Žďár n/S – Vrchlabí 6:7 (po pr.) | Frýdek-M. – Nový Jičín 6:2 (kon.) | Poruba 2011 – Kopřivnice 5:2 (kon.)
Břeclav – SK Karviná 4:2 (kon.) | Val. Meziříčí – Technika Brno 3:6 (kon.) | Mor. Budějovice – Vsetín 2:4 (kon.)
Opava – SHK Hodonín 4:5 (kon.) | Jindř. Hradec – Klatovy 4:5 (0:2 po s.n.) | Písek – Trutnov 2:4 (kon.)
Klášterec nO – Děčín 6:9 (kon.) | Jablonec n/N – Nymburk 6:1 (kon.)
konec
HK Opava
4:5 (0:1, 0:2, 4:2)
SHK Drtiči Hodonín
Středa 06.01.2016, 18:00 • Zimní stadion města Opavy • 2. liga skupina Východ • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:11
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Neskutečná zápletka pokračuje. Opavští přišli na útočné modré o puk, ten jim sebral DOMINIK MATULA, upláchl bekům Slezanu a prostřelil Šafránka! Hodonín tak vede necelých pět minut před koncem základní hrací doby 4:5. Bez asistence.
     
    51:34
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Obrovskou chybu Hodonín trestá a v oslabení srovnává na 4:4! Zdeněk Jurásek předložil puk DOMINIKU MATULOVI, který se trefil přesně mezi betony Šafránka! Asistence: Zdeněk Jurásek.
     
    46:02
    Opava právě vstřelila branku!
    Tak to je koncert! Po šesti minutách třetí části Slezan dokonale obrací dosavadní vývoj utkání! Tentokrát po rychlé kombinaci Tichého střelu doklepl za záda Kotvana JAKUB VÍTEK a Opava vede 4:3! Asistence: Josef Tichý, Tomáš Polok.
     
    45:20
    Opava právě vstřelila branku!
    Tak to je neskutečné, co teď Slezan předvádí! Po dlouhém obléhání hodonínské branky Petr Wolf posunul puk na PETRA CHALUPU, který prostřelil Kotvana a srovnává na 3:3! Asistence: Petr Wolf, Pavel Baďura.
     
    43:08
    Opava právě vstřelila branku!
    Zápas se nám začíná dramatizovat. Po dlouhém nahození Pavla Baďury se ke kotouči dostal PETR WOLF a parádní trefou vymetl šibenici hodonínské branky! Slezané jsou krok od vyrovnání. Asistence: Pavel Baďura, Radek Tůma.
     
    41:23
    Opava právě vstřelila branku!
    Slezan se poprvé prosazuje! Lukáš Svoboda předal puk zpoza branky na hůl JAKUBA VÍTKA, který kotouč přizvedl nad beton Kotvana a Opavští snižují na 1:3! Asistence: Lukáš Svoboda, Josef Tichý.
     
    32:36
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hosté nabídnutou šanci ihned využívají a jdou do tříbrankového trháku! Po střele Róberta Mikésky vyrazil Šafránek puk před sebe, kde se ke kotouči prodral MARTIN ŠPOK a zasunul jej za betony opavského brankáře. Ten při téhle brance nebude mít úplně čisté svědomí. Asistence: Róbert Mikéska.
     
    29:27
    Drtiči právě vstřelili branku!
    V poslední sekundě přesilovky se hodonínský výběr přece jen prosazuje. Ondřej Nedvěd poslal přihrávku přes celou šíři kluziště na MARTINA ŠPOKA, který bez přípravy propálil Šafránka. Ten se nestihl včas přesunout k levé tyči a podruhé v utkání kapituluje. Asistence: Ondřej Nedvěd.
     
    16:59
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hosté jdou do vedení! Po rychlé kombinaci Jakub Sajdl předložil puk do druhé vlny najíždějícímu DANIELU KOLÁŘOVI, který zamířil a poslal kotouč přesně do pravého horního růžku Šafránkovy klece. Asistence: Jakub Sajdl, Dominik Matula.

    Jan Šimek

    Branky a nahrávky: 42. Vítek (Svoboda, Tichý), 44. Wolf (Baďura, Tůma), 46. Chalupa (Wolf, Baďura), 47. Vítek (Tichý, Polok) – 17. Kolář (Sajdl, Matula), 30. Špok (Nedvěd), 33. Špok (Mikeska), 52. Matula (Jurásek), 56. Matula


    HK Opava: Šafránek (Plánovský) – Galvas, Tůma, Mosler, Tichý, Vrabel – Baďura, Chalupa, Wolf – Svoboda, Polok, Vítek – Herman, L. Černý, Rousek.
    SHK Drtiči Hodonín: Kotvan (Zavadil) – Kolář, Mikéska, Škápik, Nedvěd, Pokorný, Jedlička, Polesný – Matula, Sajdl, Kuba – Peš, Jurásek, Špok – Garanin, Charvát, Kučera – Hložánek, Černohous, Tomi.

    Rozhodčí: Koliba – Vožda, Zedník
    bahis siteleri