New Jersey – NY Rangers 3:2 (kon.) | NY Islanders – Minnesota 5:3 (kon.) | Philadelphia – Montreal 4:2 (kon.)
Pittsburgh – Ottawa 6:5 (kon.) | Boston – Toronto 3:4 (po pr.) | Washington – Florida 2:5 (kon.)
Nashville – St. Louis 0:1 (kon.) | Winnipeg – Dallas 3:5 (kon.) | Colorado – Chicago 1:2 (kon.)
Edmonton – Columbus 5:1 (kon.) | Arizona – Los Angeles 2:6 (kon.) | Anaheim – San Jose 3:2 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
1:2 (1:2, 0:0, 0:0)
Chicago Blackhawks
Středa 03.02.2016, 03:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:02
    Gabriel Landeskog dostal z pravého křídla krásnou přihrávku do prostoru mezi kruhy pro vhazování, jeho následná střela ale našla pouze hrud připraveného Coreyho Crawforda!
     
    58:31
    Marián Hossa mohl na pravém křídle z úhlu dopravit puk do prázdné brány, jeho střela ale byla sražena mimo!
     
    58:22
    Avalanche nebezpečně vypálili z pravého křídla a jejich střela zamířila těsně vedle vzdálenější levé tyče.
     
    57:54
    Calvin Pickard se vydal na střídačku a Colorado Avalanche to zkouší dvě minuty před koncem zápasu bez brankáře! Není na co čekat.
     
    57:20
    Matt Duchene se v mezi kruhy pro vhazování ocitl ve slibné střelecké pozici, jeho následná rána ale zamířila těsně nad!
     
    54:40
    Zach Redmond (COL) dostal menší trest, 2 minuty vysoká hůl.
     
    50:58
    Calvin Pickard je hvězdou dnešního zápasu!! Artěmij Panarin se řítil sám na brankáře Colorada Avalanche a nic nevymýšlel, napřáhl ke střele, která směřovala přesně do pravého horního rohu brány, jenže Calvin Pickard opět uvedl v nádherném světle svůj úžasný reflex a puk ukryl po famózním semaforu v lapačce!
     
    49:18
    Artěmij Panarin v pravém rohu útočného pásma Chicaga zamotal hlavu jednomu z hráčů Colorada, kolem kterého se krásně otočil a po vybruslení před bránu se snažil umístit puk bekhendem pod horní tyč, Calvin Pickard byl ale připraven a hrudí jeho pokus vyrazil!
     
    48:12
    Andrew Shaw se z levé strany skvěle protáhl před bránu a poté se střelou po ledě snažil puk uklidit ke vzdálenější pravé tyči, Calvin Pickard ale předvedl skvělý zákrok a levým betonem mu neumožnil skórovat!
     
    47:44
    Chicago Blackhawks se po střele z pravého kruhu pro vhazování mohlo ujmout dvoubrankového vedení, Calvin Pickard byl ale proti!
     
    42:45
    Tyson Barrie napřáhl od modré čáry ke tvrdé střele, která ještě byla tečována, a puk poté orazítkoval vzdálenější pravou tyč!
     
    42:28
    Brána Coreyho Crawforda se nyní otřásala v základech, ale odolala!! Čtyři hokejisté Avalanche se snažili před bránou propasírovat puk do brány, jenže ani jeden nedokázal puk zvednout nad pravý a poté levý beton brankáře Chicaga. Corey Crawford nyní předvedl neskutečnou sérii zákroků a poradil si snad se šesti nebo sedmi dorážkami Colorada. Vše se odehrálo tak rychle, že to bylo těžké přesně spočítat.
     
    41:38
    Chicago Blackhawks vyhrálo druhou třetinu na střely 15:2!
     
    39:03
    Brent Seabrook tvrdě vypálil od modré čáry, a přestože toho Calvin Pickard příliš mnoho neviděl, mezi těly dokázal puk najít a připsal si další skvělý zákrok!
     
    38:18
    Matt Duchene (COL) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    37:53
    Dennis Rasmussen vypálil od modré čáry a jeho střelu směřující do pravého horního rohu ukryl v lapačce pozorný Calvin Pickard! To byl fantastický semafor.
     
