Real Madrid – Eibar 4:0 (kon.) | Espanyol – Atlético 1:3 (kon.) | Real Sociedad – Barcelona 1:0 (kon.)
Real Betis – Levante 1:0 (kon.)
konec
Real Sociedad San Sebastian
1:0 (1:0)
FC Barcelona
Sobota 09.04.2016, 20:30 • Estadio Municipal de Anoeta (Donostia-San Sebastián) • Španělská LaLiga • 32. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:30.
     
    Vítám vás u dvaatřicátého kola španělské Primera Division, v němž se představí Real Sociedad San Sebastian a FC Barcelona.
     
    FC Barcelona

    Katalánci se vyhřívají na prvním místě ligové tabulky a na svém kontě mají šestasedmdesát bodů. Na druhé Atlético Madrid má dnes hostující tým náskok šesti bodů a na největšího konkurenta, kterým je Real Madrid má Barcelona náskok sedmi bodů. Svěřenci Enriquea Luise v posledních dvou zápasech zažili nepříjemné kola, když získali pouhý bod. Nejprve přišla remíza s Villarrealem a následně i bolestivá porážka právě se Realem Madrid. Nejlepším střelcem týmu je Luis Suarez, který se prosadil šestadvacetkrát.
     
    Real Sociedad San Sebastian

    Real Sociedad se nachází přesně v polovině tabulky, když mu patří desáté místo za osmatřicet bodů. Domácí tým má velké potíže s defenzivní částí hry, když inkasoval dvaačtyřicet bodů. Ovšem v posledním kole San Sebastian zabralo a po sérii špatných výsledků porazilo silnou Sevillu, kterou díky dobře sehraným standardním situacím porazilo 2:1. Nejlepším střelcem týmu je Imanol Agirretxe, jenž dostal míč do branek soupeřů třináctkrát. Ovšem v posledním kole tento hráč nenastoupil a je dost možné, že ho neuvidíme ani dnes.
     
    Podle úvodního představení je jasné, že obrovským favoritem je Barcelona, která hraje výborný fotbal, a i když jí v týdnu čeká odveta Ligy Mistrů, tak se dá očekávat její výhra. Ovšem San Sebastian v posledním kole ukázalo, že umí favorita zaskočit. Domácí tým bude hrát zřejmě na brejky a pokud nějaký promění, tak může katalánský tým hodně potrápit. Úvodní výkop je naplánovaný na 20:30 a má maličkost doufá, že se budete dobře bavit.
     
    Ještě jednou vás vítám u dnešního zápasu, již jsou známy sestavy obou aktérů a já vám je za pár minut představím.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

    Hostující Barcelona při rozcvičení před zápasem se San Sebastian

     
    Úvodní sestavy:

    Real Sociedad San Sebastian: Rulli – A. Elustondo, D. Reyes, Mikel González, de la Bella – Prieto, Illarramendi, Granero – Oyarzabal, Vela, Zurutuza.
    Náhradníci: Bardají – Litri, Pardo, Bruma, Jonathas, Zaldúa, Zubeldía.

    FC Barcelona: Bravo – Dani Alves, Piqué, Mascherano, Roberto – Arda Turan, Busquets, Rafinha – Messi, Munir, Neymar.
    Náhradníci: ter Stegen – Iniesta, Vermaelen, Adriano, Rakitić, Alba, Bartra.

    Rozhodčí: Ignacio Iglesias – Alfonso Costoya, Enrique Ramos.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Hlavní sudí pan Ignacio Iglesias poprvé foukl do své píšťalky a utkání tak začíná. Úvodního výkopu se chopila Bercelona, která začne kombinací na vlastní polovině hřiště.
     
    1
    Domácí hráč patičkou nachytal Piquého, od něhož jde míč za čáru. K vidění byl první rohový kop, ale San Sebastian z něho nedokázalo nic vytěžit.
     
    2
    Domácí Real Sociedad nastupuje do dnešního utkání v modro-bílé kombinaci dresů a hostující Katalánci zvolili červeno-žluté dresy.
     
    3
    Už začíná to, co se již před zápasem očekávalo. Hostující tým je na míči a v poklidu kombinuje na polovině domácího celku. Ovšem San Sebastian se zatím velmi dobře přesouvá.
     
    4
    Napadání San Sebastian je zatím výborné, jelikož domácí hráči vyhnali soupeře s kombinací až před jeho pokutové území.
     
