New Jersey – Calgary 4:2 (kon.) | NY Rangers – Vancouver 3:2 (po pr.) | Philadelphia – Toronto 2:3 (kon.)
Columbus – Washington 3:6 (kon.) | Montreal – Boston 1:4 (kon.) | Tampa – Edmonton 6:4 (kon.)
Nashville – Chicago 1:4 (kon.) | Los Angeles – Dallas 3:2 (kon.)
konec
New Jersey Devils
4:2 (1:1, 2:1, 1:0)
Calgary Flames
Středa 20.01.2016, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:59 Andy GREENE - 4:2
     
    58:59
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí celek přidává gól do prázdné branky a znovu tak získává vedení o dva góly! Lee Stempniak přenechal kotouč po dobré práci Zajaca s Larssonem kapitánovi ANDYMU GREENEOVI, jenž trefil prázdnou bránu a dal na 4:2! Asistence: Lee Stempniak a Adam Larsson.
    35:54 Kris RUSSELL - 3:2
     
    35:54
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Ačkoliv již domácí celek byl ve čtyřech, Flames dokázali využít klasickou početní výhodu a snižují na rozdíl jediné branky! Johnny Gaudreau opět parádně vymyslel gól, když nahrál do mezikruží na KRISE RUSSELLA, jenž střelou z voleje upravil na 2:3 z pohledu kanadského týmu! Asistence: Johnny Gaudreau a Mark Giordano.
    21:14 Reid BOUCHER - 3:1
     
    21:14
    Devils právě vstřelili branku!
    A vzápětí přichází další gól, díky kterému Devils vedou o dvě branky! Tyler Kennedy nahodil touš do předbrankového prostoru, kde se po kvalitním důrazu dokázal prosadit REID BOUCHER! Ten tak dorážkou z předbrankového prostoru upravil stav zápasu na 3:1! Asistence: Tyler Kennedy a Damon Severson.
    20:57 Lee STEMPNIAK - 2:1
     
    20:57
    Devils právě vstřelili branku!
    New Jersey se znovu dostává do vedení! Do přečíslení se nyní dostala dvojice Michael Cammalleri a LEE STEMPNIAK. Prvně jmenovaný, který se po osmi zápasech vrátil do sestavy Ďáblů, nahrál na svého spoluhráče, který přízemní střelou překonal Hillera! Asistence: Michael Cammalleri a Adam Henrique.
    09:15 Sean MONAHAN - 1:1
     
    09:15
    Calgary právě vstřelilo branku!
    A máme vyrovnáno, krásně sehraná přesilová hra Plamenů! Johnny Gaudreau luxusní přihrávkou zpoza brány našel před ní stojící SEANA MONAHANA, který vystřelil bez váhání a překonal tak Coryho Schneidera! Podobná akce jako u branky Devils. Asistence: Johnny Gaudreau a Dougie Hamilton.
    05:12 Adam LARSSON - 1:0
     
    05:12
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí tým jde do vedení po parádně sehrané akci! Reid Boucher měl kotouč na holi za svou branku a nahrál ho před ní, kde stál v nezvyklé pozici obránce ADAM LARSSON. Zadák ze země Tří korunek nakonec nekompromisní střelou zápěstím z voleje překonal Jonase Hillera a otevřel skóre zápasu! Asistence: Reid Boucher a Sergej Kalinin.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 6. Larsson (Boucher, Kalinin), 21. Stempniak (Cammalleri, Henrique), 22. Boucher (Kennedy, Severson), 59. Greene (Stempniak, Larsson) – 10. Monahan (Gaudreau, Hamilton), 36. Russell (Gaudreau, Giordano)


    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – Greene "C", Larsson, Moore, Severson, Gelinas, Schlemko – Cammalleri "A", Henrique, Stempniak – Blandisi, Zajac "A", Palmieri – Boucher, Kalinin, Kennedy – Ruutu, Gionta, Tootoo
    Calgary Flames: Hiller (Rämö) – Giordano "C", Brodie, Russell "A", Hamilton, Šmíd, Wideman – Gaudreau, Monahan "A", Ferland – Bennett, Backlund, Frolík – Raymond, Granlund, Hudler – Colborne, Stajan, Jones

    Rozhodčí: Hebert, St. Pierre – Cherrey, Shewchyk

    Diváci: 14 319
    bahis siteleri