Vladivostok – Chabarovsk 3:1 (kon.) | Omsk – Barys 2:3 (1:2 po s.n.) | Novosibirsk – Novokuzněck 3:0 (kon.)
Jekatěrinburg – Magnitogorsk 2:3 (1:2 po s.n.) | Chanty-Mansijsk – Čeljabinsk 4:7 (kon.) | Jaroslavl – HC Slovan 5:1 (kon.)
Kazaň – Toljatti 3:1 (kon.) | Nižněkamsk – Ufa 2:4 (kon.) | CSKA Moskva – Dynamo Moskva 1:3 (kon.)
Čerepovec – Viťaz 2:4 (kon.) | Minsk – N.Novgorod 3:2 (2:1 po s.n.) | Soči – Záhřeb 6:4 (kon.)
Jokerit – Spartak Moskva 2:4 (kon.) | Riga – Petrohrad 4:2 (kon.)
po s.n. (1:2)
Avtomobilist Jekatěrinburg
2:3 (2:0, 0:0, 0:2 - 0:0)
Metallurg Magnitogorsk
Čtvrtek 18.02.2016, 15:00 • KrK Uralec • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Danis ZARIPOV - 2:3
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Metallurg Magnitogorsk.
    O rozhodující nájezd dnešního utkání se nakonec postaral DANIS ZARIPOV!
     
    65:00
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Kovář – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Garejev – 2 min., hrubost).
     
    64:43
    V samotném závěru prodloužení je vyloučený Alexander Sjomin za podražení.
     
    56:56
    Metallurg může dnešní utkání dokonce otočit! Vitalij Popov totiž míří na trestnou lavici za podržaení, a hostující celek má k dispozici přesilovou hru.
    55:38 Jan KOVÁŘ - 2:2
     
    55:38
    Metallurg právě vstřelil branku!
    A máme vyrovnáno! Magnitogorsk dokázal využít velkého tlaku při přesilové hře, a během několika minut srovnává na 2:2! Autorem vyrovnávací branky je JAN KOVÁŘ, který dokázal dorazit střelu Sjomina, a poslal kotouč za záda svého bratra! Asistence: Alexander Sjomin.
     
    55:03
    Hostujícímu týmu zatím přesilová hra vychází, nicméně prosadit se stále nemůže. Kuba Kovář teď navíc vytáhl parádní zákrok proti střele Zaripova!
     
    53:52
    Velký problém pro domácí celek! Na trestnou lavici míří Alexander Pankov, který si odsedí týmový trest za napadání rozhodčího! Metallurg má k dispozici důležitou přesilovou hru!
    52:58 Wojtek WOLSKI - 2:1
     
    52:58
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Metallurg se nakonec dočkal, a sedm sekund před koncem třetí třetiny snižuje na rozdíl jediné branky! V mezikruží se dostal ke kotouči Alexeje Bereglazov, který nebezpečně vypálil. Kovář sice kotouč vyrazil, nicméně vyrazil ho tak nešťastně, že se odrazil přímo do míst, kde se nacházel WOJTEK WOLSKI, a ten neměl se zakončením problém! Asistence:
     
    52:27
    Na hranici pravého kruhu dostal ideální přihrávku Polozov, který se opřel do kotouče z voleje, avšak Samsonov dokázal jeho pokus vyrazit!
     
    45:52
    První útočná formace Metallurgu zůstala usazená v útočném pásmu, a přihrávka Zaripova našla na brankovišti Mozjakina, který však ve velké šanci mířil mimo!
     
    41:58
    Alexander Sjomin dostal přihrávku za obranu Avtomobilistu, a mohl se hnát na Kubu Kováře. Útočník Metallurg byl však tahán za dres, a jeho střela byla pomalá, a Kuba Kovář dokázal zasáhnout!
     
    38:32
    Hned poté se v útočném pásmu dostal ke kotouči Torčenjuk, který následným pasem našel mezi kruhy Simakova. Domácí kapitán se opřel do kotouče, nicméně mířil mimo!
     
    37:43
    Alexander Sjomin udělal obrovskou chybu na útočné modré, a do protiútoku se hnal Kirill Polozov, kterého však dostihl Batyršin, který předvedl skvělý obranný zákrok!
     
    35:33
    Garejev následně dokázal najít v mezikruží najetého Torčenjuka, který najížděl na branku Samsonova. Jeho následná střela však mířila mimo!
     
    33:54
    Na trestnou lavici však míří také Kirill Knjazev, který ve velké šanci fauloval Kosova. Za malou chvíli tak začne přesilová hra hostujícího celku!
     
    32:09
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Těreščenko – 2 min.).
     
