 (kon.) | Tampa – Florida 4:5 (0:1 po s.n.) | New Jersey – Pittsburgh 4:0 (kon.)
Carolina – Philadelphia 2:3 (po pr.) | Columbus – Arizona 5:2 (kon.) | Nashville – Winnipeg 7:0 (kon.)
St. Louis – Chicago 2:4 (kon.) | Dallas – Minnesota 3:2 (po pr.) | Los Angeles – Edmonton 4:3 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
4:2 (1:0, 1:1, 2:1)
Vancouver Canucks
Neděle 15.11.2015, 01:00 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Joffrey LUPUL - 4:2
     
    56:13
    Toronto právě vstřelilo branku!
    To byly obrovské šance a nakonec se Maple Leafs přece jen radují. Nejprve měl šanci Lupul, pak Spaling, poté se puk odrazil od betonu na hokejku připraveného JOFFREYHO LUPULA, který puk zametl do prázdné branky. Miller zůstal ležet na ledě. Sudí pak zkoumal video, zda Spaling nebránil gólmanovi v zásahu, ale branka byla uznána a celá aréna se mohla radovat. Asistence: Nick Spaling, Daniel Winnik.
    Alexandre BURROWS - 3:2
     
    50:36
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Přesilovka využita a zápas bude ještě hodně dramatický. Henrik Sedin nabil na střelu Weberovi, ten vyslal dělovku z rohu, kterou před Reimerem tečoval ALEXANDRE BURROWS a puk skončil v síti. Asistence: Yannick Weber, Henrik Sedin.
    Shaw MATTHIAS - 3:1
     
    41:49
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Parenteau měl dobrou šanci, ale nedal. Poté se však už domácí radovali. Bozak si vyměnil puk s SHAWNEM MATTHIASEM a druhý jmenovaný zakončoval celou akci do prázdné branky. Krásně akce. Asistence: Tyler Bozak, Roman Polák.
    Jannik HANSEN - 2:1
     
    36:33
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Leafs své šance nevyužili a tak přišel trest. Daniel Sedin nahrál do jízdy JANNIKU HANSEOVI, který proklouzl mezi obránci a z mezikruží zamířil přesně mezi beton a vyrážečku Reimera. Asistence: Daniel Sedin.
    P. A. PARENTEAU - 2:0
     
    28:51
    Toronto právě vstřelilo branku!
    To byl tlak! Leafs z ně vytěžili druhý gól. Domácí rozebrali obranu Canucks do posledního šroubku. Gardiner nahrál na Hollanda, ten pak předal puk rychle na P. A. PARENTEAUA, který mezi kruhy zakončoval do odkryté sítě. Asistence: Peter Holland, Jake Gardiner.
    James van RIEMSDYK - 1:0
     
    08:23
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Nedáš, dostaneš. Vrbata trefil břevno, ale JAMES VAN RIEMSDYK se nemýlil. Kadri prošel obranou jako nůž máslem, puk posunul na svého parťáka a ten zacílil přesně do horního růžku branky Millera. Asistence: Nazem Kadri, Leo Komarov.

    Michal Sedláček

    Branky a nahrávky: 9. van Riemsdyk (Kadri, Komarov), 29. Parenteau (Holland, Gardiner), 42. Matthias (Bozak, Polák), 57. Lupul (Spaling, Winnik) – 37. Hansen (D. Sedin), 51. Burrows (Weber, H. Sedin)


    Toronto Maple Leafs: Reimer (Bernier) – Hunwick, Rielly, Gardiner, Phaneuf, Harrington, Polák – van Riemsdyk, Kadri, Komarov – Matthias. Bozak, Parenteau – Winnik. Spaling, Lupul – Grabner, Froese, Holland.
    Vancouver Canucks: Miller (Markstrom) – Edler, Tanev, Hamhuis, Weber, Hutton, Bartkowski – D. Sedin, H. Sedin, Hansen – Baertschi, Horvat, Virtanen – Vrbata, McCann, Higgins – Burrows, Cracknell, Dorsett.
    bahis siteleri