Slovan Bratislava U21 – Nové Mesto n/V 3:0 (kon.) | FC Košice – Bardejov 4:1 (kon.) | Teplička n. Váhom – Prešov 0:4 (kon.)
Dunajská Lužná – Nitra 0:1 (kon.) | Pohronie – Sereď 0:0 (odl.) | Dolný Kubín – MFK Zvolen 0:0 (zruš.)
konec
ŠK Slovan Bratislava U21
3:0 (2:0)
Nové Mesto nad Váhom
sk Neděle 06.03.2016, 10:30 • Štadión v Prievoze, Bratislava • MONACObet liga
Předzápasové kurzy
     
    Rozhodca nenadstavil ani sekundu, stretnutie končí víťazstvom Slovana 3:0. Belasí vyhrávajú zaslúžene, zužitkovali hernú prevahu, na druhej strane však výsledok úplne nezodpovedá priebehu. Nové Mesto nad Váhom malo dostatok šancí, hráči hostí ale zlyhali v koncovke. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok dňa. (12:15:58)
     
    90
    Koniec zápasu.
     
    89
    Rapavý sa pokúšal o čestný zásah hostí, jeho strela z väčšej vzdialenosti ale bola tečovaná a tak Hrubeš bez väčších problémov zasiahol pri pravej žrdi.
     
    88
    Ešte evidujeme strelecký pokus v podaní Slovana, strele z kopačky Kopičára ale chýbala najmä presnosť. Belic poslal loptu dopredu, hostia tam bojujú v osobných súbojoch.
     
    87
    Tvrdé súboje o loptu pri postrannej čiare, Kopičár sa presadil aj proti dvojici hráčov Nového Mesta nad Váhom. Zápas postupne smeruje k svojmu záveru.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 110 divákov.
     
    86
    Lády je na pravej strane zálohy Slovana veľmi aktívny, teraz ho pri pokuse o protiútok zastavil zozadu Ranko, karta z toho nie je.
     
    85
    Hostia sa samozrejme ešte o niečo snažia, zaslúžili by si minimálne čestný presný zásah. Belasí ale bránia kompaktne a chcú dopriať Hrubešovi radosť z čistého konta.
     
    84
    ŠK Slovan Bratislava B dáva gól!
    Je rozhodnuté, tri body ostanú v Bratislave! Hostia prepadli pri bránení, Lády už šiel z pravej strany sám na Belica, predsa len však akciu vyšperkoval prihrávkou na stred SIMONOVI TICHÉMU, ktorý s prehľadom zakončil do odkrytej brány!
    Asistencia: František Lády
     
    83
    Dlhá nakopnutá lopta v podaní hostí, Šupka tam síce hlavou dával loptu pred bránu, Hrubeš tam však bol skôr.
     
    82
    Ďalšia možnosť hostí, Egri centroval od čiary a Kurtin mohol zakončovať sám pred päťkou, lopta mu ale zle sadla a tak brankára ani neohrozil!
     
    81
    Striedajúci Miklós v domácom drese sa uvoľnil pri čiare, prihrávku na Tichého ale nenačasoval ideálne. Nové Mesto tak vyráža dopredu.
     
    80
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava B: z ihriska odchádza Samuel Šefčík, prichádza Viktor Miklós.
     
    79
    Rýchla priamočiara akcia v podaní hostí, L. Šebek sa už hotoval zakončovať zvnútra šestnástky, Kurčík však predviedol vydarený obranný sklz a odkopol do bezpečia.
     
    78
    Lukáš Šebek v útoku hostí v postavení mimo hru, vykopávať tak môže Hrubeš, ktorý postupne smeruje k svojmu prvému čistému kontu v drese Slovana.
     
    77
    Striedanie v tíme Nové Mesto nad Váhom: z ihriska odchádza Michal Živčic, prichádza Daniel Rapavý.
     
    76
    Plynie posledná štvrťhodina stretnutia, je fakt, že Nové Mesto má v druhom dejstve šance aj miernu prevahu, na zvrat v stretnutí je to zatiaľ málo. Slovan smeruje k dôležitému víťazstvu.
     
    75
    Lády mohol domácich poslať do trojgólového vedenia, strieľal z volejom na pravej strane tesne spoza šestnástky a krížnou strelou tesne minul vzdialenejšiu žrď!
     
