Buffalo – New Jersey 0:2 (kon.) | NY Islanders – Florida 1:5 (kon.) | NY Rangers – Edmonton 4:2 (kon.)
Philadelphia – Carolina 4:3 (po pr.) | Toronto – Tampa 4:5 (po pr.) | Montreal – San Jose 1:3 (kon.)
Nashville – Calgary 1:2 (po pr.) | Winnipeg – St. Louis 3:4 (kon.) | Minnesota – Vancouver 6:2 (kon.)
Chicago – Colorado 0:3 (kon.) | Dallas – Columbus 5:1 (kon.)
po prodl.
Toronto Maple Leafs
4:5 (2:1, 1:1, 1:2 - 0:1)
Tampa Bay Lightning
Středa 16.12.2015, 01:30 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Vladislav NAMĚSTNIKOV - 4:5
     
    62:01
    Tampa právě vstřelila branku!
    A je vymalováno! Prodloužení, jako již tradičně, nabídlo jednu velkou šanci za druhou, v jeho polovině se však o výsledku zápasu již definitivně rozhoduje. VLADISLAV NAMĚSTNIKOV sebral volný kotouč v obranném pásmu, nakopl na ledě k velké rychlosti, přebruslil protihráče a dostal se do přečíslení 2 na 1. V této situaci se rozhodl zakončovat, což se mu nakonec osvědčilo, když svůj pokus zamířil přesně k tyči, kde byla vyrážečka brankáře Berniera příliš pozdě.
    Bez asistence.
     
    61:15
    Grabner nabízel kotouč spoluhráčovi před brankou, toho si ale pohlídal obránce Lightning. Když pak ale přispěchal podpořit útok Gardiner, musel už Vasilevskij zasahovat svým ramenem a jednalo se o těžký a znamenitý zákrok!
    Daniel WINNIK - 4:4
     
    53:28
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Brankový stav utkání je opět vyrovnaný. Po nenápadné, ale účinné akci, se prosazuje DANIEL WINNIK. Leafs vyhráli buly v útočném pásmu a když se kotouč dostal do mezikruží na čepel zmiňovaného Winnika, hráč Toronta s ničím neotálel, vystřelil hned z první a jeho rána prošla až do branky. Brankář Vasilevskij absolutně nic neviděl.
    Asistence: Roman Polák, Nick Spaling.
    Jonathan MARCHESSAULT - 3:4
     
    46:32
    Tampa právě vstřelila branku!
    Lightning v mžiku okamžiku obrací skóre dnešního zápasu! Dnes již čtvrtým úspěšným střelcem Tampy se stává JONATHAN MARCHESSAULT, který se v útočném pásmu opět prosadil svou rychlostí a poté, co si přes dva protihráče vybruslil do mezikruží, překonal střelou do protipohybu také brankáře Berniera, který možná neměl příliš čistý výhled.
    Asistence: Alex Killorn, Andrej Šustr.
    Mike BLUNDEN - 3:3
     
    45:56
    Tampa právě vstřelila branku!
    A máme srovnáno! A jednalo se z pohledu Lightning o velkou hokejovou lahůdku! Postaral se o ní svou krásnou individuální akcí MIKE BLUNDEN, který se ke kotouči dostal již ve své obranné třetině, objel s ním takřka celé kluziště, pokrytím puku tělem se dostal až před branku, kde střelou zápěstím nad lapačku Berniera střílí svou první branku v Tampě.
    Asistence: Yanni Gourde, Andrej Šustr.
     
    40:20
    Valtteri Filppula (TBL) vyloučen na dvě minuty za hákování.
     
    39:50
    Brown a po něm Killorn pálí na branku soupeře nebezpečné projektily a hosté jsou najednou jako pokropení živou vodou.
    Anton STRALMAN - 3:2
     
    39:25
    Tampa právě vstřelila branku!
    Velice důležitý gól do šatny pro Lightning, kteří tento zápas již začínali ztrácet mezi prsty. Po vyhraném souboji u mantinelu kotouč putoval na rozjetého ANTONA STRALMANA, který se svou střelou ještě chvíli počkal, naznačil pohyb a až poté pálil. Přesně takto nakonec přelstil brankáře Berniera, kterého překonal střelou do protipohybu.
    Asistence: Nikita Kučerov.
     
