Columbus – New Jersey 6:1 (kon.) | Philadelphia – Minnesota 3:2 (kon.) | Toronto – Carolina 3:1 (kon.)
Florida – Arizona 3:2 (kon.) | Chicago – Nashville 1:3 (kon.) | St. Louis – NY Rangers 1:2 (kon.)
Dallas – Winnipeg 3:6 (kon.) | Calgary – NY Islanders 1:2 (po pr.) | Vancouver – Ottawa 5:3 (kon.)
Los Angeles – Edmonton 2:1 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
6:1 (3:0, 2:1, 1:0)
New Jersey Devils
Pátek 26.02.2016, 01:05 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:59 Rene BOURQUE - 6:1
     
    58:59
    Columbus právě vstřelil branku!
    Veliká chyba Jona Merrilla na modré čáře znamená šestý zásah pro domácí celek. RENE BOURQUE zachytil puk a mířil sám na Kinkaida, kterého si vymíchal a přidal šestou branku svého celku. Bez asistence.
    38:47 Brandon DUBINSKY - 5:1
     
    38:47
    Columbus právě vstřelil branku!
    Blue Jackets přidávají již pátou branku a někteří hráči si jen zlepšují statistiky. Vyražený kotouč poslal Nick Foligno zadovkou na pravý kruh, odkud se střelou do odkryté branky prosadil BRANDON DUBINSKY! Asistence: Nick Foligno, Ryan Murray.
    33:32 Nick FOLIGNO - 4:1
     
    33:32
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hattrick alert! Columbus udeřil v moment, kdy byli Devils lepším celkem. NICK FOLIGNO vjel po pravé straně do pásma a puk poslal k levé tyčce. Tam trefil brusli Davida Schlemka, a může se tak radovat z hodně šťastné branky. Naopak Devils se lepí smůla na paty v tomto utkání. Asistence: David Savard, William Karlsson.
    21:38 Reid BOUCHER - 3:1
     
    21:38
    Devils právě vstřelili branku!
    Devils dávají branku, která by je mohla vrátit do utkání! Travis Zajac najel k brance po pravé straně a v ideální moment předal puk na REIDA BOUCHERA, jenž zakončoval akci střelou do prázdné branky! Asistence: Travis Zajac, Daemon Severson.
    19:14 Brandon SAAD - 3:0
     
    19:14
    Columbus právě vstřelil branku!
    Destrukce hostujícího celku pokračuje, obrana Devils působí naprosto odevzdaným dojmem. Nejdříve ujížděl Matt Calvert, ale ten branku netrefil. Následně se puk dostal na levou stranu, odkud Matt Calvert přihrál BRANDONU SAADOVI, který střelou po zemi překonal Schneidera! Asistence: Matt Calvert, William Karlsson.
    08:12 Nick FOLIGNO - 2:0
     
    08:12
    Columbus právě vstřelil branku!
    A nyní se dočkávají druhé branky. Závar před brankou nejdříve Schneider zastavoval vypíchnutím puku, ale následně se puk dostal vedle něj, odkud se prosadil NICK FOLIGNO! Schneider nevěděl, kde puk je a obránci mu nepomohli. Asistence: Matt Calvert, William Karlsson.
    05:20 Nick FOLIGNO - 1:0
     
    05:20
    Columbus právě vstřelil branku!
    Nyní už je to branka! Po chybě Daemona Seversona se puku zmocnil Matt Calvert, který puk poslal před branku. Z bezprostřední blízkosti se následně nadvakrát prosadil NICK FOLIGNO! Asistence: Matt Calvert.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 6. Foligno (Calvert), 9. Foligno (Calvert, Karlsson), 20. Saad (Calvert, Karlsson), 34. Foligno (Savard, Karlsson), 39. Dubinsky (Foligno, Murray), 59. Bourque – 22. Boucher (Zajac, Severson)


    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (McElhinney) – Jones, Murray, Savard, Johnson, Ťjutin, Prout – Saad, Wennberg, Hartnell – Atkinson, Dubinsky, Jenner – Foligno, Karlsson, Calvert – Bourque, Campbell, Rychel
    New Jersey Devils: Schneider (21. Kinkaid) – Greene, Larsson, Moore, Schlemko, Merrill, Severson – Stempniak, Henrique, Kalinin – Boucher, Zajac, Palmieri – Blandisi, Josefson, Kennedy – Tootoo, Gionta, Ruutu

    Rozhodčí: Lee, St. Pierre – Gawryletz, Barton
    bahis siteleri