Excelsior – Heracles 1:3 (kon.) | Cambuur – Ajax 0:1 (kon.) | Arnhem – Den Haag 2:2 (kon.)
Eindhoven – Willem II 2:0 (kon.)
konec
PSV Eindhoven
2:0 (0:0)
Willem II Tilburg
Sobota 09.04.2016, 20:45 • Philips Stadion, Eindhoven • Nizozemská Eredivisie • 30. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.
     
    Vítám zde všechny fotbalové příznivce a přeji dobrý večer! Tento víkend je v plánu již 30. kolo nizozemské Eredivisie a mimo jiné spolu poměří síly PSV Eindhoven a Willem II Tilburg. Úvodní výkop jejich vzájemného klání proběhne ve 20:45 a já Vás srdečně zvu ke sledování našeho textového přenosu!
     
    PSV Eindhoven

    Úřadující mistr hraje i v letošním ročníku o příčky nejvyšší, na samotném vrcholu ale nefiguruje. Za svým momentálně vedoucím rivalem, amsterdamským Ajaxem, totiž celek z města Eindhoven zaostává o dva body. Pro toto rozdělení pozic bylo rozhodující vzájemné klání v předminulém kole, kdy PSV doma podlehlo Ajaxu 0:2 a pustilo soupeře do čela. Jinak není forma svěřenců kouče Cocua vůbec špatná, v posledních 5 ligových zápasech bodovali hned 4x s získali přívětivých 10 bodů. Tuto statistiku ale hyzdí ta nepříjemná porážka od Ajaxu a může se klidně stát, že právě tato ztráta bude v konečném zúčtování Eindhovenské velice mrzet.

    Pokud se trenér Philipp Cocu může na někoho spolehnout, je to Luuk de Jong. Kapitán týmu je prvotřídním zabijákem a má čuch na góly – letos si připsal už 19 ligových branek a k tomu přidal i 6 asistencí, což je skvělá statistika. S ním vytvořili útočnou vozbu Jürgen Locadia (7 + 9) a Gastón Pereiro (10 + 3). Mezi opory se řadí i gólman Jeroet Zoet, jenž podával heroické výkony v osmifinálových bitvách Ligy mistrů proti madridskému Atléticu, a dále pak třeba záložník Andrés Guardado či bek Jetro Willems.

    Nepříjemností však je, že z důvodu zranění budou chybět jak Guardado, tak i Locadia, a hrát nemůže ani vykartovaný stoper Jeffrey Bruma. Bude tedy zajímavé sledovat, jak si domácí celek poradí s absencí hned trojlístku hráčů základní sestavy.
     
    Willem II Tilburg

    To hostující celek má naprosto jiné starosti. Tilburg hraje na spodku tabulky, zatím má po 29 kolech na kontě pouhých 25 bodů a to nemůže stačit na lepší než 15. příčku. Navíc k tomu ještě Willem neoplývá nijak závratnou formou – z posledních 5 ligových zápasů získal tento tým pouze 3 body a v posledních 4 utkáních okusil hořkost porážky. Dnes to na prolomení mizérie nevypadá, očekává se jasná výhra PSV. Ale uvidíme, třebas hosté zabojují, ve fotbale je možné úplně všechno...

    K případnému úspěchu by Tilburgu mohl, nebo spíše měl, pomoci Erik Falkenburg. Ten je s 10 brankami nejlepším střelcem týmu a hlavně na něm tak bude ležet tíha ofenzivy. Nejvíce asistencí má na kontě Lucas Andersen, dánský ofenzivní borec hostující ve Willemu z Ajaxu. Mezi další opory patří například obránce Muyters či záložník Ojo a zapomínat by se nemělo ani na zkušeného forvarda Ogbecheho – ten na podzim nastřílel 9 branek za Cambuur a vysloužil si tak přestup do Tilburgu. Momentálně je ale na marodce a jeho ofenzivní schopnosti bude kouč Jurgen Streppel jistě postrádat.
     
    Úvodní sestavy:

    PSV Eindhoven: Zoet – Arias, Isimat-Mirin, H. Moreno, Willems – D. Pröpper, Hendrix, van Ginkel – Pereiro, L. de Jong (C), L. Narsingh.
    Náhradníci: Pasveer – Schaars, Maher, Lestienne, Jozefzoon, Brenet, De Wijs.

