Vladivostok – Chabarovsk 3:1 (kon.) | Omsk – Barys 2:3 (1:2 po s.n.) | Novosibirsk – Novokuzněck 3:0 (kon.)
Jekatěrinburg – Magnitogorsk 2:3 (1:2 po s.n.) | Chanty-Mansijsk – Čeljabinsk 4:7 (kon.) | Jaroslavl – HC Slovan 5:1 (kon.)
Kazaň – Toljatti 3:1 (kon.) | Nižněkamsk – Ufa 2:4 (kon.) | CSKA Moskva – Dynamo Moskva 1:3 (kon.)
Čerepovec – Viťaz 2:4 (kon.) | Minsk – N.Novgorod 3:2 (2:1 po s.n.) | Soči – Záhřeb 6:4 (kon.)
Jokerit – Spartak Moskva 2:4 (kon.) | Riga – Petrohrad 4:2 (kon.)
konec
Jugra Chanty-Mansijsk
4:7 (0:1, 2:2, 2:4)
Traktor Čeljabinsk
Čtvrtek 18.02.2016, 15:00 • Arena Jugra (Chanty-Mansijsk) [Kapacita: 5 500] • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:06 Andrej POPOV - 4:7
     
    59:06
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí chybovali ve středním pásmu, ke kotouči se dostal ANDREJ POPOV a téměř z červené čáry poslal kotouč do odkryté klece. Asistence: Filip Novák.
     
    59:00
    Domácí to zkoušejí v šesti bez brankáře!
    58:14 Vjačeslav OSNOVIN - 4:6
     
    58:14
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Hosté nejspíše rozhodují dnešní utkání! Hosté se nyní dostali do přečíslení dva na jednoho Pěstunov poslal přihrávku na levou stranu kluziště, kde se nacházel zcela osamocený VJAČESLAV OSNOVIN, a ten se následnou střelou k pravé tyči nemýlil! Asistence: Dmitrij Pěstunov, Anton Glinkin.
    56:31 Igor BORTNIKOV - 4:5
     
    56:31
    Jugra právě vstřelila branku!
    Tak závěr dnešního utkání bude ještě velmi zajímavý! Domácí totiž snižují na 4:5! IGOR BORTNIKOV vyslal na branku střelu z velkého úhlu, jeho pokus Nazarov vyrazil pouze před sebe, kde stál jeden z jeho obránců, a ten si kotouč srazil do vlastní sítě. Asistence: Bez asistence.
     
    55:36
    Nebezpečnou střelu na branku soupeře nyní vyslal Sitnikov, Nazarov však jeho pokus dokázal pravým betonem vyrazit mimo tři tyče.
    54:07 Igor BORTNIKOV - 3:5
     
    54:07
    Jugra právě vstřelila branku!
    Domácí snižují na rozdíl dvou branek! IGOR BORTNIKOV se dostal ke kotouči v mezikruží a následnou střelou k pravé tyči nedal Nazarovovi žádnou šanci. Asistence: Bez asistence.
     
    48:01
    Domácí si zahrají přesilovku. Dvě minuty za hákování vyfasoval Andrej Popov.
    44:13 Deron QUINT - 2:5
     
    44:13
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do vedení 2:5! DERON QUINT dostal skvělou přihrávku do mezikruží od Jakucenji, následně se s kotoučem ocitl sám před Gelašvilim, a toho následně dokázal i s menším štěstím prostřelit pod levým betonem. Asistence: Maxim Jakucenja, Andrej Popov.
    41:25 Anton GLINKIN - 2:4
     
    41:25
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Hosté se opět dostávají do dvoubrankového vedení! Skvělou individuální akcí se nyní prezentoval ANTON GLINKIN. Ten se prokličkoval středem kluziště až před Gelašviliho, a toho dokázal prostřelit střelou nad vyrážečku. Asistence: Bez asistence.
    34:59 Filip NOVÁK - 2:3
     
    34:59
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Hosté nakonec využívají svou přesilovku! FILIP NOVÁK dostal nabito do mezikruží, jeho následná střela skončila v levém horním růžku branky! Gelašvili neměl žádnou šanci proti této střele. Asistence: Alexej Kručinin, Maxim Jakucenja.
     