    30:34
    Teuvo Teräväinen se ocitl u pravé tyče v obrovské šanci, když jeho první střelu zastavil Calvin Pickard a jeho následná dorážka zamířila těsně mimo!
     
    25:42
    Erik Johnson (COL) dostal menší trest, 2 minuty sekání.
     
    24:14
    Viktor Svedberg na levém křídle od modré čáry vypálil zápěstím a Calvin Pickard nedokázal jeho střelu udržet, čehož mohl využít dorážející Patrick Kane, brankář Avalanche si ale s jeho pokusem poradil!
     
    17:57
    Mikhail Grigorenko a Carl Soderberg se u pravé tyče snažili vehementně dorazit puk za Coreyho Crawforda, jenže nedokázali puk zvednout nad jeho levý beton!
     
    17:40
    Teuvo Teräväinen (CHI) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    12:21
    Andrew Shaw mohl u pravé tyče dorážet puk do brány, jenže Calvin Pickard se stihl bleskově přesunout a jeho střelu vyrazil mimo!
     
    10:40
    Marián Hossa mohl na opačné straně poslat Chicago střelou z pravého křídla zpět do dvoubrankového vedení, jenže Calvin Pickard předvedl skvělý zákrok a jeho střelu směřující do horní části brány vyrazil mimo!
    09:59 Gabriel LANDESKOG - 1:2
     
    09:59
    Colorado právě vstřelilo branku!
    GABRIEL LANDESKOG jako správný kapitán rozradostnil fanoušky v Pepsi Center a vrací Colorado Avalanche rychle zpět do zápasu!! Blake Comeau přihrál před bránu z prostoru u levé tyče Gabrielovi Landeskogovi, který si sjel pro puk a poté ho krásnou táhlou střelou zápěstím poslal přesně do pravého horního rohu nad lapačku Coreyho Crawforda. Asistence: Blake Comeau, Erik Johnson.
    07:16 Artěmij PANARIN - 0:2
     
    07:16
    Chicago právě vstřelilo branku!
    ARTĚMIJ PANARIN skóruje a po krásné akci zvyšuje na 2:0!! Patrick Kane na modré čáře skvěle podržel puk a poté ho bekhendem poslal do jízdy Artěmijovi Panarinovi, který si z pravého křídla sjel před bránu a po nádherné stahovačce bekhendem poslal puk mezi betony Calvina Pickarda do brány. Asistence: Patrick Kane, Duncan Keith.
     
    05:20
    Mikhail Grigorenko nádhernou přihrávkou z levého křídla přenesl hru doprava na najíždějícího Johna Mitchella, který mohl ze druhé vlny posílat puk do prázdné brány, jenže si puk ještě zpracovával a následnou střelu Corey Crawford vyrazil!
     
    03:15
    Brent Seabrook (CHI) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
    03:03 Richard PÁNIK - 0:1
     
    03:03
    Chicago právě vstřelilo branku!
    RICHARD PÁNIK střílí gól a otevírá skóre dnešního zápasu!! Andrew Shaw přihrávkou zpoza brány našel před brankovištěm Richarda Pánika, který prokázal velký důraz a mezi lapačkou a levým betonem Calvina Pickarda puk poslal k pravé tyči. Asistence: Andrew Shaw, Viktor Svedberg.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 10. Landeskog (Comeau, Johnson) – 4. Pánik (Shaw, Svedberg), 8. Panarin (Kane, Keith)


    Colorado Avalanche: Pickard (Will) – Beauchemin, Johnson, Holden, Barrie, Redmond, Bigras – Iginla (A), MacKinnon, Duchene – Landeskog (C), Soderberg, Comeau – Grigorenko, Wagner, Tanguay – McLeod (A), Mitchell, Skille. Hlavní trenér: Patrick Roy.
    Chicago Blackhawks: Crawford (Darling) – Keith (A), Van Riemsdyk, Hjalmarsson, Seabrook (A), Svedberg, Gustafsson – Shaw, Teräväinen, Hossa – Panarin, Anisimov, Kane – Desjardins, Danault, Pánik – Mashinter, Rasmussen, Sekáč. Hlavní trenér: Joel Quenneville.

    Rozhodčí: Brad Watson, Frederick L'Ecuyer – Ryan Galloway, Ryan Gibbons
    bahis siteleri