    Willem II Tilburg: Lamprou – van der Struijk, D. Wuytens, Peters (C), Joppen – Ojo, Falkenburg, Achenteh – Ondaan, van der Velden, Andersen.
    Náhradníci: Meul – Heerkens, Koppers, Haemhouts, Hupperts, Braber, Kawaya.

    Rozhodčí: Nijhuis – van de Ven, Schaap.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

    Obránce Santiago Arias dnes nastoupí k jubilejnímu 100. utkání v barvách PSV!

     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Do zápasu uvedli míč domácí v tradičních bíločervených dresech, Tilburg hraje v černobílých sadách.
     
    2
    Ojo provezl míč k Andedersenovi, ten ale nedokázal patřičně odcentrovat.
     
    2
    Do šance se pak na druhé straně dostával jubilant Santiago Arias. Toho vysunul vpřed van Ginkel a domácímu bekovi chybělo málo, aby stříleným centrem trefil prostor na zadní tyči!
     
    4
    Peters s Achentehem zakládají akci Willemu, hosté se ale vpřed posunují jen velice pomalu.
     
    5
    Hendrix, Arias a Narsingh kooperovali ve středu pole, ale k ohrožení brány Tilburgu to nevedlo. Domácí nicméně zůstávají v držení kulatého nesmyslu.
     
    6
    Pereiro byl faulovaný, Pröpper rozehraje přímý kop.
     
    7
    Pröpper rozehrál náramně a Luuk de Jong hlavičkou překonal Lamproua, radost je ale předčasná. Oslavy na stadionu uťal pomezní, jenž odhalil ofsajd kapitána PSV.
     
    8
    Neuznaná branka ale Eindhovenské zdravě naštvala, teď Cocuovi svěřenci kombinují okolo půlicí čáry.
     
    9
    Arias sice u postranní lajny vyhrál souboj s Andersenem, právě od domácího obránce šel ale míč do zámezí. Willem může hrát.
     
    10
    Ani Ojova snaha nepřinesla nic jiného než jen odkop od Zoetovy svatyně. Domácí pomalu postupují vpřed.
     
    10
    Gastón Pereiro zkusil odcentrovat, jeho pokus byl sražen na rohový kop.
     
    11
    K zakončení se po centru od praporku dostal Nicolas Isimat-Mirin, jeho hlavičce ale chyběla přesnost a míč prolétl kolem tyče.
     
    12
    Obrana PSV ustála útok hostí a van Ginkel se už už nadechoval k otočení hry. Hned v rozletu jej ale srazil Frank van der Struijk, domácí pokračují v akci standardkou.
     
    13
    Domácí rozehrávka ale nebyla úspěšná, balon získal Ondaan. Ani ten ale nedokázal nic vymyslet, na obou stranách se zatím kupí nepřesnosti, chyby a drobná zaváhání.
     
    14
    De Jong dostal do vápna balon z kopačky Davyho Pröppera, v akrobatické pozici a tísněn obráncem ale nedokázal míč zkrotit.
     
    15
    Isimat-Mirin zkusil zrychlit hru nákopem na pravé křídlo, kde tušil Ariase. Tomu ale pár kroků chybělo, míč skončil až v autu.
     
    15
    Arias předvedl ukázkový kiks, když zpětnou náhrou našel jen kopačky van der Veldena. Po kombinaci Willemu se k míči dostal Ondaan.
     
    16
    A právě chybující Arias hasil svoji chybu faulem na Ondaana, za což je domácí jubilant trestán žlutou kartou.
     
    17
    Centr do vápna odvrátil Isimat-Mirin k Ojovi. Ten byl pak za vápnem faulován Pröpperem a hosté mají k dobru zajímavý přímý kop.
     
    18
    Lucas Andersen zkusil přímou střelu, ale nepochodil. Jeho pokus se přes zeď stočil přesně Zoetovi do rukou.
     
    18
    Ohromná šance domácího týmu! Isimat-Mirin vytáhl míč středem a předal jej Pröpperovi. Ten krásnou nahrávkou oslovil za obranu nabíhajícího van Ginkela, jenž z první orazítkoval břevno!
    18.
     
    19
    Van der Struijk pod tlakem odkopl jen do autu, PSV se nadále tlačí vpřed.
     
    20
    K zakončení se dostal i muž nejpovolanější, Luuk de Jong. Pěkně na prsa so zpracoval míč, ale z halfvoleje a ještě k tomu z otočky pálil z asi 17 metrů mimo.
     