    32:06
    Teď však obrana Metallurgu lehce zaváhala, a do šance se hnal domácí Eero Elo. Finský útočník byl však dostižen Birjukovem, a ten ho o kotouč čistým způsobem obral!
     
    29:56
    Velká šance Metallurgu! Jan Kovář našel na modré čáře Danise Zaripova, který z levé strany najížděl na Kováře. Český brankář však dokázal jeho střelu vyrazit!
     
    27:58
    Ruský reprezentant Sjomin se však dokázal dostat ke kotouči znovu, a najížděl na Kováře z levého rohu. Český brankář si však jeho ránu z ostrého úhlu dokázal pohlídat!
     
    24:13
    Metallurg dokázal hned na začátku oslabení vyhodit kotouč, nicméně domácí celek se velmi rychle vrátil, a ke střele se dostal Timašov, jehož pokus však Samsonov dokázal vyrazit mimo!
     
    23:43
    Domácí celek si zahraje svou třetí přesilovou hru v tomto zápase. Na trestnou lavici míří Jan Kovář, který trefil vysokou holí jednoho z domácích hráčů.
     
    17:32
    V závěru první třetiny si navíc domácí celek zahraje přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Jan Kovář, který v útočném pásmu podrazil bránícího hráče, a dostává dvouminutový trest.
    17:01 Alexej MICHNOV - 2:0
     
    17:01
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Teď to vypadá pro domácí celek ještě o něco lépe, neboť Avtomobilist se dostává v závěru první třetiny do dvoubrankového vedení. V pravém rohu měl kotouč Alexej Simakov, který svou následnou přihrávku otřel o brankovou konstrukci, a dostal se do prostoru, kde se nacházel ALEXEJ MICHNOV, který poslal puk pod břevno! Asistence: Alexej Simakov.
     
    11:51
    Jekatěrinburg měl další velkou šanci, ve které se objevil Sergej Jemelin. Člen čtvrtého útoku dostal ideální pas před branku, nicméně jeho následná střela mířila nad branku!
     
    10:56
    Další velká šance domácího celku! Avtomobilist se dokázal usadit v útočném pásmu, a Torčenjuk našel mezi kruhy najetého Ela. Finský forvard pohotově vystřelil, nicméně jeho střelu dokázal obránce Metallurgu vyrazit do ochranné sítě!
    08:19 Sergej JEMELIN - 1:0
     
    08:15
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    A domácí celek se dostává do zaslouženého vedení! Za brankou Samsonova se dostal ke kotouči Kirill Knjazev, který podnikl odvážný průnik před branku ruského brankáře. Samsonov nejdříve dokázal puk vyrazit. Na brankovišti byl následně aktivní SERGEJ JEMELIN, kterému se podařilo dostat kotouč do sítě! Asistence: Kirill Knjazev, Tommi Kivistö.
     
    04:22
    Avtomobilist se tak tak udržel v útočném pásmu, a po následné povedené kombinaci pálil z mezikruží Alexander Pankov. Jeho pohotovou střelu však dokázal vyrazit mladý Samsonov!
     
    03:17
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Bereglazov – 2 min.).
     
    02:21
    Avtomobilist se však následně dokázal udržet v útočném pásmu, a od modré vypálil obránce Kivistö. Střela finského beka byla tečovaná, a Samsonov měl co dělat, aby kotouč vyrazil!

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 9. Jemelin (Knjazev, Kivistö), 18. Michnov (Simakov) – 53. Wolski, 56. Kovář (Sjomin), rozh. náj. Zaripov

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Wolski (MET)
    0:0   Michnov (JEK)
    2. série:
    0:1   Zaripov (MET)
    0:1   Alexejev (JEK)
    3. série:
    0:1   Lee (MET)
    1:1   Polozov (JEK)
    4. série:
    1:1   Kajgorodov (MET)
    1:1   Polozov (JEK)
    5. série:
    1:1   Mozjakin (MET)
    1:1   Golyšev (JEK)
    6. série:
    1:2   Zaripov (MET)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (Ustinskij) – Megalinskij (A), Kivistö, Timašov, Vasilevskij, Trjamkin, Ščemerov, Žuravljov – Elo, Torčenjuk, Garejev – Michnov, Simakov (C), Golyšev (A) – Popov, Alexejev, Pankov – Polozov, Jemelin, Knjazev – Dubrovskij
    Metallurg Magnitogorsk: Samsonov (Zagidulin) – Lee, Birjukov (A), Osipov, Batyršin, Chabarov, Těreščenko, Bereglazov – Mozjakin (C), Kovář, Zaripov (A) – Wolski, Filippi, Osala – Sjomin, Kajgorodov, Kosov – Timkin, Kaletnik, Platonov – Boltanov

    Rozhodčí: Zacharov, Olenin – Michel, Strelcov
    bahis siteleri