    75
    Martin Šebek z tímu hostí zozadu skosil v strede poľa Tichého, od rozhodcu za to vidí žltú kartu.
     
    73
    Ofsajd v podaní Tichého v útoku Slovana, lopta tak v moci Nového Mesta nad Váhom. Hostia sa už začínajú ponáhľať, vedia, že je najvyšší čas streliť minimálne kontaktný gól.
     
    72
    Opäť zlyhanie vo finálnej fáze v podaní hostí, Kurtin totiž najprv perfektne prešiel cez Kotulu, aby potom pokazil spätnú prihrávku a zo zakončenia tak nebolo nič.
     
    71
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava B: z ihriska odchádza Kevin Kele, prichádza Simon Tichý.
     
    71
    Hra nám naberá spád, hostia nechávajú v obrane okienka. Kele mal priestor na ľavej strane, lopta mu pri centri nesadla ideálne a skončila na hornej sieťke.
     
    70
    Tím v Považia mal k dispozícii rohový kop, po centri na zadnú žrď zasahoval vo vzduchu Hrubeš, hoci i keď tiesnený, stiahol loptu do bezpečia.
     
    69
    Aktívny Kele v brejku Slovana, potiahol si loptu po ľavej strane a tiesnený zakončoval krížnou strelou z hranice šestnástky, lopte trochu chýbala razancia a Belic stihol zasiahnuť.
     
    68
    Na druhej strane sme videli prienik Kurtina, ten už dával do pokutového územia, s loptou však vyšiel za hranicu bránkovej čiary a tak už bola následná prihrávka bezpredmetná.
     
    67
    Mohlo to byť rozdielom triedy! Lády prešprintoval po pravej strane, už z úrovne čiary dával pod seba Kopičárovi, ktorý spred päťky namieril do stredu brány, Belic teda stihol loptu na dvakrát chytiť!
     
    66
    Lukáš Šebek z tímu hostí napriahol z ľavej strany na hranici šestnástky, lopte ale dal príliš silný vonkajší falš a tá tak veľmi výrazne minula bránu.
     
    65
    Slovanu sa tak otvára priestor na brejky, jeden z nich ťahal stredom poľa Šefčík, previnil sa ale útočným faulom a preto môžu rozohrávať hostia.
     
    63
    Územná prevaha sa momentálne presunula na kopačky Nového Mesta nad Váhom, zdá sa, že záverečná polhodinka sa bude niesť práve v tomto duchu.
     
    62
    Po rohu lopta nebezpečne skákala v pokutovom území, hostia tam reklamovali ruku, situácia ale napokon končí útočným faulom jedného z hráčov Nového Mesta.
     
    61
    Hostia zatiaľ zlyhávajú v koncovke. Vlado dostal od Kurtina perfektnú prihrávku do behu, na hranici šestnástky mohol aj strieľať, dlho ale váhal a tak mu Kurčík odkopol loptu na roh!
     
    60
    Skutočne, lopta smerovala do nebezpečného priestoru pred bránku, Adilehou ju ale vo vzduchu nezasiahol a hostia sa tak ubránili.
     
    59
    Obranca hostí Ranko odvrátil pred Kurčíkom len na roh, môžeme teda očakávať ďalší center do pokutového územia pred Belicom.
     
    58
    Autové vhadzovanie pre hostí na ich útočnej polovici, nevzišlo ale z neho nič zaujímavé. Slovan tak môže rozohrať ďalšiu postupnú útočnú akciu.
     
    57
    V obraze hry skutočne nenastala významná zmena, hostia by pritom mali byť tí, ktorí by mali diktovať tempo hry a bojovať o vyrovnanie. Zatiaľ sa dá povedať, že zápas smeruje k triumfu belasých.
     
    56
    Rohový kop v podaní belasých, Malý centroval do stredu šestnástky, vo vzdušných súbojoch tam boli úspešnejší obrancovia hosťujúceho celku.
     
    55
    Veľká šanca hostí znížiť zostala nevyužitá! Kurtin perfektne vybojoval loptu na ľavej strane a obohral obrancu, dal potom spätnú prihrávku na stred Martinovi Šebekovi, ktorý zvnútra šestnástky namieril nad bránu!
     
    54
    Videli sme ďalší strelecký pokus, striedajúci Lády je aktívny a pálil zo strednej vzdialenosti z pravej strany, Belic predviedol rutinný zákrok.
     