    33:40
    Na Stamkose nyní obrana domácích úplně zapomněla a když se k útočníkovi Lightning nakonec dostal odražený kotouč, bylo zle. Brankář Bernier nakonec jeho pokus vychytal.
    Morgan RIELLY - 3:1
     
    31:34
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tak trochu smůla pro hokejisty Tampy, kteří si připsali velký tlak v přesilovce, ale přesto nyní inkasují. Základem celé akce se stala zlomená hokejka Jonathana Marchessaulta, které využil MORGAN RIELLY, aby s kotoučem ujel do přečíslení 2 na 1 a jeho střela nakonec prošla i výstrojí brankáře Vasilevského.
    Asistence: Leo Komarov.
     
    30:55
    Kučerov ani Stamkos nyní neprocedili kotouč až do branky, přestože po několika dobrých střelách dostali obranu Leafs do úzkých a brankáře Berniera doslova na kolena.
     
    29:30
    Roman Polák (TOR) vyloučen na dvě minuty za podražení a Tampa má k dispozici přesilovku 5 na 3!
     
    28:46
    Daniel Winnik (TOR) vyloučen na dvě minuty za hákování.
     
    20:59
    Daniel Winnik (TOR) vyloučen na dvě minuty za hákování.
    James van RIEMSDIK - 2:1
     
    18:03
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hosté nakonec do přestávky nejspíš budou mít k dispozici zasloužené vedení 2:1. Parenteau nabízel kotouč svým spoluhráčům před brankou a následně se jej zmocnil Tyler Bozak, který se svou střelou do branky sice ještě úspěšný nebyl, ale odražený kotouč od brusle obránce Tampy se dostal přímo na čepel JAMESE VAN RIEMSDYKA, který už jej pohotově poslal do odkryté klece, jelikož brankář Vasilevskij ŕeagoval na první střelu vyjetím z branky.
    Asistence: Tyler Bozak, PA Parenteau.
     
    13:48
    PA Parenteau mohl poslat Toronto do vedení, když obral obránce Tampy o puk a dostal se s kotoučem přímo před branku. Ležícího Vasilevského ale nakonec po své dlouhé kličce překonat nedokázal.
    Tyler BOZAK - 1:1
     
    10:40
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Maple Leafs svou přesilovku přeci jen využívají a stává se tak po dorážce do branky z hole TYLERA BOZAKA. Po střele švihem od Jamese van Riemsdyka brankář Vasilevskij nezdržel puk ve své výstroji, a když se kotouč dokutálel ke své levé tyči, s dorážkou byl rychlejší právě zmiňovaný Bozak.
    Asistence: James van Riemsdyk, PA Parenteau.
     
    09:21
    Anton Stralman (TBL) vyloučen na dvě minuty za vyhození puku mimo hrací plochu.
     
    06:06
    Bozak s Parenteauem využili drobného zaváhání obranné čtyřky Lightning a doráželi volný kotouč z bezprostřední blízkosti branky, ale na připraveného Vasilevského si nepřišli. Brankář hostů nyní vytáhl dva skvělé zákroky, kdy se bleskově z jedné tyčky přesunul ke druhé.
     
    04:41
    Yanni Gaurde (TBL) vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění.
    Nikita KUČEROV - 0:1
     
    02:59
    Tampa právě vstřelila branku!
    Do rychlého vedení se dostávají hostující Lightning! Po povedené individuální akci, kdy Vladislav Naměstnikov dokázal udržet kotouč oproti třem protivníkům, poslal útočník Tampy puk na rozjetého NIKITU KUČEROVA, který se dostal až před branku a rychlou kličkou do bekhendu překonává brankáře Jonathana Berniera!
    Asistence: Vladislav Naměstnikov.

    David Motloch

    Branky a nahrávky: 11. Bozak (van Riemsdyk, Parenteau), 19. van Riemsdyk (Bozak, Parenteau), 32. Rielly (Komarov), 54. Winnik (Polák, Spaling) – 3. Kučerov (Naměstnikov), 40. Stralman (Kučerov), 46. Blunden (Gourde, Šustr), 47. Marchessault (Killorn, Šustr), 63. Naměstnikov


    Toronto Maple Leafs: Bernier (Sparks) – Gardiner, Phaneuf, Hunwick, Rielly, Corrado, Polák – van Riemsdyk, Bozak, Parenteau – Holland, Kadri, Komarov – Grabner, Spaling, Winnik – Matthias, Froese, Lupul
    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Bishop) – Stralman, Hedman, Garrison, Carle, Coburn, Šustr, Nestěrov – Naměstnikov, Stamkos, Kučerov – Killorn, Boyle, Marchessault – Brown, Filppula, Callahan – Gourde, Blunden

    Rozhodčí: McCauley, Watson – Shewchyk, Devorski
    bahis siteleri