Trenčín – Zvolen 4:3 (po pr.) | Nitra – Košice 3:2 (kon.) | Skalica – Poprad 3:2 (kon.)
Žilina – Martin 3:1 (kon.) | Banská Bystrica – Piešťany 6:2 (kon.)
po prodl.
HK DUKLA Trenčín
4:3 (1:1, 0:1, 2:1 - 1:0)
HKM Zvolen
sk Neděle 15.11.2015, 15:00 • Zimný štadión Pavla Demitru • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:18
    Trenčín dal gól!
    Hatala sa pripojil k útočníkom, čím Dukla súpera prečíslila súpera, od pravého mantinelu poslal puk pred bránku, kde ho úspešne za chrbát brankára tečoval RADEK DLOUHÝ.
    Asistencia: Andrej Hatala
     
    59:59
    Brabenec buly vyhral a Semorádova prudká rana spoza ľavého kruhu prešla až k Cháberovi, ten puk udržal.
     
    56:00
    Bagin, Zvolen, 2 min – držanie
     
    55:31
    Gašparovičovu strelu Baroš chytil, rozhodca odpískal, a tak hoci následne Trenčania dorazili puk do bránky, gól v žiadnom prípade platiť nemohol, lebo hra bola prerušená.
    GAŠPAROVIČ - 3:3
     
    53:39
    Trenčín dal gól!
    Aké je dôležité mať prehľad, ukázal teraz Petrovický. Fantastickou prihrávkou poslal od pravého mantinelu na ľavý kruh, kde JAKUB GAŠPAROVIČ zakončoval do odkrytej bránky.
    Asistencia: Róbert Petrovický
     
    52:41
    Obdržálek našiel nakorčuľovaného Mráza, ten pred brankárom nedokázal umiestniť puk tak, aby ho prekonal.
     
    50:25
    Obdržálek, Zvolen, 2 min – držanie
     
    48:39
    Trenčania prečíslili striedajúceho súpera, ale Petrovického zakončenie z pravého krídla Baroš pokryl. Dorážku nedopustil hlavný, ktorý si správne všimol prihrávku rukou po odraze puku.
    PULIŠ - 2:3
     
    47:01
    Zvolen dal gól!
    Krásny prienik predviedol Bagin, zbavil sa brániaceho hráča elegantnou kľučkou a obstrelil brankára. Puk sa odrazil pred bránu, kde strelec rangu RADOVANA PULIŠA vie, čo má robiť.Špeciálne keď má odkrytú bránu.
    Asistencia: Emil Bagin
     
    46:08
    Drgoň, Dukla, 2 min – krosček
     
    46:08
    Gašparovič teraz zbytočne vozil puk vo vlastnom pásme, odovzdal ho o mantinel len Pulišovi, ktorý nebezpečne ohrozil brankára, navyše tam prišiel domáci faul.
     
    45:19
    Prečíslenie hostí 2 na 1, Klhufek poslal na ľavé krídlo Obdržálkovi, ten sa snažil prekonať Cháberu strelou do horného rohu, trenčiansky brankár na dvakrát puk zaľahol.
    GAŠPAROVIČ - 2:2
     
    42:12
    Trenčín dal gól!
    Takže gól platí. Petrovický vystrelil z pravého kruhu, Barošovi puk vypadol a v bránkovisku v mele trenčianski hráči dostali puk do brány. Po kopnutí sa zrejme odrazil od brániaceho hráča, lebo rozhodca sa ani nejde poradiť s videom. Strelcom gólu JAKUB GAŠPAROVIČ.
    Asistencie: Róbert Petrovický
     
    42:12
    Dukla jasá, pol sekundy pre koncom presilovky puk vo zvolenskej bráne po skrumáži. Zdalo sa že po kopnutí hráčom, bude sa telefonovať?
     
    40:13
    Bagin, Zvolen, 2 min – podrazenie
     
    39:26
    Prvý zvolenský útok v dvoch šanciach. Brabencove šikovné ruky poslali Semorádovi na stred, ten neprepálil pripraveného Cháberu, podobne skončil aj pokus Juraška spoza ľavého kruhu.
     
    38:14
    Škvaridlo šikovnou zadovkou poslal na Miseneva, ktorý z priestoru ľavého kruhu strieľal pohtovo, ale nepresne.
     
    36:15
    Zlocha, Dukla, 2 min – nebezp.hra so zdv.hokejkou
    PULIŠ - 1:2
     
    33:07
    Zvolen dal gól!
    Hostia vyhrali vhadzovanie v útočnom pásme, RADOVAN PULIŠ mal puk až pri mantineli, ale skúsil to švihom spoza hráčov, puk zapadol rovno do ľavého horného rohu. Chábera veľa toho nevidel.
    Asistencia: Jan Semorád
     
    30:59
    Do vedenia mohli ísť hostia. Obdržálek si šikovne nakorčuľoval do koncovky medzi kruhy, spoza beka neprestrelil brankára, potom však spoza brány výborne našiel Klhufka medzi kruhmi, ten sa mohol, ako sa vraví, opýtať brankára kam to chce. Ak povedal Chábera že mimo bránu, tak potom ho zvolenský hráč poslúchol.
     
