Jekatěrinburg – Nižněkamsk 1:0 (kon.) | N.Novgorod – Jaroslavl 1:2 (0:1 po s.n.) | Dynamo Moskva – CSKA Moskva 2:3 (1:2 po s.n.)
HC Slovan – Záhřeb 3:2 (kon.)
po s.n. (1:2)
Dynamo Moskva
2:3 (0:1, 1:0, 1:1 - 0:0)
CSKA Moskva
Středa 20.01.2016, 17:30 • VTB Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:19
    Velká komplikace pro domácí celek! Ve vlastním pásmu špatně rozehrál obránce Andrej Mironov, který poslal kotouč do hlediště, a dostává dvě minuty!
     
    48:42
    Dinamo se v plném počtu hned dostalo do útoku, a zahraje si přesilovou hru! Za brankou Sorokina se pokoušel dostat ke kotouči právě Pestuško toho však podržel Denis Denisov, který míří na trestnou lavici.
     
    46:26
    Hostující celek si však následně zahraje přesilovou hru, neboť Maxim Pestuško se po zablokování střely oháněl hokejkou po Plattovi, a dostává dvě minuty za sekání!
     
    41:29
    Vzápětí si však zahraje přesilovou hru hostující celek. Na trestnou lavici míří Konstantin Gorovikov, který si počínal nedovoleně v souboji s Geoffem Plattem!
     
    38:51
    Domácí celek si zahraje přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Nikita Pivcakin, který u modré čáry zastavil nedovoleným způsobem Brjukvina.
     
    15:16
    Po delší době hlavní rozhodčí opět přerušili hru, neboť se bude vylučovat. Na trestnou lavici míří Ilja Šipov, který hákoval Žarkova!
     
    08:28
    Domácí celek si zahraje druhou přesilovou hru v tomto zápase. Pestuško s Plattem měli nějaký problém u mantinelu, nicméně vcelku rázně ho vyřešil hostující borec, který Pestuška narazil ostře na mantinel, a dostává dvě minuty!
     
    03:46
    Opařené Dinamo se dostalo ve vlastním pásmu opět pod tlak, nicméně nakonec si zahraje přesilovou hru! V rohu kluziště se dostal ke kotouči Korjagin, kterého následně podrazil Ivan Telegin, a ten míří na trestnou lavici.
     
    00:47
    V rohu kluziště ztratil kotouč Nikita Filatov, který následně podrazil Denise Denisova. Domácí útočník tak míří na trestnou lavici, a CSKA si zahraje přesilovou hru!

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 27. Barancev (Hietanen, Těreščenko), 50. Těreščenko (Pestuško, Brjukvin) – 3. Da Costa (Denisov), 60. Telegin (Radulov, Zajcev), rozh. náj. Kugryšev

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   Da Costa (MOS)
    0:1   Fjodorov (DMS)
    2. série:
    0:1   Muršak (MOS)
    1:1   Hietanen (DMS)
    3. série:
    1:1   Radulov (MOS)
    1:1   Igummov (DMS)
    4. série:
    1:1   Hietanen (DMS)
    1:2   Kugryšev (MOS)


    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Lazušin) – Mironov, Barancev, Robinson, Korjagin, Hietanen, Sinicyn, Solovjov – Pestuško, Těreščenko, Filatov – Kokarev, Gorovikov (A), Babenko (C) – Galimov, Cvetkov (A), Fjodorov – Karpov, Šipov, Igummov – Brjukvin
    CSKA Moskva: Sorokin (Fasth) – Naumenkov, Zajcev, Sergejev, Denisov (C), Pivcakin, Panin, Mjasiščev – Radulov (A), Muršak, Platt – Petrov, Da Costa, Kugryšev – Korotkov, Žarkov, Pihlström – Telegin, Andronov, Stoljarov – Mamin

    Rozhodčí: Bulanov, Olenin – Lazarev, Šeljanin
    bahis siteleri