    21
    Narsingh byl za vápnem stažen k zemi, ale Nijhuisova píšťalka zůstala němá...
     
    21
    Centr z kopačky Narsingha od pravého praporku pohlídal Lamprou. Stáhl míč ze vzduchu a hbitě jej vrátil do hry.
     
    22
    Po delším časovém úseku hrají s míčem hosté. Jejich rozehrávka ale měla jepičí život a teď už vpřed vyráží domácí celek.
     
    23
    Davy Pröpper se v souboji s Ojem provinil nedovoleným zákrokem, Tilburg rozehraje.
     
    24
    Po ose Achenteh, Ojo a Ondaan zakládají útočné manévry hosté.
     
    24
    Teď už se ale hráči Willemu sami vytlačili až k vlastní bráně.
     
    25
    Ondaan na levém křídle spolupracoval s Andersenem, ale druhý jmenovaný následně vběhl do ofsajdové pasti.
     
    25
    Domácí zadáci si poradili s výpadem hostí, nicméně míč zůstává u borců v tmavých dresech.
     
    26
    Hodně zlé krve teď v ochozech vzbudil Pröpperův pád ve vápně po souboji s Achentehem. Bas Nijhuis ale situaci opět pustil.
     
    27
    Van der Struijk našel centrem van der Veldena, jenž ale v pádu zakončil slabě a Zoet tygřím skokem stačil vyrazit míč na roh!
     
    28
    Z rohového kopu nebezpečí nevzešlo a míč mají v moci obránci Willemu.
     
    29
    Isimat-Mirin sice lehce zaváhal při bránění, jeho chybu ale napravil Pröpper. Ten našel nalevo naběhnutého Narsingha, po jehož centru byl ve vápně čistě odzbrojen Gastón Pereiro.
     
    30
    Willemsův centr zleva našel jen a pouze stopera Peterse. Hostující kapitán poslal míč vpřed na Achenteha.
     
    31
    První půlhodinka se naplnila a byť jsme zatím neviděli gól, nemůžeme říci, že se nudíme! Na obou stranách jsme registrovali po jedné veliké šanci a uvidíme, co nás čeká dál. Vpřed jde Narsingh...
     
    31
    K míči se po centru domácího křídelníka dostal jen Lamprou, ale následně viděli sudí provinění se vůči pravidlům v podání Ondaana, domácí rozehrávají.
     
    32
    Willems se nenechal rozhodit fintami Ondaana aodehrál míč na klid do autu.
     
    33
    No, co na to říci... Byť má Arias na kontě žlutou kartu, vrhl se odvážně pod nohy Andersena. Nakonec mu to prošlo, Nijhuis domácímu bekovi druhou žlutou neukázal.
     
    34
    Z následné standardky nedokázali hosté prolomit bezbrankový stav, Zoet rozehrává.
     
    35
    Z tribun se line prakticky neustálé bučení a pískot fanoušků, těm se ale vůbec nelíbí žízení dnešního zápasu.
     
    35
    A teď se bučí znovu, jelikož Héctor Moreno si asi dovolil okomentovat dění na hrací plochu a byl za to potrestán žlutým napomenutím.
     
    36
    Na druhé straně se pokusil zakončit de Jong, ale do ideální pozice mělo jeho postavení hodně daleko. I proto si nakonec Lamprou poradil a míč stáhl.
     
    37
    De Jong se tlačil pro míč po dlouhém centru z hloubi pole, nad hlavou domácího forvarda ale vyplaval Lamprou a mičudu sebral.
     
    38
    Ondaan seběhl za defenzivní linii PSV a byl nachytán v postavení mimo hru.
     
    39
    A Nijhuis tasí další žlutou! Hříšníkem je teď gólman Tilburgu Kostas Lamprou, jelikož si dal s rozehráním až příliš na čas.
     