    53
    Domáci Kurčík faulovaný pri prieniku po ľavej strane, pri lopte Slovan. Čas postupne ubieha, momentálne jednoznačne v neprospech tímu z Považia.
     
    52
    Ďalšia akcia domácich, tí majú v obrane hostí teraz viac priestoru, než v prvom dejstve. Po prieniku Ládyho zakončoval z prvej Šefčík, lopta mu zle sadla a namieril vysoko nad.
     
    51
    Určite môžeme očakávať vyššiu ofenzívnu iniciatívu v podaní hostí, zatiaľ sa tak ale veľmi nedeje, pokračuje obraz hry, v ktorom má prevahu Slovan.
     
    50
    Krásny futbalový moment v podaní domácich, Kele z ľavej strany vyslal krížny center Ládymu, ten sa do lopty oprel priamo z voleja a z 25 metrov namieril tesne nad brvno!
     
    49
    Akcia v podaní striedajúcich hráčov hostí, Jastráb tvrdo, ale čisto obral o loptu Kurčíka a okamžite dával na ľavú stranu šestnástky Kurtinovi, ten príliš dlho váhal a nestihol vystreliť.
     
    48
    Na opačnej strane vyslal Martin Šebek dobrú prihrávku do behu Lukášovi Šebekovi, Hrubeš vybehol až na hranicu šestnástky a bol pri lopte včas.
     
    47
    V úvode druhého dejstva sme po troch zmenách v zostavách registrovali akciu domácich, tá však nebola úspešná, zlyhala na nepresnej kombinácii.
     
    46
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava B: z ihriska odchádza Filip Oršula, prichádza František Lády.
     
    46
    Striedanie v tíme Nové Mesto nad Váhom: z ihriska odchádza Mário Lopušan, prichádza Petr Kurtin.
     
    46
    Striedanie v tíme Nové Mesto nad Váhom: z ihriska odchádza Andrej Labuda, prichádza Marek Jastráb.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Sledovali sme zaujímavé prvé dejstvo. Nové Mesto nad Váhom nevyužilo v prvej päťminútovke dve veľké šance, ktoré vznikli po zaváhaniach brankára Hrubeša v rozohrávke. Slovan otvoril skóre po pokutovom kope Saba, druhý presný zásah bol zásluhou obrancu hostí, ktorý loptu po rohovom kope poslal do vlastnej siete. Uvidíme, čo Nové Mesto v druhom dejstve s výsledkom urobí, rozhodne ešte nie je nič rozhodnuté. Druhý polčas začína približne od 11:30.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+1
    Ešte sme videli roh v podaní belasých, Adilehou chcel zakončiť v strede pokutového územia, loptu ale poslal tiesnený veľmi nepresne.
     
    45
    Nadstavuje sa 1 minúta.
     
    45
    Záver prvého dejstva na obrannej polovici Nového Mesta, Malý tam totiž vybojoval loptu a bol faulovaný, belasí majú výhodu štandardky z veľkej vzdialenosti.
     
    44
    Veľmi aktívny je na pravom krídle domáci mladík Kele, obišiel jedného protihráča, potom to skúsil prihrávkou na Oršulu, tá ale neprešla.
     
    43
    Egri potreboval ošetrenie, už je však v poriadku a mal by v hre pokračovať. Sledujeme úplný záver polčasu, spokojnejší pôjdu do kabín určite belasí.
     
    42
    Samuel Šefčík z tímu domácich inkasuje prvú žltú kartu dnešného stretnutia, na ľavej strane totiž tvrdo zozadu zasiahol obrancu Egriho.
     
    41
    Predsa len registrujeme vyššiu aktivitu v podaní Nového Mesta nad Váhom. Z veľkej vzdialenosti napriahol Jurica, lopta mu nesadla ideálne a tak výrazne minul hornú žrď.
     
    40
    Pred bránou Slovana kombinovala dvojica Šebekovcov, Martin prihrával a Lukáš centroval z ľavej strany, loptu posielal na zadnú žrď, kde sa Labuda nepresadil.
     
    39
    Útočník A-tímu Slovana Oršula, ktorý dnes pomáha v juniorke, si na hrote chcel prebrať dlhý center od Kotulu, bol však v postavení mimo hru.
     
