SK Karviná – Nový Jičín 1:4 (kon.) | Poruba 2011 – Technika Brno 8:0 (kon.) | Frýdek-M. – Vsetín 5:3 (kon.)
SHK Hodonín – Kopřivnice 6:5 (po pr.) | Břeclav – Opava 5:3 (kon.) | Val. Meziříčí – Mor. Budějovice 7:11 (kon.)
Řisuty – Kobra 3:2 (kon.) | Tábor – Vrchlabí 2:0 (kon.) | Nymburk – Žďár n/S 2:3 (kon.)
Děčín – Sokolov 6:7 (1:2 po s.n.) | Trutnov – Jablonec n/N 6:3 (kon.) | Klatovy – Klášterec nO 4:1 (kon.)
Pelhřimov – Havlíčkův Brod 3:2 (kon.) | Jindř. Hradec – Písek 2:6 (kon.)
po s.n. (1:2)
HC Děčín
6:7 (1:1, 4:1, 1:4 - 0:0)
HC Baník Sokolov
Středa 16.12.2015, 18:002. liga skupina Západ • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Baník Sokolov.
    Autorem vítězné branky je PETR KUKLA.
     
    58:32
    Tomáš Drnec měl na holi vedoucí branku. Ocitl se úplně sám před Hruškou a okamžitě vystřelil. Brankář hostí vytasil efektní semafor a znovu drží Baník. Jeho spoluhráči mu následně právem děkují.
     
    57:33
    Nyní přichází zbytečné vyloučení Račanského, jenž oslabuje svůj tým. Dostává dvě minuty za držení.
     
    54:17
    Děčín právě vstřelil branku!
    A je znovu vyrovnáno. Medvědi se prosazují ve vlastním oslabení, když Michal Oliverius poslal do úniku LUKÁŠE ZIKU, jenž se poté těsně před brankou Sokolova nemýlil. Opět se začíná tedy od začátku. Asistence: Michal Oliverius.
     
    52:18
    Dvě minuty inkasuje Volke sekání a hosté hrají přesilovou hru. Trest odpyká Radim Vacek.
     
    51:22
    Baník právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné, co se právě odehrává na děčínském zimním stadionu. Hosté během tří minut dokázali otočit ze stavu 5:2 na 5:6 a jdou znovu do vedení zásluhou přesné trefy LADISLAVA ZIKMUNDA. Pro Medvědy je to krutá rána. Během chvíle ztratili jasné třígólové vedení. Asistence: Ondřej Beránek, Jakub Vrána.
     
    50:27
    Baník právě vstřelil branku!
    To, co jsem před malou chvílí napsala, se stává skutečností. Hosté se ihned po vhazování dostali znovu před domácí branku, konkrétně PETR KUKLA, jenž se v samostatné akci nemýlil. Sokolovští tak dokázali tříbrankové manko po druhé třetině úplně smazat a začíná se znovu od začátku. Bez asistence.
     
    49:50
    Baník právě vstřelil branku!
    Svou aktivitu, kterou v posledních chvílích hosté hýřili, umocňují kontaktním gólem. LADISLAV ZIKMUND byl posledním hráčem Sokolova, který byl u puku a ten posílá za záda Martina Volkeho. Baník je tímto gólem zpět ve hře a nyní se dá očekávat jeho velký tlak v pokusu o vyrovnání. Asistence: Ondřej Beránek, Adam Rulík.
     
    48:23
    Jakub Vrána ujel úplně sám před Volkeho. Děčínský brankář po jeho prudké střele zlikvidoval jeho šanci pohotovým semaforem. Za tento zákrok sklidil ovace děčínského publika, nutno podotknout, že tleskali i hostující fanoušci.
     
    47:22
    Baník právě vstřelil branku!
    ONDŘEJ BERÁNEK se proháčkoval takřka celým kluzištěm úplně sám před domácího brankáře a celou svou individuální akci tak dokázal dotáhnout do úplného konce. Hosté snižují na rozdíl dvou branek a domácí lavička si bere oddechový čas. Bez asistence.
     
    44:56
    Dvě minuty dostává hostující Rulík za sekání a Medvědi si zahrají přesilovou hru.
     
    40:41
    Na trestnou lavici byl poslán domácí Hříbal za podražení a Sokolov bude hrát přesilovou hru.
     
    39:01
    Děčín právě vstřelil branku!
    Tlak ze své dlouhé přesilové hry dokázali Medvědi využít až po jejím konci, kdy se do úniku dostalo duo Hašek Volráb a poté se právě JAROSLAV HAŠEK dostal do dobré pozice a znovu posílá puk za záda Feča. Pro děčínského útočníka je to dnes již třetí branka a zkompletoval tak hattrick. Asistence: Daniel Volráb.
     
    36:54
    I hosté půjdou do tří. Před brankou Sokolova srazil k zemi Kukla Volrába a už sedí na trestné lavici za nedovolené bránění.
     
    36:11
    Hostující Rulík inkasuje dvě minuty za hákování a přesilovku si nyní zahrají hokejisté Děčína.
     
    34:42
    Baník právě vstřelil branku!
    Hosté už klasickou početní výhodu využívají, když se přesně mezi tři tyče trefil JAKUB VRÁNA, který snižuje na rozdíl dvou branek. Asistence: Ondřej Beránek, Roman Kašpar.
     
    33:39
    Další vyloučení Medvědů. Hříbal inkasuje dvě minuty za podražení. Hosté budou hrát třičtvrtě minuty 4 na 3.
     
    32:23
    Vyloučení na obou stranách za hrubost. Na hostující straně Kašpar, na domácí pak Drnec.
     
