Slovan Bratislava U21 – Nové Mesto n/V 3:0 (kon.) | FC Košice – Bardejov 4:1 (kon.) | Teplička n. Váhom – Prešov 0:4 (kon.)
Dunajská Lužná – Nitra 0:1 (kon.) | Pohronie – Sereď 0:0 (odl.) | Dolný Kubín – MFK Zvolen 0:0 (zruš.)
konec
ŠK Slovan Bratislava U21
3:0 (2:0)
Nové Mesto nad Váhom
sk Neděle 06.03.2016, 10:30 • Štadión v Prievoze, Bratislava • MONACObet liga
Předzápasové kurzy
     
    84
    ŠK Slovan Bratislava B dáva gól!
    Je rozhodnuté, tri body ostanú v Bratislave! Hostia prepadli pri bránení, Lády už šiel z pravej strany sám na Belica, predsa len však akciu vyšperkoval prihrávkou na stred SIMONOVI TICHÉMU, ktorý s prehľadom zakončil do odkrytej brány!
    Asistencia: František Lády
     
    82
    Ďalšia možnosť hostí, Egri centroval od čiary a Kurtin mohol zakončovať sám pred päťkou, lopta mu ale zle sadla a tak brankára ani neohrozil!
     
    80
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava B: z ihriska odchádza Samuel Šefčík, prichádza Viktor Miklós.
     
    77
    Striedanie v tíme Nové Mesto nad Váhom: z ihriska odchádza Michal Živčic, prichádza Daniel Rapavý.
     
    75
    Lády mohol domácich poslať do trojgólového vedenia, strieľal z volejom na pravej strane tesne spoza šestnástky a krížnou strelou tesne minul vzdialenejšiu žrď!
     
    75
    Martin Šebek z tímu hostí zozadu skosil v strede poľa Tichého, od rozhodcu za to vidí žltú kartu.
     
    71
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava B: z ihriska odchádza Kevin Kele, prichádza Simon Tichý.
     
    67
    Mohlo to byť rozdielom triedy! Lády prešprintoval po pravej strane, už z úrovne čiary dával pod seba Kopičárovi, ktorý spred päťky namieril do stredu brány, Belic teda stihol loptu na dvakrát chytiť!
     
    55
    Veľká šanca hostí znížiť zostala nevyužitá! Kurtin perfektne vybojoval loptu na ľavej strane a obohral obrancu, dal potom spätnú prihrávku na stred Martinovi Šebekovi, ktorý zvnútra šestnástky namieril nad bránu!
     
    50
    Krásny futbalový moment v podaní domácich, Kele z ľavej strany vyslal krížny center Ládymu, ten sa do lopty oprel priamo z voleja a z 25 metrov namieril tesne nad brvno!
     
    46
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava B: z ihriska odchádza Filip Oršula, prichádza František Lády.
     
    46
    Striedanie v tíme Nové Mesto nad Váhom: z ihriska odchádza Mário Lopušan, prichádza Petr Kurtin.
     
    46
    Striedanie v tíme Nové Mesto nad Váhom: z ihriska odchádza Andrej Labuda, prichádza Marek Jastráb.
     
    42
    Samuel Šefčík z tímu domácich inkasuje prvú žltú kartu dnešného stretnutia, na ľavej strane totiž tvrdo zozadu zasiahol obrancu Egriho.
     
    33
    ŠK Slovan Bratislava B dáva gól!
    Tak to je neuveriteľné, Slovan ešte priamo z hry ani nevystrelil na bránu a napriek tomu vedie 2:0! Malý centroval z rohového kopu, lopta doletela do stredu šestnástky, kde stál nešťastný obranca hostí, zrejme to bol MICHAL RANKO, od ktorého sa lopta doslova odrazila pre Belica nechytateľne k ľavej žrdi! Veľmi kuriózny okamih, belasí vedú o dva góly.
     
    26
    ŠK Slovan Bratislava B dáva gól!
    Belasí otvárajú skóre z pokutového kopu! Po faule na Kopičára mali domáci výhodu penalty a naložili s ňou úspešne. K exekúcii sa postavil kapitán PATRIK SABO a vystrelil po zemi k pravej žrdi. Belic vystihol stranu a na loptu si takmer siahol, napokon prešla popod ním až do siete!
     
    25
    Kopičár sa po zrazenom centri Oršulu predieral do šestnástky, už v nej ho zozadu skosil L. Šebek a rozhodca nariadil penaltu pre Slovan!
     
    5
    Ďalšia tutovka Nového Mesta nad Váhom! Hrubeš zazmätkoval pri rozohrávke, príliš dlho čakal, čo využil Lukáš Šebek, obohral ho a naservíroval pred šestnástku Živčicovi, ktorý prestrelil odkrytú bránu!
     
    3
    Obrovská šanca pre hostí! Hrubešovi nevyšiel výkop, keď do stredu "nabil" Martinovi Šebekovi, ten loptu prepasíroval napravo Lukášovi Šebekovi, ktorý krížne vystrelil a Hrubešovi na čiare pomáhal aj Laczkó, bez jeho zásahu by to zrejme bol gól! Hostia premárnili veľkú príležitosť.

    Tomáš Schügerl

    Branky: 26. Sabo (pen.), 33. Ranko (vla.), 84. Tichý (Lády)

    Karty:   42. Šefčík (SBB) – 75. M. Šebek (NMV)


    ŠK Slovan Bratislava U21: Hrubeš – Kotula, Adilehou, Laczkó, Kurčík – Malý, Šefčík – Kele, Sabo, Kopičár – Oršula (46. Lády)
    Náhradníci: Valašík (NB), Majerčák, Miklós, Petreje, Tichý, Lády

    Nové Mesto nad Váhom: Belic – Egri, Lopušan (46. Kurtin), Šupka, Ranko – Labuda (46. Jastráb), Živčic, Jurica, Vlado – L. Šebek, M. Šebek
    Náhradníci: Druxa (NB), Rapavý, Kurtin, Jastráb, Vávra

    Rozhodčí: Marsal – Mókoš, Galo

    Diváci: 110
    bahis siteleri