    38
    Strelecký pokus v podaní hostí, Labuda sa oprel do lopty z cca 30 metrov a volejom k ľavej žrdi natiahol Hrubeša, ten si pripísal úspešný zákrok.
     
    37
    Šikovný domáci záložník Šefčík sa preštrikoval po ľavej strane, prešiel cez dvoch obrancov a už z úrovne bránkovej čiary vracal loptu pred bránu, spred Belica odkopával Šupka.
     
    36
    Na tribúne teraz diváci riešia úspešné výsledky slovenských slalomárok v prvom kole v Jasnej, tento prenos môžete tiež sledovať na našom webe. Na ihrisku lopta najmä v strede poľa.
     
    35
    Teraz nepresná rozohrávka v podaní Slovana, hostia budú mať k dispozícii autové vhadzovanie na vlastnej polovici. Blíži sa prestávka, Novému Mestu by veľmi pomohol prípadný kontaktný gól.
     
    34
    Ťažko povedať, čo tento okamih narobí so psychikou hostí, tí neboli horší, len využívali inú taktiku a vychádzali z pevnej obrany. Teraz prehrávajú o dva góly, do konca však času ešte dosť.
     
    33
    ŠK Slovan Bratislava B dáva gól!
    Tak to je neuveriteľné, Slovan ešte priamo z hry ani nevystrelil na bránu a napriek tomu vedie 2:0! Malý centroval z rohového kopu, lopta doletela do stredu šestnástky, kde stál nešťastný obranca hostí, zrejme to bol MICHAL RANKO, od ktorého sa lopta doslova odrazila pre Belica nechytateľne k ľavej žrdi! Veľmi kuriózny okamih, belasí vedú o dva góly.
     
    32
    Pravý obranca Slovana Kotula prešiel popri postrannej čiare, centroval aj do šestnástky, Živčic loptu zrazil na roh.
     
    31
    Belasí kombinovali v strede poľa, snažili sa krátkymi nahrávkami prepracovať do pokutového územia, Šupka ale loptu bleskovo odkopol do bezpečia.
     
    30
    Po polhodine hry akcia Slovana po ľavej strane, Kopičár vyslal prízemný center na úroveň bieleho bodu, pred Oršulom včas zasiahol Šupka a všetko vyriešil Belic.
     
    29
    Belasí s veľkou prevahou v držaní lopty, zatiaľ sa to nemení ani po ich vedúcom góle. Hostia stále vyčkávajú, uvidíme, či svoju taktiku časom zmenia.
     
    28
    Slovan sa akoby dostal do lepšej hernej pohody a pomerne s prehľadom kombinoval v strede poľa, na konci bol nepresný center Laczká na Malého. Odkopáva tak Belic.
     
    27
    Ani po góle neustali protesty hostí, tým sa nariadená penalta nepáčila, rozhodnutie arbitra je však už nemenné. Otvárací gól by nám mohol otvoriť hru, Nové Mesto už musí tiež viac útočiť.
     
    26
    ŠK Slovan Bratislava B dáva gól!
    Belasí otvárajú skóre z pokutového kopu! Po faule na Kopičára mali domáci výhodu penalty a naložili s ňou úspešne. K exekúcii sa postavil kapitán PATRIK SABO a vystrelil po zemi k pravej žrdi. Belic vystihol stranu a na loptu si takmer siahol, napokon prešla popod ním až do siete!
     
    25
    Kopičár sa po zrazenom centri Oršulu predieral do šestnástky, už v nej ho zozadu skosil L. Šebek a rozhodca nariadil penaltu pre Slovan!
     
    24
    Nové Mesto n/Váhom sa po úvodných príležitostiach v ofenzíve odmlčalo, L. Šebek občas na hrote hrozí, teraz ho ale včas zastavil pozorný Adilehou.
     
    23
    Roh Slovana, Sabo centroval do stredu šestnástky, kde síce skákal Laczkó, ešte pred ním ale hlavičkoval preč Šupka. Nové Mesto sa následne pokúsilo o rýchly brejk, Kele sa však expresne vrátil a zastavil rodiaci sa samostatný nájazd L. Šebeka.
     
    22
    Až teraz slovanisti ako-tak prenikli cez obranné hradby, Šefčík potiahol akciu cez ľavú stranu a už-už dával na strelu do stredu Malému, pred ním odvracal Šupka.
     
