Spišská N. Ves – Lipt. Mikuláš 3:4 (kon.) | Trnava – Bardejov 2:6 (kon.) | Detva – Michalovce 4:2 (kon.)
Nové Zámky – Pov. Bystrica 6:3 (kon.) | Prešov – Senica 7:3 (kon.)
konec
HC Prešov
7:3 (1:1, 3:2, 3:0)
HC Dukla Senica
sk Středa 03.02.2016, 18:001. liga (SR)
Partner:
     
    48:19
    Tím HC Prešov Penguins dal gól!
    Naopak, na druhej strane klziska brankár Račko vyberá ďalší puk zo svojej brány. Strelecky sa tentoraz presadil KRISTIÁN HORVÁT, ktorý bez väčších problémov zasunul puk do brány. Jozef Račko po siedmom inkasovanom góle odchádza na striedačku.
    Asistencie: bez asistencie
     
    46:25
    Tím HC Prešov Penguins dal gól!
    Pri puku je teraz Damián Novický, ktorý založil útočnú akciu. Prešov sa vďaka rozohrávke svojho beka bleskovo dostal do útočného pásma, kde sa po rýchlej kombinácii Nagya s Halásom dostal po krížnej prihrávke k puku SAMUEL CHALUPA, ktorý strieľal bez prípravy. Račko sa nestihol presunúť a Prešov vedie už o tri góly.
    Asistencie: Marek Nagy, Igor Halás
     
    41:43
    Tím HC Prešov Penguins dal gól!
    A najproduktívnejší hráč a zároveň najlepší strelec I. hokejovej ligy potvrdzuje svoje kanonierske schopnosti. IGOR HALÁS si po peknej individuálnej akcii po buly nakorčuľoval pred bránu a ľahkou strelou backhandom skompletizoval svoj dnešný hetrik!
    Asistencia: Marek Nagy
     
    37:30
    Senica dala gól!
    Senica sa teraz prezentovala nádhernou presilovkou akciou. DAVID VIDELKA prebral medzi kruhmi prihrávku a pohodlne poslal puk do prešovskej brány. Veľkú zásluhu na góle majú aj prihrávajúci Romančík so Salijim, ktorí krásne zakombinovali.
    Asistencie: Michal Romančík, G. Saliji
     
    36:17
    Tím HC Prešov Penguins dal gól!
    Postupným útokom sa ale Prešov dostal k zakončeniu a prakticky z prvej strely dokázal potrestať vylúčenie Romančíka. Puk do brány dopravil ROMAN KOHUTIAR, ktorý strieľa svoj druhý gól v zápase.
    Asistencie: Jaroslav Obšut, Jakub Kubiš
     
    29:47
    Tím HC Prešov Penguins dal gól!
    Prešovská akcia ale pokračovala. K puku sa dostal prešovský útočník Igor HALÁS, ktorý sa po skvelej strele z ľavej strany v priebehu piatich minút teší už druhýkrát z presného zásahu.
    Asistencie: Marek Nagy, Damián Novický
     
    26:55
    Senica dala gól!
    Naopak, na druhej strane sa strelecky presadzuje Garip SALIJI, ktorý vyrovnáva skóre na 2:2 a Senica je tak v dnešnom súboji stále v hre o tri body.
    Asistencie: Ľuboš Dobrý, Rastislav Vereš
     
    25:45
    Tím HC Prešov Penguins dal gól!
    A Prešov ide do vedenia. Igor HALÁS to spravil pri samostatnom nájazde skutočne rutinérsky a krásnym backhandovým blafákom pod hornú žŕdku strieľa druhý gól svojho tímu v dnešnom stretnutí.
     
    14:27
    Tím HC Prešov Penguins dal gól!
    A začína sa odznova! Romanovi KOHUTIAROVI sa vyplatil dôraz pred bránou. Ako prvý sa dostal k odrazenému puku po zákroku Račka a pomedzi betóny brankára Senice poslal puk medzi tri žrde.
    Asistencie: Jakub Kubiš, Juraj Prokop
     
    03:25
    Senica dala gól!
    Až teraz sa z ničoho nič vrútil do pásme VALERI KŇAZEV. Člen prvej útočnej formácie Senice sa prezentoval ukážkovou strelou zápästím z pravého kruhu.
    Asistencie: Rastislav Vereš

    Dávid Lech

    Branky a nahrávky: 15. Kohutiar (Kubiš, Prokop), 26. Halás, 30. Halás (Nagy, Novický), 37. Kohutiar (Obšut, Kubiš), 42. Halás (Nagy), 47. Chalupa (Nagy, Halás), 49. Horvát – 4. Kňazev (Vereš), 27. G. Saliji (Dobrý, Vereš), 38. Videlka (Romančík, Saliji)


    HC Prešov: Marton – Obšut, Nitriansky, Tkáč, Novický, Pitka, Tartaľ – Kohutiar, Prokop, Kubiš – Halás, Nagy, Chalupa – Dancsák, Kivader, Podsedlý – Pulščák, Horvát, Schroner.
    HC Dukla Senica: Račko – Parachonka, Šimon, Nechala, Pařížek, Šohajda – Romančík, Vereš, Kňazev – Dobrý, G. Saliji, Dolinajec – Daniel, Dvonč, Videlka.

    Rozhodčí: Lauff – Janiga, Smerek
    bahis siteleri