    31:33
    Zika našel úplně volného Oliveriuse, který mohl zkompletovat čistý hattrick. Jenomže puk letěl příliš rychle a před odkrytou skulinkou hostující branky tak druhý jmenovaný neskóruje.
     
    29:41
    Hostující lavička si bere oddechový čas.
     
    29:41
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi po třetí brance ještě více ožili a hnali se znovu před branku hostí. Tomáš Drnec znovu připravil MICHALU OLIVERIUSOVI další střeleckou příležitost, kterou druhý jmenovaný znovu dokázal proměnit a také on si připisuje svůj druhý dnešní gól. Asistence: Tomáš Drnec.
     
    27:53
    Děčín právě vstřelil branku!
    Další útočný manévr Děčína končí brankou. V blízkosti sokolovské branky se ke střele dostal Drnec a puk skončil těsně před brankovou čárou. Pro MICHALA OLIVERIUSE poté nebyl problém do branky Sokolova kotouč dopíchnout. Medvědi jdou do dvoubrankového vedení. Asistence: Tomáš Drnec, Jan Kaltenböck.
     
    26:16
    Bude se hrát 4 na 4. Kukla dvě minuty hákování.
     
    25:38
    Další vyloučení na straně Děčína. Dvě minuty dostává Fojt za sekání.
     
    24:20
    Daniel Volráb ujel úplně sám ve vlastním oslabení, ale s jeho střelou si Fečo poradil. Díky němu nyní hosté neinkasovali.
     
    22:37
    Za vysokou hůl dostává dvě minuty Zdvořáček a je tu početní výhoda pro hosty.
     
    22:10
    Děčín právě vstřelil branku!
    Z druhé vlny se do útoku dostali Medvědi a utkání na svou stranu strhávají právě oni a jdou dnes poprvé do vedení. V úniku se ke střele dostal JAROSLAV HAŠEK, jenž svým druhým přesným zákrokem dává Medvědům jednobrankový náskok. Bez asistence.
     
    19:12
    Daniel Volráb je druhým hráčem, který směřuje na trestnou lavici za podražení a hosté budou hrát třiadvacet vteřin 5 na 3.
     
    17:35
    Domácí Jan Chovanec dostává dvě minuty za držení a přesilovou hru si zahrají hosté.
     
    15:50
    Děčín právě vstřelil branku!
    Povedlo se. Medvědi srovnávají se Sokolovem krok. Ve větší mele před sokolovskou svatyní se nejlépe zorientoval JAROSLAV HAŠEK, jenž kotouč posílá do poloodkryté klece. Je vyrovnáno a začíná se znovu od začátku. Asistence: Tomáš Procházka, Daniel Volráb.
     
    15:16
    Další zákrok Martina Volkeho, jenž nyní likviduje střelu ujíždějícího Jiruška. Brankář Děčína znovu podržel tým ve velkém nebezpečí před jeho svatyní.
     
    13:34
    Ladislav Zikmund si najel až těsně před Volkeho, ale svůj blafák neprovedl vůbec dobře a domácí brankář ho tak ukrývá ve své lapačce.
     
    13:34
    Po faulu na Zikmunda nařízeno trestné střílení pro Sokolov.
     
    11:54
    Ondřej Beránek putuje na trestnou lavici za hrubost. Vyloučení i na straně Děčína, Oliverius dvě minuty také hrubost.
     
    07:56
    Prakticky ze stejného místa jako před malou chvílí střílel Vacek, ale Fečo si připravil znovu stejný zákrok a opět jen díky němu není vyrovnáno.
     
    06:27
    Fečo nyní chytil tutovku Děčína. Na pravém kruhu vypálil Michal Oliverius, Fečo včas nastavil svou lapačku, do které ukryl puk mířící za jeho záda!
     
    05:34
    Kašpar dostává dvě minuty za podražení, když fauloval ujíždějícího děčínského hráče a už sedí na trestné lavici. Přesilovka pro Medvědy.
     
    04:40
    Baník právě vstřelil branku!
    Z následného protiútoku se ale bleskově prosazují hosté. ONDŘEJ BERÁNEK dostal přesnou přihrávku na levý kruh a poté svou prudkou střelou poslal puk do šibenice domácí branky. Volke v děčínské brance s přesně mířenou střelou nemohl vůbec nic dělat. Baník se tak ujímá vedení. Asistence: Jakub Vrána.
     
    02:53
    Po střele stejného hráče o malou chvilku později zazvonila tyč Volkeho svatyně.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 16. Hašek (Procházka, Volráb), 23. Hašek, 28. Oliverius (Drnec, Kaltenböck), 30. Oliverius (Drnec), 40. Hašek (Volráb), 55. Zika (Oliverius) – 5. Beránek (Vrána), 35. Vrána (Beránek, Kašpar), 48. Beránek, 50. Zikmund (Beránek, Rulík), 51. Kukla, 52. Zikmund (Beránek, Vrána), rozh. náj. Petr Kukla

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   Jirušek (SOK)
    0:1   Buďa (DEC)
    2. série:
    0:2   Kukla (SOK)
    1:2   Zika (DEC)
    3. série:
    1:2   Říha (SOK)
    1:2   Hašek (DEC)


    HC Děčín: Volke (Lavinger) – Vaněk, Hříbal, Kaltenböck, Zdvořáček, Procházka, Klement, Vegner – Drnec, Volráb, Hašek – Buďa, Oliverius, Zika – Kment, Fojt, Faigl – Sýkora, Chovanec, Vacek
    HC Baník Sokolov: Fečo (od 41. Hruška) – Říha, Priškin, Gombár, Rulík, Binias, Michálek – Jirušek, Kukla, Račanský – Kašpar, Sus, Beránek – Vrána, Zikmund, Dimitrov

    Rozhodčí: Orlický – Hynčica, Mašek
    bahis siteleri