Řisuty – Sokolov 4:3 (kon.) | Žďár n/S – Kolín 5:2 (kon.) | Vrchlabí – Jablonec n/N 6:7 (0:2 po s.n.)
Kobra – Klášterec nO 5:4 (2:1 po s.n.) | Tábor – Pelhřimov 0:0 (odl.) | Nymburk – Písek 3:5 (kon.)
Bílina – Havlíčkův Brod 4:13 (kon.) | Trutnov – Klatovy 5:4 (kon.) | Břeclav – Nový Jičín 2:3 (po pr.)
Kopřivnice – Val. Meziříčí 7:2 (kon.) | Frýdek-M. – Mor. Budějovice 7:3 (kon.) | Poruba 2011 – Opava 3:4 (po pr.)
SK Karviná – SHK Hodonín 6:1 (kon.) | Technika Brno – Vsetín 2:4 (kon.)
konec
HC Technika Brno
2:4 (0:0, 0:3, 2:1)
VHK ROBE Vsetín
Středa 20.01.2016, 18:00 • Sportcentrum Lužánky • 2. liga skupina Východ • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:43
    Technika právě vstřelila branku!
    Rychle využitá přesilová hra a už je to pouze o dvě branky. MIKULÁŠ ZBOŘIL napřáhl za levým kruhem ke střele a kotouč zaplachtil až do sítě. Hra pokračuje klasickou přesilovou hrou Brňanů. Asistence: Dominik Piskoř.
     
    46:41
    Technika právě vstřelila branku!
    K několika dorážkám se nyní dostali Brňané na brankovišti a poslední v podání DOMINIKA PISKOŘE již byla gólová, Petr Hromada se natahoval marně. Asistence: Jan Habrovec.
     
    45:51
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Hosté navyšují své vedení. Po několika dobrých kombinacích v útočném pásmu poslal Jindřích Abdul kotouč zpoza brány přesně na čepel JANA KOLAŘÍKA, který přidává čtvrtý gól Valachů v dnešním utkání. Asistence: Jindřich Abdul.
     
    33:44
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Ondřej Slováček udržel kotouč na holi v rohu kluziště, poslal jej mezi kruhy na najetého DAVIDA VÍTKA, který s přispěním teče jednoho z domácích obránců poslal puk do brněnské sítě. Jekel neměl šanci na teč reagovat. Asistence: Ondřej Slováček, Petr Dvořák.
     
    26:55
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Pohledná individuální akce v podání DAVIDA HRAZDIRY končí brankou. Vsetínský forvard se uvolnil kličkou do středu hřiště, obešel druhého brněnského obránce a trefil se do pravého horního rohu domácí svatyně. Asistence: Petr Hruška, Lukáš Vrba.
     
    24:12
    Vsetín právě vstřelil branku!
    První část přesilové hry Vsetína je využita. ONDŘEJ SLOVÁČEK získal puk ve středním pásmu, přebruslil domácí obránce a střelou na Jekelovu vyrážečku otevírá skóre dnešního utkání. Asistence: Petr Dvořák, Michal Nedbálek.

    Matěj Laža

    Branky a nahrávky: 47. Piskoř (Habrovec), 50. Zbořil (Piskoř) – 25. Slováček (Dvořák, Nedbálek), 27. Hrazdira (Hruška, Vrba), 34. Vítek (Slováček, Dvořák), 46. Kolařík (Abdul)


    HC Technika Brno: Jekel (41. Novák) – Habrovec (C), Vrba, Navrátil, Šidák, Zbořil, Sedlák, Havíř, Strýček – Jurča, P. Brzobohatý, Čtvrtníček, Stehlík, Benýšek, Biolek, Bustin, M. Brzobohatý, Piskoř, Kadlec, Látal, Boček.
    VHK ROBE Vsetín: Hromada (Plšek) – Tesařík, Řezáč, Nedbálek, Ostrčil, Žák, Ambruz, Vrba, Hryciow – Zúbek, Vaněk (C), Kolařík, Slováček, Dvořák, Vítek, Kajaba, Hruška, Vávra, Ondráček, Hrazdira, Abdul.

    Rozhodčí: Honza – Kříž, Otáhal
    bahis siteleri