Columbus – New Jersey 6:1 (kon.) | Philadelphia – Minnesota 3:2 (kon.) | Toronto – Carolina 3:1 (kon.)
Florida – Arizona 3:2 (kon.) | Chicago – Nashville 1:3 (kon.) | St. Louis – NY Rangers 1:2 (kon.)
Dallas – Winnipeg 3:6 (kon.) | Calgary – NY Islanders 1:2 (po pr.) | Vancouver – Ottawa 5:3 (kon.)
Los Angeles – Edmonton 2:1 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
6:1 (3:0, 2:1, 1:0)
New Jersey Devils
Pátek 26.02.2016, 01:05 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:59 Rene BOURQUE - 6:1
     
    58:59
    Columbus právě vstřelil branku!
    Veliká chyba Jona Merrilla na modré čáře znamená šestý zásah pro domácí celek. RENE BOURQUE zachytil puk a mířil sám na Kinkaida, kterého si vymíchal a přidal šestou branku svého celku. Bez asistence.
     
    49:22
    Matt Calvert byl na pravém kruhu v útočném pásmu faulován Stephenem Giontou, který tak dostane další trest.
     
    44:55
    Bude se vylučovat na domácí straně. Za nedovolené bránění je potrestán Dalton Prout.
    38:47 Brandon DUBINSKY - 5:1
     
    38:47
    Columbus právě vstřelil branku!
    Blue Jackets přidávají již pátou branku a někteří hráči si jen zlepšují statistiky. Vyražený kotouč poslal Nick Foligno zadovkou na pravý kruh, odkud se střelou do odkryté branky prosadil BRANDON DUBINSKY! Asistence: Nick Foligno, Ryan Murray.
     
    37:37
    Ve stejné minutě je dvouminutovým trestem potrestán Joseph Blandisi, jenž zahákoval pronikajícího Dubinskyho.
    33:32 Nick FOLIGNO - 4:1
     
    33:32
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hattrick alert! Columbus udeřil v moment, kdy byli Devils lepším celkem. NICK FOLIGNO vjel po pravé straně do pásma a puk poslal k levé tyčce. Tam trefil brusli Davida Schlemka, a může se tak radovat z hodně šťastné branky. Naopak Devils se lepí smůla na paty v tomto utkání. Asistence: David Savard, William Karlsson.
     
    32:15
    Devils se povedlo docílit branky, kterou ale rozhodčí nejspíše nakonec neuzná. Po střele z levé strany se do puku opřel Joseph Blandisi, jenž píchl do brankáře Korpisala.
     
    26:42
    Minimálně tři velké šance měli hosté. Jedna střela skončila na tyčce, ale hlavně dvakrát se vyznamenal brankář Korpisalo, jenž chytá skvěle!
     
    25:39
    Puk před branku dostal Adam Henrique, jenž si najel až do blízkosti brankáře, kterého ovšem bekhendem nepřekonal!
     
    24:38
    Brandon Dubinsky nebezpečně nahrnul na mantinel Kylea Palmieriho a dostane za tento zákrok dvouminutový trest.
    21:38 Reid BOUCHER - 3:1
     
    21:38
    Devils právě vstřelili branku!
    Devils dávají branku, která by je mohla vrátit do utkání! Travis Zajac najel k brance po pravé straně a v ideální moment předal puk na REIDA BOUCHERA, jenž zakončoval akci střelou do prázdné branky! Asistence: Travis Zajac, Daemon Severson.
    19:14 Brandon SAAD - 3:0
     
    19:14
    Columbus právě vstřelil branku!
    Destrukce hostujícího celku pokračuje, obrana Devils působí naprosto odevzdaným dojmem. Nejdříve ujížděl Matt Calvert, ale ten branku netrefil. Následně se puk dostal na levou stranu, odkud Matt Calvert přihrál BRANDONU SAADOVI, který střelou po zemi překonal Schneidera! Asistence: Matt Calvert, William Karlsson.
     
    18:02
    Boone Jenner si najel po pravé straně až do brankoviště, odkud se mu ale nepovedlo zakončit. Neuspěl ani dorážející Dubinsky!
     
    14:09
    Rychlou přihrávku dostal na pravý kruh Reid Boucher, kterému se ale jeho rychlou střelou nepovedlo překonat přesouvajícího se brankáře Korpisala!
     
    13:03
    Je tu ale další přesilovka pro New Jersey. Nick Foligno fauloval za brankou svého brankáře a odsedí si dvouminutový trest.
     
    12:31
    Do velké šance se dostali hosté až po skončení početní výhody. Do šance se dostal Sergej Kalinin, kterému se ale zblízka nepovedlo skórovat!
     
    11:24
    Zahrozili až domácí. Po levé straně se až před branku prodral Cam Atkinson, který ale neposlal puk mezi betony brankáře Schneidera!
     
    10:14
    Dvouminutovým trestem bude nyní potrestán Brandon Dubinsky, který přidržel hokejku jednomu z hráčů Devils.
     
    09:58
    Arénou to nyní hodně hlasitě zazvonilo poté, co se ke střele ze střední třetiny odhodlal Adam Henrique. Ten svým tvrdým projektilem napálil tyčku!
     
    08:18
    Svůj celek následně nabudil úspěšnou bitkou Jordin Tootoo, který se hned po buly pustil do Campbella. Domácího hráče poslal k zemi.
    08:12 Nick FOLIGNO - 2:0
     
    08:12
    Columbus právě vstřelil branku!
    A nyní se dočkávají druhé branky. Závar před brankou nejdříve Schneider zastavoval vypíchnutím puku, ale následně se puk dostal vedle něj, odkud se prosadil NICK FOLIGNO! Schneider nevěděl, kde puk je a obránci mu nepomohli. Asistence: Matt Calvert, William Karlsson.
     
    06:34
    Zpoza branky se otočil jeden z domácích hokejistů a posílal puk do branky. Cory Schneider puk pustil, ale na čáře jej skvěle zastoupil obránce Moore!
    05:20 Nick FOLIGNO - 1:0
     
    05:20
    Columbus právě vstřelil branku!
    Nyní už je to branka! Po chybě Daemona Seversona se puku zmocnil Matt Calvert, který puk poslal před branku. Z bezprostřední blízkosti se následně nadvakrát prosadil NICK FOLIGNO! Asistence: Matt Calvert.
     
    03:27
    Až nyní! Scott Hartnell najel po pravé straně před branku, kde jej ale skvěle vychytal Schneider. Následný závar ještě zakončoval Wennberg, ale ten volný puk poslal mimo branku!

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 6. Foligno (Calvert), 9. Foligno (Calvert, Karlsson), 20. Saad (Calvert, Karlsson), 34. Foligno (Savard, Karlsson), 39. Dubinsky (Foligno, Murray), 59. Bourque – 22. Boucher (Zajac, Severson)


    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (McElhinney) – Jones, Murray, Savard, Johnson, Ťjutin, Prout – Saad, Wennberg, Hartnell – Atkinson, Dubinsky, Jenner – Foligno, Karlsson, Calvert – Bourque, Campbell, Rychel
    New Jersey Devils: Schneider (21. Kinkaid) – Greene, Larsson, Moore, Schlemko, Merrill, Severson – Stempniak, Henrique, Kalinin – Boucher, Zajac, Palmieri – Blandisi, Josefson, Kennedy – Tootoo, Gionta, Ruutu

    Rozhodčí: Lee, St. Pierre – Gawryletz, Barton
    bahis siteleri