Boston – Washington 2:3 (kon.) | Buffalo – Florida 1:5 (kon.) | NY Rangers – Dallas 6:2 (kon.)
Pittsburgh – Chicago 2:3 (po pr.) | Columbus – Minnesota 2:4 (kon.) | Philadelphia – Montreal 4:3 (kon.)
Nashville – Winnipeg 1:4 (kon.) | Calgary – Tampa 3:1 (kon.)
konec
Boston Bruins
2:3 (0:1, 1:1, 1:1)
Washington Capitals
Středa 06.01.2016, 01:00 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:52 Patrice BERGERON - 2:3
     
    51:52
    Bruins právě vstřelili branku!
    PATRICE BERGERON střílí krásný gól v přesilové hře a vrací Boston Bruins zpět do zápasu!! Ryan Spooner se na pravém křídle skvěle otočil s pukem a přihrál ho do jízdy najíždějícímu Patriceovi Bergeronovi, který střelou zápěstím z pravého kruhu pro vhazování zamířil nad betonem Bradena Holtbyho k levé tyči, od níž se puk odrazil do sítě. Asistence: Ryan Spooner, Torey Krug.
    50:41 Marcus JOHANSSON - 1:3
     
    50:41
    Washington právě vstřelil branku!
    MARCUS JOHANSSON se prosazuje z dorážky a Washington Capitals podruhé v zápase vede o dvě branky!! Dmitry Orlov tvrdě vypálil od modré čáry a jeho následná střela se od vzdálenější pravé tyče odrazila před bránu, kde se nejlépe zorientoval Marcus Johansson a poslal puk střelou po ledě do prázdné brány. Asistence: Dmitry Orlov, Nate Schmidt.
    35:27 Loui ERIKSSON - 1:2
     
    35:27
    Bruins právě vstřelili branku!
    LOUI ERIKSSON dostává Boston Bruins rychle zpět do zápasu a domácí hokejisté prohrávají opět o gól!! Brett Connolly z pravého křídla našel nádhernou přihrávkou přes šířku útočného pásma v levém kruhu pro vhazování ze druhé vlny najíždějícího Louiho Erikssona, který z blízkosti zamířil střelou zápěstím přesně k levé tyči. Asistence: Brett Connolly, Patrice Bergeron.
    32:40 Jevgenij KUZNĚCOV - 0:2
     
    32:40
    Washington právě vstřelil branku!
    JEVGENIJ KUZNĚCOV se prosazuje v přesilové hře a posílá Washington Capitals v TD Garden do dvoubrankového vedení!! Jevgenij Kuzněcov si na pravém křídle od mantinelu vybruslil do kruhu pro vhazování a poté střelou zápěstím vymetl přesně pravý horní roh brány. Asistence: Nicklas Backstrom, Matt Niskanen.
    15:01 Andre BURAKOVSKY - 0:1
     
    15:01
    Washington právě vstřelil branku!
    ANDRE BURAKOVSKY střílí svůj čtvrtý gól v letošní sezóně NHL a necelých pět minut před koncem první třetiny otevírá skóre dnešního zápasu!! Jevgenin Kuzněcov na pravém křídle vybruslil zpoza brány a poté na vzdálenější levé tyči našel přihrávkou přes útočné pásmo najíždějícího Andreho Burakovskyho, který puk nabral na hokejku a poté ho poslal přesně pod víko. Asistence: Jevgenij Kuzněcov, Aaron Ness.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 36. Eriksson (Connolly, Bergeron), 52. Bergeron (Spooner, Krug) – 16. Burakovsky (Kuzněcov, Ness), 33. Kuzněcov (Backstrom, Niskanen), 51. Johansson (Orlov, Schmidt)


    Boston Bruins: Rask (Gustavsson) – Chára (C), K. Miller, Seidenberg, C. Miller, Krug, McQuaid – Beleskey, Spooner, Ferraro – Eriksson (A), Bergeron (A), Connolly – Vatrano, Kemppainen, Hayes – Rinaldo, Talbot, Randell. Hlavní trenér: Claude Julien.
    Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Alzner, Niskanen, Orlov, Schmidt, Ness, Chorney – Ovečkin (C), Backstrom (A), Oshie (A) – Burakovsky, Kuzněcov, Williams – Chimera, Johansson, Wilson – Laich, Sill, Galijev. Hlavní trenér: Barry Trotz.

    Rozhodčí: Gord Dwyer, Jon McIsaac – Matt MacPherson, Tony Sericolo
    bahis siteleri