    40
    Guus Joppen poslal míč vpřed, kde v prostoru operuje Ojo. Ten si vykoledoval faul a Willem pokračuje v útočení.
     
    41
    Exekuce přímého kopu ale nedopadla moc slavně, pro balon si bez problémů došel Zoet.
     
    42
    Souboj Ondaana s Ariasem dopadl lépe pro domácího beka, kterýžto získal přímý kop.
     
    42
    Po centru Jetra Willemse se na zemi ocitl Luuk de Jong, ale tohle Nijhuis přešel bez větších emocí.
     
    43
    Arias si ve vápně zpracoval balon a druhým dotykem jej „odmázl“ pryč, vpředu je Narsingh.
     
    44
    Pereiro se tlačil přes pravou stranu, ale nepochodil a Joppen jej nakonec zastavil. Aut vhodí domácí.
     
    45
    Gastón Pereiro se následně dostal do palebné pozice, ale z hranice vápna bránu vysoko přestřelil!
    45.
     
    45+1
    Jen jednu minutku nastavil nad rámec první půle Bas Nijhuis.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhý poločas?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Po prvním poločase se hráči do kabin rozchází za bezbrankového stavu.

    Zatím jsme viděli dvě šance PSV, ale jak van Ginkela, tak i Pereira zradila mířidla a v obou případech šel míč o kousek výše, než by bylo zdrávo.

    Uvidíme tedy, co nás čeká ve druhé půli. Pokračujeme cca. v 21:48.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Do druhé půle uvedli míč hosté a kapitán Peters se hned jal hledat Ondaana. Jeho nákopu ale chyběla přesnost a míč skončil v zámezí.
     
    46
    Na druhé straně vybojovali domácí rohový kop.
     
    47
    Exekuce se ujal Pröpper a jen těsně jeho centr minul Moreno, který seběhl za obranu a málem hlavičkoval úplně osamocený z pár metrů...
     
    47
    Eindhovenští vlétli do druhé půle hodně dravě a Willem má ohromné problémy byť jen odklidit míč.
     
    48
    Pröpper si narazil s Morenem a vysunul napravo Narsingha, jehož centr ale stáhl ze vzduchu Lamprou.
     
    49
    K zajímavé střele se na pravé straně odhodlal útočník van der Velden a táhlým pokusem jen o kousek přestřelil domácí pokladnici!
     
    50
    De Jong při přijímání míče na hranici vápna podklouzl a o balon tedy přišel.
     
    50
    Van Ginkel protáhl míč po levé straně a na hranici vápna si narazil s Narsinghem. Následně sklepl pod sebe na Pröppera, jehož střela byla zablokována.
     
    51
    Rochdi Achenteh rozehrál přímý kop z pravé strany, ale centrem našel pouze náruč Jeroena Zoeta.
     
    52
    Na druhé straně byl dvakrát v zápřahu Lamprou, ale v obou případech si poradil a vysoké míče zkrotil.
     
    53
    Morenova kolmice nakonec došla k Ariasovi, na druhé straně hraje s míčem Jetro Willems.
     
    53
    Arias se dostal do vápna a ještě přistrčil míč na de Jonga. Tomu se pod nohy položil Wuytens a na hranici vápna předvedl zákrok na hraně pravidel, Nijhuis se ale drží nastaveného metru a nepíská.
     
    54
    U balonu už je stoper Isimat-Mirin a rozhlíží se, komu že by balon předal.
     
    55
    Ve středu pole dostal trochu prostoru Marco van Ginkel a neváhal, zkusil štěstí. Jeho pokusu levačkou ale chyběla přesnost.
     
    56
    Wuytens fauloval ve středu van Ginkela, domácí fotbalisté zůstávají v držení míče.
     
    57
    Guus Joppen se prodral přes Ariase, který ho zezadu srazil, vyfasoval druhou žlutou kartu a svůj stý zápas v dresu PSV tak neoslavil zrovna tak, jak by si přál...
     
    58
    Ondaan to z přímého kopu zkusil střelou, ale nepochodil. Jeho pokus totiž nabral směr někam na střechu tribuny...
     
    59
    Vypadá to, že na pravou stranu obrany se za vyloučeného Ariase stáhl Jirrit Hendrix a PSV tak nyní hraje systém „4-2-3“.
     
    60
    Hodinka hry je za námi a před Eindhovenem je ještě více než 30 minut v oslabení. I přesto ale hráči PSV pokračují v aktivní hře směrem vpřed, teď mají k dobru roh.
     
    61
    Po rohu se k míči na hraně vápna dostal Luciani Narsingh, ale zradil ho první dotyk a balon od domácího forvarda odskočil.
     
