Trenčín – Zvolen 4:3 (po pr.) | Nitra – Košice 3:2 (kon.) | Skalica – Poprad 3:2 (kon.)
Žilina – Martin 3:1 (kon.) | Banská Bystrica – Piešťany 6:2 (kon.)
konec
HK Nitra
3:2 (2:1, 1:1, 0:0)
HC Košice
sk Neděle 15.11.2015, 16:30 • Nitra aréna • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:33
    Po zakončení reklamovali domáci hráči držanie hokejky u hlavného rozhodcu, avšak neúspešne a Macík inkasoval osobný trest za nešportové správanie. Hrá sa 5 na 5.
     
    52:26
    Halász skvelým zákrokom zneškodnil Stloukalovo zakončenie z prvej.
     
    51:24
    Nitra si zahrá presilovku pri vylúčení Jakuba Suju za nedovolené bránenie v hre.
    41:56
     
    41:56
    Puk sa spoza bránky odrazil na hokejku Suju, ktorého príklepovú strelu z prvej Valent zneškodnil.
     
    39:59
    Sekundu pred koncom druhej tretiny putuje na trestnú lavicu Henrich Ručkay za napadnutie hlavy a krku. K dvojminútovému trestu inkasolval domáci hráč aj osobný trest.
     
    36:12
    Peter König sa ocitol na ľade po menšom podvrtnutí nohy zrejme na nejakej ryhe na ľade a po malom momente za pomoci lekára odkorčuloval na striedačku.
     
    33:41
    Tentokrát nedovolene hokejkou zahral Marek Bartánus a zasiahol do tváre Michala Nováka. Hráč hostí je na trestnej lavici a 31 sekúnd sa hrá 4 na 3.
     
    32:28
    Bicek zasiahol Lalibertého do tváre a putuje na trestnú lavicu. Pomer síl na ľade je vyrovnaný.
     
    32:11
    Henrich Ručkay putuje na trestnú lavicu a hostia majú šancu v presilovke vyrovnať.
    27:35 ŠOLTÉS - 3:2
     
    27:35
    Košice dali gól!
    Po buly sa k puku dostal RICHARD LELKEŠ a strelou ponad padajúceho domáceho brankára znížil na rozdiel jedného gólu. Asistencie: Peter Bartoš, Tomáš Hrnka.
    25:06 ŠTEFANKA - 3:1
     
    25:06
    Nitra dala gól!
    Nitra využíva presilovú hru vďaka gólu JURAJA ŠTEFANKU a zvyšuje svoj náskok na rozdiel dvoch gólov. Asistencie: Radoslav Macík, Dušan Milo.
     
    23:31
    Mikula poslal k ľadu Beneho a posedí si dve minúty na trestnej lavici. Nitra ma k dispozícii prvú presilovku v stretnutí.
     
    18:42
    Košice si zahrajú druhú presilovku pri Kuzmovom vylúčení.
     
    13:11
    Nitra v nápore, brankár Halász tentokrát podržal svoje mužstvo skvelým zákrokom pri Stloukalovom zakončení. Košice sa následne dopustili zakázaného uvoľnenia.
    10:41 HRNKA - 2:1
     
    10:41
    Košice dali gól!
    Košice využívajú presilovku jednoduchým spôsobom, kedy Radek Deyl poslal puk pred domácu bránku a tam ho nikým neatakovaný TOMÁŠ HRNKA tečoval pomedzi nohy domáceho brankára. Asistencie: Radek Deyl, Richard Jenčík.
     
    09:25
    Dušan Milo poslal puk do hľadiska a putuje na trestnú lavicu.
     
    06:41
    Jeden z obrancov Košíc nahadzoval od svojej striedačky puk do útočného pásma a nešťastne zasiahol svojho spoluhráča Tomáša Hričinu do ruky a ten ihneď pustil hokejku a s bolestivým výkrikom odkorčuloval na striedačku. Dúfajme, že hráč Košíc bude pokračovať naďalej v hre.
    05:32
     
    05:32
    Štefanka unikol hosťujúcej obrane po pravej strane, Halász si poradil s jeho zakončením a aj následnou dorážkou a podržal svoje mužstvo.
    02:34 ŠTEFANKA - 2:0
     
    02:34
    Nitra dala gól!
    Nitra zvyšuje skóre na rozdiel dvoch gólov vďaka presnému zásahu JURAJA ŠTEFANKU, ktorý pretavil svoju aktivitu v predbránkovom priestore a bekendovou strelou trafil odkrytú hosťujúcu bránku. Asistencie: Filip Bajtek.
    00:27 SLOVÁK - 1:0
     
    00:27
    Nitra dala gól!
    Po 27 sekundách hry otvára skóre stretnutia MAREK SLOVÁK, ku ktorému sa dostal puk na osi klzika a strelou švihom vymietol pavučinu v pravom hornom rohu Halászovej bránky. Asistencie: Judd Blackwater.

    Dalibor Sklár

    Branky a nahrávky: 1. Slovák (Blackwater), 3. Štefanka (Bajtek), 26. Štefanka (Macík, Milo) – 11. Hrnka (Deyl, Jenčík), 28. Lelkeš (Bartoš, Hrnka)


    HK Nitra: Valent – König, Milam, Milo, Novák, Ordzovenský, Kuzma – Piačka, Bajtek, Bene, Blackwater, Kutálek, Laliberté, Macík, Ručkay, Slovák, Stloukal, Stümpel, Štefanka
    HC Košice: Halász – Cebák, Deyl, Dudáš, Chovan, Macejko, Pavúk, Šedivý, Mikula – Šoltés, Bartánus, Bartoš, Bicek, Boltun, Bortňák, Češík, Hričina, Hrnka, Jenčík, Lelkeš, Suja

    Rozhodčí: Lokšík, Stano – Stanzel, Tvrdoň
    bahis siteleri