Motor ČB – Litoměřice 9:4 (kon.) | Jihlava – Šumperk 5:1 (kon.) | Třebíč – Kladno 3:2 (kon.)
Havířov – Ústí n/L 4:3 (kon.) | Kadaň – Benátky n/J 4:2 (kon.) | Slavia – Prostějov 4:5 (kon.)
konec
AZ Havířov
4:3 (0:0, 3:1, 1:2)
HC Slovan Ústí nad Labem
Středa 20.01.2016, 18:00 • K&K PNEU Aréna, Havířov • Chance liga • 42. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:39
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    A hostující tým využívá tuto početní výhodu opět velmi rychle, po 10 sekundách. Po vyhraném vhazování se k puku dostal DAVID TŮMA, který zamířil a vyslal rychlý švih pod horní tyčku!
    Asistence: Jan Kloz, Lukáš Chalupa.
     
    50:49
    Havířov právě vstřelil branku!
    Teď už ano! To je odpověď Havířova na předchozí otázku. Domácí hokejisté využívají početní výhodu a jdou do dvoubrankového vedení. Tvrdá střela JIŘÍHO KRISLA od modré čáry se odrazil od nohy bránícího hráče Ústí za záda Volkeho.
    Asistence: Daniel Štumpf, Jakub Kotala.
     
    40:14
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Tak to je paráda! Hostující hokejisté se dokázali prosadit v této početní výhodě velmi rychle! Už po 4 vteřinách početní výhody se po vhazování dostal k puku DAVID TŮMA, který se proháčkoval před Matouška a bekhendovým zakončením jej překonal.
    Asistence: Jaroslav Roubík.
     
    36:20
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Hostující celek se dnes poprvé prosazuje, když využil svou početní výhodu. Nenápadná akce, ale zato přesná. VLADIMÍR BROŽ se rozhodl, že nastřelí puk na branku od modré, jeho švih proletěl až nad rameno Matouška, který zřejmě nic neviděl. Hosté se tak vracejí částečně do hry.
    Asistence: David Tůma, Jaroslav Roubík.
     
    29:40
    Havířov právě vstřelil branku!
    Obrovská individuální chyba! Lukáš Chalupa zaváhal s pukem u své pravé tyčky, k puku se dostal MAREK KALUS a trefil se přesně nad rameno Volkeho. Havířov tak vede už o tři branky.
    Bez asistence.
     
    26:03
    Havířov právě vstřelil branku!
    A Havířov se prosazuje v krátkém sledu podruhé! Tak to je pro hostující tým nepříjemná sprcha, kterou jim domácí připravili. K puku se po zakončení Maliníka dostal ANTONÍN PECHANEC, který si našel puk a dorazil jej za Volkeho.
    Asistence: Roman Maliník, Jiří Krisl.
     
    25:18
    Havířov právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté nakonec dokázali početní výhodu využít a hala se poprvé otřásla! DANIEL ŠTUMPF dostal přesnou přihrávku, kterou mu poslal Kotala, do prostoru na levém kruhu, kde byl zcela sám, jeho tvrdá rána proletěla mezi betony přesouvajícího se Volkeho!
    Asistence: Jakub Kotala, Antonín Pechanec.
    Marken.cz

    Josef Nudera

    Branky a nahrávky: 26. Štumpf (Kotala, Pechanec), 27. Pechanec (Maliník, Krisl), 30. Kalus, 51. Krisl (Štumpf, Kotala) – 37. Brož (Tůma, Roubík), 41. Tůma (Roubík), 53. Tůma (Kloz, Chalupa)


    AZ Havířov: Matoušek (Turšner) – Krisl, Lenďák, Bahounek, Mazanec, Graca, Punčochář – Maliník, Pechanec, Štumpf – Okál, Hudeček, Kanko – Kalus, Sedláček, Kotala – Matějek, Bednář, Gřeš
    HC Slovan Ústí nad Labem: Volke (Soukup) – Brož, Chalupa, Bernad, Holomek, Hes, Smetana, Skočovský – Tůma, Roubík, Kloz – Tenkrát, Melka, Merta – Dalecký, Gengel, Kuchler – Čurda, Křivohlávek

    Rozhodčí: V. Fiala – Barteček, R. Vengřín

    Diváci: 1 726
    bahis siteleri