    62
    Pereiro to udělal doslova fantasticky, když za vápnem umotal hned několik hostů a poslal míč na volného Narsingha. Ten na nic nečekal a pálil, razantní bombou ale rozvlnil jen boční síť.
    62.
     
    63
    Na druhé straně padl ve vápně PSV k zemi Ondaan, ale ani tady Nijhuis nenašel odvahu odpískat.
     
    63
    Střídání v týmu PSV Eindhoven: ze hřiště odchází Gastón Pereiro, přichází Joshua Brenet.
     
    64
    Žlutou kartu dostává Lucas Andersen (Willem II Tilburg).
     
    64
    Po van Ginkelově nahrávce sklepl míč pod sebe Luuk de Jong a k balonu se dostal Hendrix. Toho fauloval Ojo.
     
    65
    Jetro Willems to z dálky zkusil trochu nesmyslně přímo na bránu, ale přestřelil a domácí fandové to „ocenili“ bučením a nespokojeným křikem.
     
    66
    Střídání v týmu Willem II Tilburg: ze hřiště odchází Lucas Andersen, přichází Guus Hupperts.
     
    66
    Zoet vyboxoval míč z vápna po dalším rohu hostí, Tilburg nicméně pomaličku začíná těžit z výhody jednoho muže v poli a hra se nám vyrovnává.
     
    67
    Ojo si seběhl až v podstatě mezi stopery a rozehrává další manévry svého týmu.
     
    67
    Nový muž na trávníku Hupperts zkusil střelu, ale podklouzl a nepříliš silným pokusem k tyči jen vyrušil Zoeta ze stádia nečinnosti.
     
    68
    Domácí tým rozehraje další rohový kop.
    68. Marco van Ginkel - 1:0
     
    68
    PSV právě vstřelilo branku!
    Přetažený centr sklepl z prostoru na zadní tyči kapitán de Jong po hraně malého vápna před bránu, kam si seběhl MARCO VAN GINKEL a překonal Lamproua! PSV se tak i v 10 ujímá vedení – 1:0!
     
    71
    Odpovědět se pokusil Ondaan, ale jeho táhlý pokus vylétl až za brankovou čáru. A byť se Zoet dušoval, že dráhu balonu jen hlídal a nesáhl po něm, je z toho roh a navíc ještě žlutá karta pro domácího gólmana!
     
    72
    Na ukazateli skóre se ale nyní nic nemění a hříšník Zoet rozehrává.
     
    72
    Ojo to ze zoufalství zkusil z uctivé dálky. Jeho pokusu však chyběla razance i přesnost a míč se prokutálel kolem tyče.
     
    73
    Domácí borci i v oslabení napadají hodně vysoko a nedávají hostům ani metr prostoru zadarmo.
     
    74
    Achenteh to udělal mizerně a jen odevzdal balon domácím. Teď už jsou ale zase v držení míče hráči Willemu.
     
    74
    Nicolas Isimat-Mirin zase vyhrál hlavičkový souboj, ten je dnes opravdovým pilířem obrany Eindhovenu.
     
    75
    Pröpper nastartoval vynikající kolmicí rychlonohého Narsingha, toho ale pozlobil první dotyk a vyběhnuvší Lamprou situaci zachránil.
     
    76
    De Jong i proti přesile obránců udržel míč pro van Ginkela a napravo hraje Narsingh.
     
    76
    Neuvěřitelné, teď byla Štěstěna s hráči Willemu! Narsingh sehrál před bránu na de Jonga, jehož zakončení dokázal na brankové čáře na tyč usměrnit Joppen.
     
    77
    Van der Struijk dojel nepříjemně Hendrixe a je potrestán žlutou kartou.
     
    77
    Střídání v týmu PSV Eindhoven: ze hřiště odchází Luciano Narsingh, přichází Florian Jozefzoon.
     
    78
    Střídání v týmu Willem II Tilburg: ze hřiště odchází Terell Ondaan, přichází Andy Kawaya.
     
    78
    Po faulu Wuytense na de Jonga je, chtělo by se říci konečně, nařízena penalta pro PSV!
    78.
     
    79
    PSV právě vstřelilo branku!
    Exekuce se pochopitelně ujal sám LUUK DE JONG a počínal si suverénně! Lamprou skočil k levé tyči a domácí kapitán napálil míč do odkryté části brány – 2:0!
    79. Luuk de Jong - 2:0
     
    81
    No, veliké věci se to dějí na Philips Stadionu! Je vidět, že borci PSV bojují jeden za druhého a ani vyloučení Ariase jim nesebralo odhodlání získat tři body. Ty budou velice důležité, jelikož AJax dnes také vyhrál a Eindhoven s konkurentem musí držet krok.
     
