Kobra – PZ Kladno 2:3 (po s.n.) | Hvězda Praha – Klášterec nO 0:3 (kon.) | Klatovy – Ústí n/L 4:9 (kon.)
Vsetín – SHK Hodonín 5:6 (kon.) | Most – Letňany 2:6 (kon.) | Havířov – Prostějov 3:2 (kon.)
Karlovy Vary B – Litoměřice 4:1 (kon.)
konec
AZ Havířov
3:2 (1:0, 1:1, 1:1)
LHK Jestřábi Prostějov
Neděle 15.11.2015, 13:30 • K&K PNEU Aréna • Liga juniorů • 11. kolo
Partner:
     
    55:36
    AZetu se podařilo protlačit kotouč za brankovou čáru, ale bylo to již po odpískání, kdy brankář Zapletal ležel po Haškovsku na zádech a puk měl někde pod sebou.
     
    53:52
    Souboj u mantinelu mezi Jaroslav Mrowiec, Daniel Konečný se nelíbil hlavnímu rozhodčímu. Havířovský Mrowiec odchází na dvě minuty za hákování a prostějovský Konečný za držení hole. Hrát se tedy bude ve čtyřech na obou stranách.
     
    50:04
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějovu se podařilo vstřelit kontaktní branku a utkání tak dostává opět pořádný náboj. ROBIN MEDEK se prosazuje v polovině závěrečné třetiny. Asistence: Daniel Konečný, Luděk Kuncek
     
    44:47
    Nádherná akce hostů, kterou zakončoval opět Tibor Hujsa, ale toho dokázal opět vychytat famózním přesunem Sonnek.
     
    44:20
    Havířov právě vstřelil branku!
    Nedáš dostaneš se však opět ukazuje v plné své kráse, Zapletal pouze vyrazil puk před sebe a tam na brankovišti dobře pracoval RICHARD POLÁK, který doklepl puk do sítě a navýšil vedení na 3:1. Asistence: Jan Šmíd, David Chujac
     
    44:05
    Kuncek s Medkem si dvakrát prohodili kotouč a vyšachovali tím havířovskou obranu, té pomohl opět Sonnek, který puk vyrazil do ochranné sítě.
     
    42:52
    Obrovská chyba obrany AZetu, Tibor Hujsa dostal nahráno před branku, ale sám proti Sonnkovi neuspěl.
     
    39:25
    Šmíd měl na hokejce třetí gól domácích, ale Zapletal se fantasticky roztáhl na brankové čáře a stačil puk vyrazit.
     
    35:41
    Havířov právě vstřelil branku!
    Nenápadná akce AZetu přinesla druhý gól domácích, na pravé straně získal rychlost LUKÁŠ BEDNÁŘ a přebruslil obránce, načež přesnou střelou ke vzdálenější tyči překonal Zapletala. O tento gól se postarali hráči, kteří již nakoukli do A týmu AZetu. Asistence: David Bahounek, David Chroboček
     
    31:24
    Havířovští propadli ve středním pásmu, ale hosté situaci dva na jednoho nevyužili. Ještě předtím došlo k faulu, vyloučen je Erich Polák na dvě minuty za napadení a AZet tak jde do čtyř.
     
    30:51
    Obrovská šance také na druhé straně, kotouč se dostal mezi kruhy k osamocenému prostějovskému hráči, ale ten ztroskotal na Sonnkovi, který se rozpažil jak dlouhý, tak široký a kotouč vyrazil.
     
    30:08
    Zapletal vyrazil puk pouze před sebe a tam číhal Rzekanowski, ale ten se nedokázal natáhnout.
     
    29:14
    Havířov se okamžitě nastěhoval do útočného pásma, dobře nahazoval kotouč Bahounek, jehož pobídku využil Bednář, ale na jeho teč stačil Zapletal skvěle vytasit beton.
     
    28:32
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Hosté velmi rychle přesilovou hru využívají, po vyhraném buly si několikrát vyměnili kotouč a ten nakonec přistál na modré čáře, kde jej PATRIK LIŠKA poslal přesně mezi betony Sonnka. Asistence: Luděk Kuncek
     
    28:07
    Máme zde teprve druhé vyloučení v zápase a tentokrát je potrestán Havířov, na dvě minuty za držení hole je vyloučen Patrik Dobrzynski.
     
    26:19
    Velká šance Prostějova, před Sonnkem bylo hodně rušno a havířovský brankář na poslední chvíli stačil zastavil nahození. Následná dorážka poté minula levou tyč a AZet se osvobozuje.
     
    17:08
    Dobrá akce AZetu, která byla zakončena střelou od modré čáry, Zapletal sice puk vyrazil, ale stačil po něm ještě skočit a schovat jej pod lapačku.
     
    11:19
    Nebezpečná teč Křesaly před Sonnkem, ten stačil na poslední chvíli secvaknout betony k sobě a zastavit puk.
     
    09:44
    Mezi kruhy získal kotouč Nikolas Stružík, jeho rychlá střela nadělala Zapletalovi problémy, ale prostějovský brankář nakonec stačil puk vyrazit.
     
    07:00
    Individuální průnik Bednáře dokázal zastavit Tomáš Hofman (PRO) pouze za cenu hákování a dostává dvouminutový trest.
     
    06:06
    Havířov právě vstřelil branku!
    Zmatky v prostějovské obraně nakonec končí první brankou v jejich síti. Zapletal se po jednom ze zákroku ocitl na ledě a snažil se za něj dostat kotouč Stružík, ale ten ještě neuspěl. Odražený puk však mířil přesně na hokejku DAVIDA BAHOUNKA, který nezaváhal a poslal jej do odkryté branky. Asistence: Nikolas Stružík, Martin Stoklásek

    Jozef Valenčík

    Branky a nahrávky: 7. Bahounek (Stružík, Stoklásek), 36. Bednář (Bahounek, Chroboček), 45. Polák (Šmíd, Chujac) – 29. Liška (Kuncek), 51. Medek (Konečný, Kuncek)


    AZ Havířov: Sonnek (Turšner) – Heinzl (C), Bahounek, Chroboček, Chujac, Mrowiec – Stružík, Stoklásek, E. Polák, Bednář, R. Polák, Šmíd, Dobrzynski, Peterka, Rzekanowski, Baláž
    LHK Jestřábi Prostějov: Zapletal (Strašák) – Křesala, Medek, Krampol (C), Liška, Tománek – Willert, Hujsa, Kuncek, Pavel, Krampol, Vystavěl, Konečný, Hofman

    Rozhodčí: Klapetek – Barteček, Řezáč
    bahis siteleri