Čeljabinsk – HC Slovan 1:2 (0:2 po s.n.) | Nižněkamsk – Záhřeb 2:4 (kon.) | Viťaz – Spartak Moskva 3:6 (kon.)
konec
HC Viťaz Moskevská oblast
3:6 (2:2, 1:2, 0:2)
Spartak Moskva
Středa 30.12.2015, 17:30KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Konstantin GLAZAČEV - 3:6
     
    59:48
    Spartak právě vstřelil branku!
    Domácím však hra bez brankáře nevyšla, a inkasují šestou branku v dnešním utkání! Do přečíslení se dostal Lukáš Radil, který postupoval středem hřiště. Český útočník následně přenechal kotouč KONSTANTINU GLAZAČEVOVI, který neměl problém trefit prázdnou branku! Asistence: Alexandr Mereskin a Lukáš Radil.
     
    59:11
    Domácí celek si bere oddechový čas, a bude to pravděpodobně zkoušet bez brankáře!
     
    58:46
    Do zajímavého přečíslení se dostal Leščenko, který postupoval po pravé straně. Jeho následnou přihrávku na Vasiljeva zblokoval Eronen, a ke kotouči se dostal Šmeljov. Jeho následná střela však mířila mimo!
     
    56:31
    Dlouhou kombinaci domácího celku ukončil tvrdou střelou od modré Charles Genoway, jehož střelu Sateri dokázal vyrazit. Následnou se kotouč odrazil na hůl Mereskina, který však zakončit nedokázal!
     
    55:35
    To je velká komplikace pro Viťaz, který pravděpodobně přichází o šanci na vyrovnání! Domácí Kostromitin nezvládl souboj s Leščenkem, a hostující útočníka zasáhl vysokou holí do obličeje!
     
    52:20
    Hlavní rozhodčího budou vylučovat! Na trestnou lavici míří Casey Wellman, který hákoval Koroljova. "Za katr" však míří také Voroljov, který pádu hodně přidal!
    Alexander VASILJEV - 3:5
     
    51:37
    Spartak právě vstřelil branku!
    Necelých devět minut před koncem střílí Spartak veledůležitou branku, která bude možná rozhodující v dnešním utkání! Po chybě domácího celku ve středním pásmu se dostal ke kotouči Šafigulin, který svou přihrávkou našel před brankou Klimenka. Jeho střelu ještě Sateri vyrazil, nicméně na zakončení ALEXANDERA VASILJEVA byl již krátký! Asistence: Gleb Klimenko, Grigorij Šafigulin.
     
    46:45
    Střelu Romana Horáka z mezikruží brankář Ivannikov v pohodě lapil. Na brankovišti následně neudržel nervy Igor Golovkov, který chytil Valentěnko. Oba nakonec putují na trestnou lavici ...
     
    44:58
    Domácí Viťaz si však zahraje přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Vsevolod Sorokin, který podrazil u mantinel domácího Soloduchina!
     
    43:22
    Velká šance domácího Viťazu! Ve středu hřiště operoval s kotoučem Makejev, který jej následně prostrčil na Maria Kempeho. Švédský útočník však Ivannikova překonat nedokázal!
     
    40:47
    Na modré dostal krásnou přihrávku hostující Glazačev, jehož ránu Sateri vyrazil pouze k dojíždějícímu Mereskinovi, tomu se však nepodařilo trefit poloprázdnou branku!
    Sergej ŠMELJOV - 3:4
     
    39:33
    Spartak právě vstřelil branku!
    Kanonáda v moskevském derby pokračuje, a Spartak se dostává v závěru druhé třetiny zpět do vedení! Hostující celek se dostal do přečíslení dva na jednoho, kterého táhl Leščenko. Jeho následná přihrávka našla SERGEJE ŠMELJOVA, který si připisuje druhou branku v dnešním utkání! Asistence: Vjačeslav Leščenko a Casey Wellman.
     
    36:18
    Krásnou individuální akci předvedl Gleb Klimenko, který prošel do útočného pásma po pravé straně, a následně se nacpal i přes Sateriho. Zakončení se mu však nevydařilo!
     
    34:35
    Spartak si zahraje přesilovou hru! Igor Golovkov nedovoleně bránil hostujícího Glazačeva, a míří na trestnou lavici!
    Jurij KOKŠAROV - 3:3
     
    32:51
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Domácí celek však nenechává svého soupeře ve vedení dlouhou, a po necelých dvou minutách zpět srovnává na 3:3! V útočném pásmu chyboval Vasiljev, a domácí Soloduchin táhl protiútok Viťazu! Jeho následná přihrávka našla hůl JURIJE KOKŠAROVA, který pouze tečoval kotouč do branky Engrena! Asistence: Vjačeslav Soloduchin a Anton Koroljov.
     
    31:49
    Spartak pokračoval v aktivní hře, a opět kombinoval v útočném pásmu. Za brankou se dostal ke kotouči Šmeljov, který obkroužil branku, nicméně Sateriho překonat nedokázal!
    Charles GENOWAY - 2:3
     
    30:43
    Spartak právě vstřelil branku!
    Spartak si bere své vedení zpět, a střílí třetí branku v dnešním zápase! Hostující moskevský celek zavřel svého soupeře v útočném pásmu, a Levickij poslal krásnou přihrávku do pravého kruhu, kde se nacházel CHARLES GENOWAY. Kanadský obránce si následně vybruslil do středu, a přesnou střelou k tyči překonal Sateriho! Asistence: Jevgenij Bodrov a Igor Levickij.
     
