Boston – Detroit 3:1 (kon.) | Buffalo – San Jose 1:2 (po pr.) | Toronto – Vancouver 4:2 (kon.)
Montreal – Colorado 1:6 (kon.) | Tampa – Florida 4:5 (0:1 po s.n.) | New Jersey – Pittsburgh 4:0 (kon.)
Carolina – Philadelphia 2:3 (po pr.) | Columbus – Arizona 5:2 (kon.) | Nashville – Winnipeg 7:0 (kon.)
St. Louis – Chicago 2:4 (kon.) | Dallas – Minnesota 3:2 (po pr.) | Los Angeles – Edmonton 4:3 (kon.)
po s.n. (0:1)
Tampa Bay Lightning
4:5 (1:1, 2:2, 1:1 - 0:0)
Florida Panthers
Neděle 15.11.2015, 01:00 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Brandon PIRRI - 4:5
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Florida Panthers.

    BRANDON PIRRI proměnil svůj druhý nájezd v tomto zápase, čímž vystřelil bod navíc pro svůj tým.
    Aaron EKBLAD - 4:4
     
    59:22
    Florida právě vstřelila branku!
    Hosté přímo bleskově využívají svoji přesilovku. Ihned po buly dostal čas na modré čáře Aaron Ekblad, napřáhl se a prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Reilly Smith, Dave Bolland.
    Vladislav NAMESTNIKOV - 4:3
     
    49:56
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí jdou v polovině třetí třetiny do vedení. Stamkos se chtěl natlačit před branku, ale následně poslal puk zadovkou do brankoviště. Tam se puk dostal po několika odrazech až na hůl VLADISLAVA NAMESTNIKOVA, který střelou do horní poloviny brány nedal Luongovi šanci. Asistence: J. T. Brown, Steven Stamkos.
    Anton STRALMAN - 3:3
     
    27:49
    Tampa právě vstřelila branku!
    O vyrovnávací branku se postarala čistě první obranná dvojice Lightning. Hedmanovu střelu od modré vykopl Luongo jen k ANTONU STRALMANOVI, jemuž v cestě za gólem usnadnilo cestu to, že hostující brankář byl opět v nevýhodné pozici. Asistence: Alex Killorn, Victor Hedman.
    Brandon PIRRI - 2:3
     
    24:47
    Florida právě vstřelila branku!
    BRANDON PIRRI se rozjel velmi pomalu, dlouho míchal s pukem, ale následně pohotovou střelou prostřelil Bishopa mezi betony.
    Nick BJUGSTAD - 2:2
     
    22:39
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí propadli v útočném pásmu, díky čemuž jdou hosté do vedení. Smith poslal přihrávku po mantinelu, které se ujal NICK BJUGSTAD. Hostující borec uhánel sám na Bishopa, kterého vykoupal krásnou forhendovou kličkou. Asistence: Reilly Smith, Jonathan Huberdeau.
    Vladislav NAMESTNIKOV - 2:1
     
    21:02
    Tampa právě vstřelila branku!
    Luongo dnes opravdu nechytá dobré utkání. Tampa se vyřítila do útoku, který končí opět velmi kuriózní brankou. Stamkos z levého křídla přihrával no střed VLADISLAVU NAMESTNIKOVOVI, mezitím ovšem Luongo podklouzl, a tak měl ruský útočník značně ulehčenou práci s uklizením puku za brankovou čáru. Asistence: Steven Stamkos, Victor Hedman.
    Cedric PAQUETTE - 1:1
     
    15:22
    Tampa právě vstřelila branku!
    Bolts srovnávají díky velmi podivné brance. Puk doskákal až před brankoviště hostí, odkud ho odehrál Luongo jen na Browna, který pohotově vystřelil. Střela domácího borce mířila jen do pravé tyče, od které se odrazila přímo na hůl CEDRICA PAQUETTA, jehož dorážka zamířila do prázdné branky. Asistence: J. T. Brown.
    Jussi JOKINEN - 0:1
     
    04:48
    Florida právě vstřelila branku!
    Přes velkou převahu domácího týmu jdou do vedení hosté. Trocheck rychle objel bránu, jenže nedokázal zasunout puk za brankovou čáru. Kotouč zůstal ležet v domácím brankovišti, kam jen přijel JUSSI JOKINEN a lehce dorazil puk za záda Bishopa. Asistence: Cincent Trocheck, Brian Campbell.

    Jan Brabec

    Branky a nahrávky: 16. Paquette (Brown), 22. Namestnikov (Stamkos, Hedman), 28. Stralman (Killorn, Hedman), 50. Namestnikov (Brown, Stamkos) – 5. Jokinen (Trocheck, Campbell), 23. Bjugstad (Smith, Huberdeau), 25. Pirri (TS), 60. Ekblad (Smith, Bolland), rozh. náj. Pirri

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Hedman (TBL)
    0:1   Pirri (FLA)
    2. série:
    0:1   Boyle (TBL)
    0:1   Bjugstad (FLA)
    3. série:
    0:1   Filppula (TBL)


    Tampa Bay Lightning: Bishop (Vasilevskij) – Stralman, Hedman, Coburn, Šustr, Garrison, Carle – Callahan, Stamkos, Namestnikov – Kučerov, Johnson, Killorn – Condra, Filppula, Boyle – Brown, Paquette, Drouin
    Florida Panthers: Luongo (Montoya) – Ekblad, Campbell, Petrovic, Kulikov, Mitchell, Gudbranson – Smith, Bjugstad, Huberdeau – Jágr, Trocheck, Jokinen – Grimaldi, Bolland, Pirri – Howden, MacKenzie, Thornton
    bahis siteleri