    21
    Nevidíme veľa futbalovej krásy. Hostia to teraz demonštrovali jednoduchým riešením situácie, kedy Šupka zakopol loptu ďaleko do autu. Snáď je to aj tým, že ide o prvý majstrovský zápas v jarnej časti.
     
    20
    Pokus o protiútok v podaní zeleno-bielych, akcia smerovala popri pravej postrannej čiare, Adilehou sa dobre vrátil a následne rozohral Laczkóvi.
     
    19
    Domáci stopér Laczkó faulovaný pri vlastnej rozohrávke, nepríjemne ho tam zasiahol L. Šebek. Slovan teda môže vyraziť dopredu.
     
    18
    Dnes zatiaľ chýbajú vzrušujúce okamihy pred jednou či druhou bránou, skutočne, je to veľmi opatrné a hostia vyslovene čakajú na brejky. Netreba pripomínať, že hráme o dôležité ligové body.
     
    17
    Slovan to teda skúsil aj z ľavej strany, odkiaľ pre zmenu centroval Šefčík, loptu nikto nezasiahol a tak si Belic pripísal úspešný a pomerne pohodlný zákrok.
     
    16
    Belasí sa ťažko dostávajú pred bránu hostí, skúšali to po autovom vhadzovaní na pravej strane, Malý ale loptu pred bránu neprepasíroval.
     
    15
    Končí sa nám prvá štvrťhodina duelu, videli sme dve veľké príležitosti hostí, inak sa lopta v pokutovom území ocitá skôr sporadicky. Miernu územnú prevahu majú domáci.
     
    14
    Pomaly sa končí prvá štvrťhodina, je to taký medzišestnástkový futbal. Adilehou si poradil na pravej strane a našiel pri čiare Kopičára, pri ňom bol rýchlo Vlado a odvrátil do autu.
     
    13
    Na opačnej strane vyskúšal šťastie pravý obranca Kotula, ktorý napriahol z veľkej vzdialenosti a mieril to do horných partií brány, lopta pomerne výrazne minula pravý horný roh.
     
    12
    Štandardka Nového Mesta n/Váhom z pravej strany, smeroval tam dlhý center pred bránu, vo vzduchu boli úspešnejší obrancovia Slovana a odvrátili do bezpečia.
     
    11
    Teraz bol v akcii aj stopér Slovana Adilehou, nová akvizícia získaná v zimnom prestupovom období. Obranca belasých predviedol na ľavej strane úspešný obranný zákrok a zastavil rodiacu sa akciu hostí.
     
    10
    Prienik stredom poľa Slovanu nevyšiel, Nové Mesto sa snaží hlavne vyrážať do rýchlych protiútokov, v tomto prípade prihrávku cez stred zastavil Laczkó.
     
    9
    Priebeh hry je pomerne vyrovnaný, až na dve tutovky hostí, ktoré ale vznikli hlavne zo zaváhaní domáceho brankára pri rozohrávke. Momentálne hráme v strede poľa.
     
    8
    Ostrý stret Kopičára s hosťujúcim L. Šebekom v strede poľa, hosťujúci útočník si v bolestiach drží nohu a len pomaly sa dvíha z trávnika. Po krátkej prestávke pokračujeme autovým vhadzovaním.
     
    7
    Registrujeme prvý rohový kop zápasu, mali ho k dispozícii belasí, center do pokutového územia však pomerne s prehľadom odvrátili stopéri hostí.
     
    6
    Domáci kapitán Sabo vyslal zo stredu dlhý center napravo nabiehajúcemu Kelemu, ten šiel nekompromisne po lopte, Belic bol v šestnástke rýchlejší a včas zasiahol.
     
    5
    Ďalšia tutovka Nového Mesta nad Váhom! Hrubeš zazmätkoval pri rozohrávke, príliš dlho čakal, čo využil Lukáš Šebek, obohral ho a naservíroval pred šestnástku Živčicovi, ktorý prestrelil odkrytú bránu!
     
    4
    Je tu aj trojčlenná skupinka priaznivcov z Nového Mesta nad Váhom, tí si roztiahli zástavu "Považan" a od úvodu povzbudzujú svojich hráčov. Na ihrisku medzitým nič podstatné, lopta v strede poľa.
     