    33:30
    Hosté si zahrají přesilovku. Dvě minuty za podražení vyfasoval Grigorij Želdakov.
    30:06 Konstantin PANOV - 2:2
     
    30:06
    Jugra právě vstřelila branku!
    Domácí vyrovnávají! KONSTANTIN PANOV převzal kotouč na modré čáře, následně se s ním dostal až ke střele z levého kruhu a jeho pokus doklouzal za brankovou čáru pod levým betonem Nazarova. Asistence: Vitalij Sitnikov, Michajl Mamkin.
    28:02 Michajl MAMKIN - 1:2
     
    28:02
    Jugra právě vstřelila branku!
    Domácí vzápětí snižují na 1:2! MICHAJL MAMKIN dostal nabito na modrou čáru, jeho následná tvrdá střela skončila až za zády bezmocného Nazarova. Asistence: Ivan Jacenko, Grigorij Želdakov.
    27:39 Alexander ŠAROV - 0:2
     
    27:39
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají už do dvoubrankového vedení! ALEXANDER ŠAROV se dostal ke střele z mezikruží, jeho následná bomba skončila v levém horním růžku Gelašviliho branky! Asistence: Semjon Afonasjevskij, Arťjom Borodkin.
     
    16:30
    Domácí budou hrát přesilovku 5 na 3! Čtyřminutový trest za hru vysokou holí vyfasoval Maxim Jakucenja.
     
    16:19
    Panov nyní dostal nabito do mezikruží, jeho následnou bombu však dokázal Nazarov vyrazit nad branku.
     
    15:24
    Domácí si zahrají přesilovku. Dvě minuty za podražení vyfasoval Deron Quint.
     
    05:57
    Domácí si zahrají přesilovku. Dvě minuty za držení odsedí Ilja Zinovjev.
    05:04 Vjačeslav OSNOVIN - 0:1
     
    04:59
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do vedení! VJAČESLAV OSNOVIN se ujal kotouče na modré čáře, následně se dokázal s kotoučem procpat mezi dvěma obránci a dostat se až před Gelašviliho, toho poté dokázal překonat střelou nad pravý beton. Asistence: Dmitrij Pěstunov.

    Martin Penker

    Branky a nahrávky: 29. Mamkin (Jacenko, Želdakov), 31. Panov (Sitnikov, Mamkin), 55. Bortnikov, 57. Bortnikov – 5. Osnovin (Pěstunov), 28. Šarov (Afonasjevskij, Borodkin), 35. Novák (Kručinin, Jakucenja), 42. Glinkin, 45. Quint (Jakucenja, Popov), 59. Osnovin (Pěstunov, Glinkin), 60. Popov (Novák)


    Jugra Chanty-Mansijsk: Gelašvili (Bojaršinov) – Ugolnikov, Želdakov, Kalašnikov, Antonov, Pogorišnij, Vasilčenko, Mamkin – Sitnikov (A), Panov, Bortnikov (A) – Varfolomejev, Rasskazov, Lapenkov – Buljanskij, Jacenko (C), Medvěděv – Ankudinov, Akmaldinov, Ivanov
    Traktor Čeljabinsk: Nazarov (Demčenko) – Děnisov (C), Novák, Borodkin, Klimontov, Petrov (A), Žuldikov, Quint – Jakucenja, Popov, Kručinin – Glinkin, Pěstunov (A), Osnovin – Gubarev, Rybakov, Kokujov – Šolochov, Šarov, Zinovjev – Afonasjevskij

    Rozhodčí: Kiseljov, Komarov – Nesterov, Parfjonov

    Diváci: 3 000
    bahis siteleri