New Jersey – NY Rangers 3:2 (kon.) | NY Islanders – Minnesota 5:3 (kon.) | Philadelphia – Montreal 4:2 (kon.)
Pittsburgh – Ottawa 6:5 (kon.) | Boston – Toronto 3:4 (po pr.) | Washington – Florida 2:5 (kon.)
Nashville – St. Louis 0:1 (kon.) | Winnipeg – Dallas 3:5 (kon.) | Colorado – Chicago 1:2 (kon.)
Edmonton – Columbus 5:1 (kon.) | Arizona – Los Angeles 2:6 (kon.) | Anaheim – San Jose 3:2 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
5:1 (0:1, 4:0, 1:0)
Columbus Blue Jackets
Středa 03.02.2016, 03:00 • Rexall Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:08
    Blue Jackets se ještě snaží v posledních minutách utkání a vybojovali si přesilovou hru. Za držení protihráče je vyloučen Adam Clendening (EDM).
     
    54:07
    Ještě sekundu měli hrát přesilovou hru hosté, ale to je narušeno vyloučením Cama Atkinsona (CBJ). Ten při snaze získat kotouč podrazil jednoho z domácích a Edmonton tak za chvíli bude hrát přesilovou hru.
     
    52:08
    Falk se po tvrdém hitu u modré čáry pustil do Taylora Halla, který se zjevně nechtěl prát a tak se do celé rozmíšky rychle přimotal Eric Gryba, jenž šel bránit svého ofenzivního spoluhráče. Dvě trestné minuty za hrubost pro Taylor Halla (EDM), Erica Grybu (EDM) i Justina Falka (CBJ). Columbus tedy bude mít přesilovou hru.
     
    43:47
    Nedovolené bránění! Za to je nyní vyloučen Adam Clendening (EDM), díky kterému má Columbus první přesilovou hru ve třetí třetině.
     
    35:37
    Seth Jones (CBJ) fauloval okamžitě po vhazování ve vlastním obranném pásmu a jsou z toho samozřejmě dvě trestné minuty za nedovolené bránění.
     
    26:22
    Hosté si zahrají první přesilovou hru druhé třetiny. Na lavici hanby totiž usedá Griffin Reinhart (EDM). Proviněním mladého beka bylo nedovolené bránění.
     
    17:51
    Korpikoski se krásně propracovával do útočného pásma, ale jeho snahu nakonec ukončuje faul Matta Hendrickse (EDM), který se provinil nedovoleným bráněním.
     
    15:15
    Griffin Reinhart (EDM) dlouho před brankovištěm masíroval Nicka Foligna (CBJ), který si to samozřejmě nenechal líbit a výsledkem je vyloučení obou kohoutů. Oba dostávají dvě trestné minuty za hrubost.
     
    00:26
    Connor Mc David se při první akci po třech měsících přestávky tlačil přes Ryana Murrayho (CBJ) a ten dostává dvě trestné minuty za podražení.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 24. Gryba (Kassian, Letestu), 30. McDavid (Pouliot, Eberle), 37. Pouliot (Sekera, McDavid), 38. Draisaitl (Hall, Clendening), 55. Eberle (McDavid, Sekera) – 12. Calvert (Hartnell)


    Edmonton Oilers: Talbot (Nilsson) – Fayne, Sekera, Gryba, Nurse, Clendening, Reinhart – Purcell, Draisaitl, Hall – Eberle, McDavid, Pouliot – Kassian, Letestu, Jakupov – Korpikoski, Hendricks, Pakarinen
    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Forsberg) – Jones, Murray, Prout, Tjutin, Johnson, Falk – Foligno, Wennberg, Saad – Atkinson, Dubinsky, Jenner – Calvert, Karlsson, Hartnell – Bourque, Campbell, Rychel

    Rozhodčí: Brad Meier, Jon Mclsaac – Lonnie Cameron, Mark Wheler

    Diváci: 16.839
    bahis siteleri