    3
    Obrovská šanca pre hostí! Hrubešovi nevyšiel výkop, keď do stredu "nabil" Martinovi Šebekovi, ten loptu prepasíroval napravo Lukášovi Šebekovi, ktorý krížne vystrelil a Hrubešovi na čiare pomáhal aj Laczkó, bez jeho zásahu by to zrejme bol gól! Hostia premárnili veľkú príležitosť.
     
    2
    Prvá zaujímavá akcia, registrovali sme ju v podaní belasých. Kevin Kele dostal krásny center na pravej strane a vyslal strieľaný center do šestnástky, Oršula mu potom vracal späť, Kele sa však vystavil do ofsajdu. Pokračujeme odkopom Belica.
     
    1
    Úvodný výkop mal k dispozícii Slovan, Adilehou trochu zahnal brankára Hrubeša, ktorý si však so situáciou poradil. Momentálne pri lopte hostia.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Vážení športoví priatelia, prajem vám príjemné nedeľné predpoludnie z Bratislavy, kde sa o malú chvíľu uskutoční duel medzi juniorkou Slovana a Novým Mestom nad Váhom. Poznáme základné zostavy, v tej domácej nachádzame viacero mien z A-tímu Slovana. Počasie je príjemné polo-oblačné, občas zaveje silný vietor, ten by však nemal spôsobovať komplikácie. Terén je po týždňových dažďoch mäkký, ale rozhodne spôsobilý. Začíname o malú chvíľu, prajem vám príjemný športový zážitok.
     
    Úvodné zostavy:

    ŠK Slovan Bratislava B: Hrubeš – Kotula, Adilehou, Laczkó, Kurčík – Malý, Šefčík – Kele, Sabo, Kopičár – Oršula
    Náhradníci: Valašík (NB), Majerčák, Miklós, Petreje, Tichý, Lády

    Nové Mesto nad Váhom: Belic – Egri, Lopušan, Šupka, Ranko – Labuda, Živčic, Jurica, Vlado – L. Šebek, M. Šebek
    Náhradníci: Druxa (NB), Rapavý, Kurtin, Jastráb, Vávra

    Rozhodca: Marsal – Mókoš, Galo.
     
    Vážení športoví fanúšikovia, vítam vás pri pokračovaní prvého jarného kola sezóny 2015/2016 našej druhej najvyššej súťaže. Juniorka Slovana vyzve doma súpera z Nového Mesta nad Váhom.

    Slovan juniori zimovali na 8. priečke tabuľky so ziskom 24 bodov a skóre 31:35. Pred zvyšnými štyrmi kolami základnej časti strácajú belasí na šiestu priečku, ktorá znamená postup do nadstavby, len dva body. V zime tím opustili Gašparovič či Kondrlík, najvýznamnejšou staronovou tvárou by mal byť navrátilec z hosťovania Viktor Miklós.

    Nové Mesto nad Váhom sa v tabuľke nachádza na 4. priečke, kde nazbieralo 28 bodov pri skóre 22:18. Po minuloročnom boji o záchranu je cieľom tímu z Považia postup do nadstavby.

    Tímy sa v sezóne raz stretli, Nové Mesto v septembri zvíťazilo doma 2:1. Uvidíme, čo prinesie nedeľný duel na očakávanom ťažkom teréne. My vám z diania na ihrisku prinesieme priamy textový prenos.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 10:30.

    Tomáš Schügerl

    Branky: 26. Sabo (pen.), 33. Ranko (vla.), 84. Tichý (Lády)

    Karty:   42. Šefčík (SBB) – 75. M. Šebek (NMV)


    ŠK Slovan Bratislava U21: Hrubeš – Kotula, Adilehou, Laczkó, Kurčík – Malý, Šefčík – Kele, Sabo, Kopičár – Oršula (46. Lády)
    Náhradníci: Valašík (NB), Majerčák, Miklós, Petreje, Tichý, Lády

    Nové Mesto nad Váhom: Belic – Egri, Lopušan (46. Kurtin), Šupka, Ranko – Labuda (46. Jastráb), Živčic, Jurica, Vlado – L. Šebek, M. Šebek
    Náhradníci: Druxa (NB), Rapavý, Kurtin, Jastráb, Vávra

    Rozhodčí: Marsal – Mókoš, Galo

    Diváci: 110
    bahis siteleri