Liberec – Olomouc 2:1 (kon.) | Ostrava – Slovácko 2:1 (kon.) | Jihlava – Teplice 2:1 (kon.)
Slavia – Jablonec 0:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Dukla Praha 2:2 (kon.) | Zlín – Plzeň 1:2 (kon.)
konec
FK Mladá Boleslav
2:2 (0:2)
FK Dukla Praha
Sobota 09.04.2016, 18:00 • Adidas Aréna, Mladá Boleslav • Synot liga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
    90+2. Jan Chramosta (MBL), Filip Rada (DUK)
     
    90+2
    Obrat mohl být dokonán! Jan Chramosta si po zdařilém zpracování píchl míč okolo Štětiny a vypálil, Rada si jeho střelu na bližší tyč pohlídal a podržel Pražany!
     
    87
    Poslední střídání dnešního klání, odpracováno už má střelec dnešní úvodní branky Mareš, místo něhož na závěrečné minuty nastoupí Josip Jurendić.
     
    83
    Stadionem to jen zahučelo, Dukla si mohla ztracené vedení zničehonic vzít zpět! Čajić se parádně uvolnil a nacentroval přesně na hlavu Jakuba Mareše, kterému scházely skutečně jen centimetry!
     
    81
    Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Daniel Tetour, přichází Michal Smejkal.
    80. Jan CHRAMOSTA - 2:2
     
    80
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Asi jsem to přivolal, opravdu máme srovnáno! Hodně volného prostoru dostal Magera, který vymyslel parádní bochánek pro JANA CHRAMOSTU, jenž technickou ranou k tyči překonal marně se natahujícího Radu!
    76. Stanislav KLOBÁSA - 1:2
     
    76
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak domácí se přeci jen dočkali! Dlouhý centr doputoval až k ve vápně stojícímu Chramostovi, který zachoval chladnou hlavu a míč přiťukl pro nikým nehlídaného STANISLAVA KLOBÁSU, po jehož ráně z otočky míč zaplul přesně do šibenice!
     
    73
    Střídat se bude i na druhé straně, utkání končí pro Manziu, který dnes podal velmi dobrý výkon a byl přítomen u obou gólových akcí. Na posledních dvacet minutek jej nahradí Néstor Albiach.
     
    72
    A pro Jana Kalabišku to byla poslední akce v dnešním utkání, na hřiště místo něj nastupuje teprve osmnáctiletý Jan Vodháněl.
     
    68
    Čajić nyní velmi zbytečně dohrál Jakuba Radu a sudí Jech mu naprosto správně uděluje kartu žluté barvy.
     
    66
    Jasmin Ščuk vyrobil obrovský kiks, načež se Dukla drala do přečíslení tří proti dvěma. Mareš nahrál volnému Manziovi, jenž míč z první posunul ke sbíhajícímu si Tetourovi a ten kulatý nesmysl pohodlně doklepl do prázdné branky, gól ale kvůli ofsajdu nemůže platit!
     
    65
    Asi největší šance domácích, snížení na rozdíl jediného gólu teď opravdu nebylo daleko! Opět vše zařídil Adam Jánoš, který si na hranici vápna pohrál s Vrzalem a povedenou bombou jen o vlásek minul vzdálenější tyč!
     
    62
    Teď si domácí mohou oddychnout! Po Ščukově hrubici vyslal Hanousek parádní kolmici pro Tetoura, ten s přispěním paní Štěstěny přešel přes Fleišmana a odcentroval k na zadní tyči čekajícímu Marešovi, Boleslav ale na poslední chvíli zachránil vracející se Kúdela.
     
    59
    Další střídání na straně domácích, hřiště opouští Takács, kterého nahradí útočněji laděný Stanislav Klobása.
    54. Laco Takács (MBL)
     
    54
    Teď měli hosté pořádné štěstí! Po pravé lajně totiž pláchl Jánoš a chytrým centrem našel volného Chramostu, boleslavskému odchovanci míč sice odskočil, ovšem doputoval přesně k Takácsovi, jehož ránu nad bránu ztečoval včas přistoupivší Štětina.
     
    48
    Pěkná akce Boleslavských! Po sérii několika přihrávek se na levém kraji šestnáctky dostal k balónu Jan Kalabiška, jehož tvrdou ránu na přední tyč Rada kvalitním zákrokem zneškodnil!
     
    46
    Tento tah se od trenéra Jarolíma asi dal čekat, do druhého poločasu nastoupí Jan Chramosta, který nahradí dnes hodně nepřesného Pavla Čmovše.
     
    35
    Boleslav opět chybovala v rozehrávce, na to konto se do slibné šance hnal Mareš a Jasminu Ščukovi nezbylo nic jiného, než faulovat. Žlutá karta pro domácího středopolaře.
    25. Lukáš Štetina (DUK)
     
    25
    Pěkná akce Jarolímových svěřenců! Ščuk parádně uvolnil Kalabišku, který zasekl balón a na hranici malého vápna nahrál volnému Takácsovi, jehož přízemní ránu zablokoval ve skluzu hrající Štětina!
    11. Bidje MANZIA - 0:2
     
    11
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nádherná akce Dukly, která vede už o dvě branky! Na pravé straně si parádně narazili Čajić s Marešem, druhý jmenovaný poté míč patičkou posunul k rozběhnutému Miloševićovi, jenž přesným pasem skrze vápno našel nikým nehlídaného BIDJEHO MANZIU a tomu už pouze stačilo trefit prázdnou branku!
     
    8
    Domácí zatím směrem dozadu rozhodně nepodávají ideální výkon! Fleišman nyní úplně zapomněl na Mareše, který na hranici vápna našel z druhé vlny si sbíhajícího Tetoura, Šeda jeho ránu ale dokázal lapit.
    4. Laco Takács (MBL)
     
    4
    Mohlo být srovnáno! Domácí ze svého pokračujícího tlaku vydolovali premiérový kop od rohového praporku, na nadýchaný centr si naskočil Takács, jeho hlavička ale zamířila o vlásek nad branku!
    2. Jakub MAREŠ - 0:1
     
    2
    Dukla právě vstřelila branku!
    No vida, to je, panečku, nástup v podání hostů! Na levé straně o balón přišel Ščuk, načež se do protiakce vrhl rychlonohý Manzia, který milimetrově přesným centrem do vápna našel hlavu JAKUBA MAREŠE a ten míč lehce protečoval k levé tyči Šedovy svatyně!

    Vojtěch Tůma

    Branky: 76. Klobása (Chramosta), 80. Chramosta (Magera) – 2. Mareš (Manzia), 11. Manzia (Milošević)

    Karty:   35. Ščuk (MBL) – 68. Čajić (DUK)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 9:6.
    FK Mladá Boleslav: Šeda – Jánoš, Kúdela, Čmovš (46. Chramosta), Fleišman – Ščuk, J. Rada – Čermák, Takács (59. Klobása), Kalabiška (72. Vodháněl) – Magera (C).
    Náhradníci: Diviš – Přikryl, Chramosta, Toml, Vodháněl, Pauschek, Klobása.

    FK Dukla Praha: F. Rada – Milošević, Gorkšs, Štetina, Vrzal – Marek Hanousek (C), Považanec, Daniel Tetour (81. Smejkal) – Čajić, Mareš (87. Jurendić), Manzia (73. Albiach).
    Náhradníci: David Tetour – Albiach, Bezdička, Jurendić, Breznaník, Smejkal, Preisler.

    Rozhodčí: Jiří Jech – Tomáš Mokrusch, Lucie Ratajová

    Diváci: 2564
    bahis siteleri