    28:15
    Dlouho dobu se hrálo bez přerušení. To rozsekl až Lukáš Radil, který najížděl se svými spoluhráči do zajímavého přečíslení. Český útočník vzal nakonec akci na sebe, nicméně střelou do horní poloviny branky Sateriho nepřekonal!
     
    25:22
    Dmitrij Korobov na modré čáře krásně uvolnil Pavla Provolněva, který se opřel do kotouče, a jeho dělovka zazvonila o tyč Saterinho branky!
     
    24:14
    Teď však dostal mezi kruhy krásnou přihrávku domácí Igor Musatov, jehož pohotovou střelu však dokázal Engren vyrazit!
    Jurij KOKŠAROV - 2:2
     
    19:14
    Viťaz právě vstřelil branku!
    V samotném závěru třetiny však domácí Viťaz srovnává na 2:2! Maxim Afinogenov dostal přihrávku na pravou stranu, a hned přiklepl kotouč do jízdy MARIOVI KEMPEMU, který vyslal z ostrého úhlu milimetrově přesnou střelu, která skončila za zády Engrena! Asistence: Maxim Afinogenov, Teemu Eronen.
    Vjačeslav LEŠČENKO - 1:2
     
    16:58
    Spartak právě vstřelil branku!
    Spartak se prosazuje ve vlastním oslabení, a otáčí skóre dnešního zápasu! Velkou šanci měl před Engrenem Makejev, nicméně toho obral o kotouč obránce. Následně šel do protiútoku Šmeljov, který vysunul VJAČESLAVA LEŠČENKA, jenž si dokázal poradit, a Sateriho překonal přesnou střelou k tyči! Asistence: Sergej Šmejljov, Charles Genoway.
     
    16:01
    Vzápětí však bude mít Viťaz možnost přesilové hry! Do zajímavé šance se řítil Dmitrij Šitikov, kterého podrazil Jevgenij Bodrov.
    Sergej ŠMELJOV - 1:1
     
    15:11
    Spartak právě vstřelil branku!
    A moskevský celek přesilovou hru také velmi rychle využívá! Spartak se hned po vhazování dostal v útočném pásmu do kombinace. Valentěnko posunul kotouč na pravou stranu, kam si nabruslil SERGEJ ŠMELJOV. Na ránu ruského útočníka byl Sateri krátký, a kotouč skončil v síti! Asistence: Pavel Valentěnko.
     
    14:44
    Přesilovou hru si tentokrát zahraje také hostující Spartak! Na trestnou lavici míří domácí Kokšarov.
    Roman HORÁK - 1:0
     
    12:05
    Viťaz právě vstřelil branku!
    A domácí celek nakonec přesilovou hru také využívá, a dostává se do vedení! ROMAN HORÁK operoval s kotoučem na hranici levého kruhu, a nakonec to český útočník zkusil. Jeho přesná střela prolétla přesně mezi nohy Engrena, a kotouč skončil v brance! Asistence: Dmitrij Šitikov, Denis Abdullin.
     
    10:26
    Hlavní rozhodčí bude poprvé v tomto zápase vylučovat! Na trestnou lavici míří Dmitrij Korobov, který nedovoleně bránil Kempeho!
     
    07:01
    Igor Radulov teď zavezl kotouč kotouč po pravé straně za brankou, a následnou přihrávkou našel před Saterim volného Igor Levickije. Jeho pohotovou střelu však finský brankář dokázal vyrazit!
     
    05:41
    Velká šance domácího Viťazu! Na pravé straně dostal hodně prostoru Maxim Afinogenov, a ruský útočník si nabruslil před branku, a svou prudkou střelou trefil tyč!
     
    03:27
    Vladislav Provolněv dostal na levé straně dostatek prostoru od domácích hráčů, a tak najel mezi kruhy, a tvrdě vypálil. Jeho rána však těsně minula branku Sateriho!

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 13. Horák (Šitikov, Abdullin), 20. Kempe (Afinogenov, Eronen), 33. Kokšarov (Soloduchin, Koroljov) – 16. Šmeljov (Valentěnko), 17. Leščenko (Šmeljov, Genoway), 31. Genoway (Bodrov, Levickij), 40. Šmeljov (Leščenko, Wellman), 52. Vasiljev (Klimenko, Šafigulin), 60. Glazačev (Mereskin, Radil)


    HC Viťaz Moskevská oblast: Sateri (Saprykin) – Davydov, Lukin, Eronen, Berďjukov, Kostromitin, Golovkov, Vasčenko – Soloduhin (C), Kokšarov (A), Koroljov – Afinogenov, Kempe (A), Makejev – Horák, Abdullin, Šitikov – Musatov, Vyglazov, Drugov
    Spartak Moskva: Ivannikov (Sinjagin) – Genoway, Valentěnko, Bělov, Korobov (C), Djablenko (A), Sorokin, Provolnev – Radil, Mereskin, Wellman – Levickij, Bodrov, Radulov – Lesčenko, Vasiljev, Šmeljov – Vorobjov, Li, Voronin (A)

    Rozhodčí: Dějev, Olejnin – Medveděv, Nazarov

    Diváci: 4501
    bahis siteleri