    82
    Zatímco Zoet bude odkopávat po nepovedeném výpadu hostí, za postranní čárou se začal rozcvičovat Maxime Lestienne.
     
    83
    Domácí hráči kontrolují balon a nechtějí jej půjčit Tilburgu. Teď se už ale hosté k hracímu předmětu dostali.
     
    85
    Spolupráce Oja a Andyho Kawayy nepřinesla Tilburgu nic, střídáme.
     
    85
    Střídání v týmu Willem II Tilburg: ze hřiště odchází Frank van der Struijk, přichází Dico Koppers.
     
    87
    Joppen operuje s balonem na pravém kraji obrany a snaží se založit akci svého týmu.
     
    87
    Funso Ojo hledal kolmicí van der Veldena, ten se ale vystavil do ofsajdu.
     
    88
    Do konce zápasu zbývá asi tak 5 minut a asi už nikdo nepochybuje, kdo že to bude brát tři body. Ale nepředbíhejme, jelikož po Willemsově zákroku rozehraje Achenteh roh.
     
    89
    Domácí defenziva ale Zoetovi pomohla a míč odpravila do bezpečné vzdálenosti od brány.
     
    90
    Zoet založil dlouhým nákopem akci Eindhovenu, k balonu se dostal van Ginkel.
     
    90+1
    Domácího středopolaře za dres zatáhl Ojo a dostal žlutou kartu. Nijhuis dnes tedy rozehrál solidní mariáš...
     
    90+2
    Zoet teď velmi obětavě vyletěl z brány a nadvakrát sebral balon, aby hosté nedostali rohový kop.
     
    90+2
    Po Petersově faulu můžou hrát domácí, tříminutové nastavení se chýlí ke konci.
     
    90+3
    Pröpper rozehrál standardku nakrátko s van Ginkelem a poslal do vápna střílený centr. S tím si ale i s vydatnou pomocí obránců Lamprou nakonec poradil.
     
    90+3
    Na druhé straně se mezi stopery zjevil nejlepší střelec Willemu Erik Falkenburg, ale po centru zprava neumístil míč přesně a zařízení minul.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno, zápas končí výhrou PSV v poměru 2:0.

    V 57. minutě ještě za bezbrankového stavu oslabil domácí tým Arias, který se po druhé žluté pakoval do sprch. Jeho vyloučení ale paradoxně Eindhoven semklo a domácí dvakrát překonali Kostase Lamproua. V 68. minutě po rohu sklepl míč de Jong na Marca van Ginkela a ten rozvlnil síť poprvé, podruhé to pak byl sám Luuk de Jong, když v 79. minutě bezpečně proměnil penaltu.
     
    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 11:6. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 11:14.
     
    To je ode mě pro dnešek vše, děkuji za pozornost. Přeji dobrou noc a těším se zase někdy u onlajnů na počtenou! (22:44:47)

    Michal Konvalina

    Branky: 68. van Ginkel, 79. L. de Jong (pen.)

    Karty:   16. Arias (PSV), 35. H. Moreno (PSV), 71. Zoet (PSV) – 39. Lamprou (WLM), 64. Andersen (WLM), 77. van der Struijk (WLM), 90+1. Ojo (WLM)   57. Arias (PSV)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 11:6. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 11:14.
    PSV Eindhoven: Zoet – Arias, Isimat-Mirin, H. Moreno, Willems – D. Pröpper, Hendrix, van Ginkel – Pereiro (63. Brenet), L. de Jong (C), L. Narsingh (77. Jozefzoon).
    Náhradníci: Pasveer – Schaars, Maher, Lestienne, Jozefzoon, Brenet, De Wijs.

    Willem II Tilburg: Lamprou – van der Struijk (85. Koppers), D. Wuytens, Peters (C), Joppen – Ojo, Falkenburg, Achenteh – Ondaan (78. Kawaya), van der Velden, Andersen (66. Hupperts).
    Náhradníci: Meul – Heerkens, Koppers, Haemhouts, Hupperts, Braber, Kawaya.

    Rozhodčí: Nijhuis – van de Ven, Schaap
    bahis siteleri