    28:30
    Obrovská mela pred Barošom. Melichárek, Petrovický aj Ryzák sa snažili prepasírovať puk do brány, zazvonila aj žrdka zvoleneskej brány.
     
    28:10
    Brabenec, Zvolen, 2 min – hákovanie
     
    26:27
    Dobrá kombinačná akcia prvej formácie Dukly, Hlinka poslal voľnému Dlouhému na pravý kruh, ten však v snahe obstreliť brankára netrafil.
     
    23:18
    Krejčí, Zvolen, 2 min – podrazenie
    KLHUFEK - 1:1
     
    19:25
    Zvolen dal gól!
    Aktivita hosťom v závere tretiny priniesla úspech. Semorád sa ešte pred bránou nepresadil, ale po následnom buly sa Zvolenčania udržali v pásme, Obdržálek vtipne nahodil pred bránu PAVLOVI KLHUFKOVI, ktorému stačilo puk jemne stečovať povedľa brankára.
    Asistencie: Petr Obdržálek, Frederik Fekiač
     
    18:49
    Trenčania v prečíslení 2 na 1, Melichárek sa snažil žabkou ponad hokejku obrancu poslať pred bránu voľnému Gašparovičovi, obranca nakoniec puk stečoval a ten mieril rovno do brány. Presúvajúci sa Baroš ešte stihol betón nechať na ľade a puk zastaviť.
     
    15:57
    Krejčí, Zvolen, 2 min – hákovanie
     
    15:10
    Štvrtý útok Dukly pri chuti, zavrel prvú zvolenskú formáciu a do šance sa dostal Jakúbek, ale Baroš reflexívne jeho pokus zachytil.
     
    13:02
    Baroš vyrazil nahodený puk medzi kruhy rovno na Gašparoviča, ten to mal na bekhend, zakončenie tak nemalo potrebnú razanciu.
     
    12:00
    Novák nevyšiel s pukom z tretiny a to mohlo stáť Duklu veľa, lebo následne hostia dostali puk pred bránkovisko a Misenev s Mrázom sa snažili precediť ho cez Cháberu. Ten udržal čisté konto.
     
    08:55
    Dukla dostala chuť a do ďaľšej šance pomohli spoluhráči Novákovi, teraz Baroš zachránil svoj tím.
    JAKÚBEK - 1:0
     
    08:14
    Trenčín dal gól!
    Zvolenčania stratili puk na útočnej modrej a do bleskurýchleho brejku vyrazil MARTIN JAKÚBEK. Prešmykol sa okolo posledného brániaceho hráča a prekonal zblízka Baroša.
     
    07:27
    Už v hre 5 na 5 sa dostal k strele z dobrej parkety Hatala, tvrdý príklep brankár hostí vyrazil, Šveca obrancovia nepustili k úspešnej dorážke.
     
    05:27
    Rehákova bomba od modrej vypadla Barošovi z lapačky, ale puk dopadol tesne vedľa bránu.
     
    05:20
    Puliš, Zvolen, 2 min – hákovanie
     
    04:39
    Trma vrma pred bránou Dukly, Puliš nakoniec nabil Brabencovi na pravé krídlo, jeho pohotový pokus Chábera vyrazil.

    Marián Vychovalý

    Branky a nahrávky: 9. Jakúbek, 43. Gašparovič (Petrovický), 54. Gašparovič (Petrovický), 64. Dlouhý (Hatala) – 20. Klhufek (Obdržálek, F.Fekiač), 34. Puliš (Semorád), 48. Puliš (Bagin)


    HK DUKLA Trenčín: Chábera (Kutej) – D. Rehák, Rich. Pavlikovský, Hatala, Drgoň, Ryzák, Holenda, Nechala – Mich. Hlinka, R. Dlouhý, L. Novák – Melichárek, Rób. Petrovický, Gašparovič – D. Hudec, J. Švec, P. Šišovský – Jakúbek, Zlocha, Koyš – M. Toman
    HKM Zvolen: Baroš (Petrík) – Juraško, Bagin, Andersons, D. Krejčí, Pokovič, F. Fekiač, M. Ivan – Puliš, Brabenec, Semorád – Škvaridlo, Klhufek, Obdržálek – J.Jurík, B.Mráz, Misenev – Žilka, V. Fekiač, Martin Ďaloga

    Rozhodčí: Bjork, Kubuš, – Junek, Šefčík
    bahis siteleri