Slovensko U17 – USA U17 3:8 (kon.)
konec
Slovensko U17
3:8 (1:0, 1:4, 1:4)
USA U17
sk Středa 16.12.2015, 17:00 • Zimný štadión v Púchove • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:51
    USA dalo gól!
    Chuťovka na záver, aj tak by sa dalo povedať! Američan JOSH NORRIS si prebral puk medzi kruhmi, a z ničoho nič nádherne vymietol ľavý horný brány, puk sa ešte od brvna odrazil do siete za bezmocného Vičana!
    Asistencie: Phil Kemp, Randy Hernandez
     
    49:26
    Slovensko dalo gól!
    Krásna hokejová akcia v podaní Slovákov, toto bol skutočne lahôdkový moment. Obranca Ivan vyslal krásnu prihrávku takmer cez celú dĺžku klziska na korčuľujúceho FILIPA KRIVOŠÍKA, ten si prebral puk v strednom pásme, vrútil sa do útočnej tretiny a po bekhendovej sťahovačke si vychutnal brankára Scheela!
    Asistencie: Michal Ivan, Martin Kupec
     
    47:05
    USA dalo gól!
    Slováci začínajú "horieť" vo vlastnom obrannom pásme, bránia tam veľmi nedôrazne a logickým vyústením je siedmy americký gól. Ani na niekoľkokrát sme neodpálili puk do bezpečia, preto mali hostia dostatok priestoru na streľbu. Obranca Farrance napokon vystrelil od modrej čiary, Vičan puk neudržal, a tak mal JOEY CASSETTI jednoduchú úlohu, zblízka puk doklepol k ľavej žrdi!
    Asistencie: David Farrance, Brannon McManus
     
    44:36
    USA dalo gól!
    Tak bohužiaľ, Američania začínajú zaťažovať naše konto väčším počtom presných zásahov a strieľajú už svoj šiesty gól. Perfektne zakombinovali, Tkachuk spoza brány nahral pred bránkovisko RANDYMU HERNANDEZOVI, ktorý parádne vymietol bližší horný roh Vičanovej svätyne!
    Asistencie: Brady Tkachuk, Josh Norris
     
    42:17
    USA dalo gól!
    Američania po skončení ich presilovky ešte ostali v pásme, už unavení brániaci Slováci im nestačili a tak aj s kúskom smoly inkasujeme. Norris vystrelil od modrej čiary, Vičan zasiahol, puk mu však z lapačky vypadol. Kotúľal sa potom niekde na bránkovej čiare, odkiaľ ho do siete dorazil pohotový JACOB TORTORA!
    Asistencie: Josh Norris, Josh Maniscalco
     
    36:48
    USA dalo gól!
    A takto hrajú veľké mužstvá, Američania prečkali oslabenie, vydali sa dopredu a okamžite skórujú. JOSH MANISCALCO si potiahol puk na pravý kruh, nádherne švihom vystrelil k protiľahlej žrdi a Vičan bol na prudkú polovysokú strelu prikrátky!
    Asistencia: Sean Dhooghe, Max Gildon
     
    30:53
    USA dalo gól!
    Veľká škoda, po našich chybách zbytočne inkasujeme a už prehrávame. USA skórovali tentoraz v presilovej hre. Pekne si rozhodili našich obrancov, Barratt adresoval krížnu prihrávku na ľavý kruh REILLYMU WALSHOVI, ktorý aj so šťastím namieril pomedzi betóny brankára!
    Asistencie: Evan Barratt, Scott Reedy
     
    28:29
    USA dalo gól!
    Veľká škoda, presilovku sme hrali dobre, kombinovali v pásme, po zbytočnej strate puku však inkasujeme. Norris vystihol nedôraznú krížnu prihrávku našich obrancov na útočnej modrej, vysunul do stredného pásma GRANTA MISHMASHA, ktorý prekorčuľoval cez celé klzisko a Ovečku si v súboji zoči-voči doslova vychutnal, po sťahovačke skóroval popod jeho pravý betón!
    Asistencia: Josh Norris
     
    24:58
    Slovensko dalo gól!
    Je tomu ale presne naopak, Slováci sa vydali dopredu a opäť sa ujímajú vedenia! Predchádzala tomu chyba v americkej rozohrávke, keď obranca po nepresnej prihrávke už puk neudržal a dvaja Slováci tak ostali voľní medzi kruhmi. Zodpovednosť na seba vzal PATRIK HREHORČÁK a typickou strelou na "teplomer" popod ramenom brankára dostal puk do siete!
    Asistencia: Filip Krivošík
     
    23:10
    USA dalo gól!
    Je vyrovnané, Američania zužitkovali presilovú hru! Puk smeroval spoza brány na ľavý kruh, odkiaľ napriahol SEAN DHOOGHE a aj s pomocou žrde puk skončil v pravom hornom rohu! Odrazil sa odtiaľ ešte späť do hry, už predtým však bol za bránkovou čiarou.
    Asistencia: Brannon McManus
     
    19:06
    Slovensko dalo gól!
    Fantázia, takmer okamžite po vhadzovaní sme sa dostali do útočného pásma a v závere prvej tretiny otvárame skóre! Ružička bol s pukom za bránou, ideálne prihral pred bránkovisko, kde bol voľný MILOŠ ROMAN a nekompromisne zavesil pod brvno!
    Asistencia: Adam Ružička

    Branky a nahrávky: 20. Roman (Ružička), 25. Hrehorčák (Krivošík), 50. Krivošík (Ivan, Kupec) – 24. Dhooghe (McManus), 29. Mishmash (Norris), 31. Walsh (Barratt, Reedy), 37. Maniscalco (Dhooghe, Gildon), 43. Tortora (Norris, Maniscalco), 45. Hernandez (Tkachuk, Norris), 48. Cassetti (Farrance, McManus), 58. Norris (Kemp, Hernandez)


    Slovensko U17: Ovečka (31. Vičan) – Dužek, Demo, Fehérváry, Ivan, Jakab, Kupec, Maňák, Turian – Kelemen, Havrila, Hrehorčák, Köver, Krivošík, Kukľa, Liška, Regenda, Roman, Ružička, Urbánek, Fafrák
    USA U17: St. Cyr (30. Scheel) – Farrance, Gildon, Hughes, Kemp, Knoepke, Maniscalco, Walsh – Barratt, Cassetti, Cockerill, Dhooghe, Gricius, Hernandez, McManus, Mismash, Norris, Reedy, Slaggert, Tkachuk, Tortora
    bahis siteleri