    5
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    Tak to je obrovský šok hlavně pro příznivce Barcelony! Z pravé strany Odcentroval Prieto, jehož centr podskočil Piqué. Na tuto chybu si počkal MIKEL OYARZABAL, jehož hlavička byla doslova báječná a skončila ve vzdálenějším horním rohu branky.
    5. Mikel OIARZABAL - 1:0
     
    7
    Barcelona po inkasované brance hned přidala a dostala se k rohovému kopu. Ten byl odvrácen na hranici velkého vápna, kde byl osamocený Messi, jehož pokus z první skončil jen nad brankou.
     
    8
    Domácí San Sebastian je vedením povzbuzeno a najednou se soupeře vůbec nebojí. Hráči Realu zkoušeli kombinaci na polovině hostujícího celku, ale k pokutovému území se nedostali.
     
    9
    Kvalita je jistě na straně Barcelony, která nám opět předvádí svou silnou stránku. Jenže kombinaci zastavili hráči v modro- bílých dresech a raději zvolili razantní odkop.
     
    10
    Real Sociedad opět předvedl výborné napadání soupeře, který se stáhl až ke svému pokutovému území. Ovšem nyní už se hra přesouvá na stranu, kde je branka domácího celku.
     
    11
    Barcelona sice kombinuje, ale opět na vlastní polovině hrací plochy, kde soupeři nic nehrozí. Domácí v začátku zápasu převádějí výbornou defenzivní hru a poprvé se ozývají i diváci.
     
    12
    Kolmá přihrávka na Messiho byla velmi nepřesná a skončila až u domácího gólmana, jemuž se sice nepovedl odkop, ale to ho v tuto chvíli až tak mrzet nemusí.
     
    13
    Střelec úvodní branky bojoval u rohového praporku s přesilou, ale celou situaci vyřešil Piqué, jenž odkopl míč za pomezní čáru.
     
    14
    Za obranu Barcelony si nabíhal Carlos Vela, jenž dostal přihrávku o trochu později než by potřeboval, a tak do vzduchu vylétl praporek pomezního sudího.
     
    15
    Kombinace Kataláncům na polovině domácího celku moc nevychází a hostující tým bude muset spěchat před vlastní branku.
     
    16
    Z levé strany se k centru odhodlal aktivní Carlos Vela, jenž v souboji našel Oiarzabala. Ten se sice k hlavičce dostal, ale te nedoletěla ani k brance.
     
    17
    Po rohovém kopu se míče zmocnila Barcelona, která rychlým pasem našla Neymara. Ten se prezentoval krásnou kličkou, ale jeho následná přihrávka už stála za nic.
     
    18
    Domácí hráči svou obětavostí opět ukončili kombinaci hostujícího celku. Ovšem z vlastní poloviny se San Sebastian nedostalo a opět se musí formovat před vlastní šestnáctkou.
     
    19
    Kombinace katalánského celku nebere konce až přišel pas za obranu, kam si naběhl Dani Alves. Ovšem ten si nevšiml, že stojí v ofsajdu, a tak následuje jen odkop od branky Realu.
     
    20
    Carlos Vela zakopl o vlastní kopačku a skončil na zeleném pažitu. Domácí útočník už vstal, a tak budeme sledovat autové vhazování San Sebastianu.
     
    21
    Jenže Real u balonu dlouho nevydržel a musel velmi rychle spěchat zpatkypřed vlastní bránu, kde sledujeme další kombinaci Barcelony. Po jednom ze zákroků se píská faul na Messiho a musím přiznat, že přímý kop bude z velmi nebezpečné pozice.
     
    22
    K balonu se postavili Messi a Neymar! Balonu se pochopitelně ujmul prvně jmenovaný, který trefil zeď, ovšem vybojoval alespoň rohový kop.
     
    23
    Centr od rohového praporku mířil k přední tyči, kde bylo hned několik domácích hráčů, kteří balon dostali do bezpečné vzdálenosti. Navíc jeden z hráčů v modro-bílém byl faulován, a tak se situace uklidňuje.
     
    24
    Běží čtyřiadvacátá minuta a zatím jsme neviděli žádnou vyloženou šanci na straně katalánského týmu. To není úplně běžná věc, ale Barcelona umí dát branky téměř kdykoliv.
     
    25
    Žlutou kartu dostává Asier Illarramendi (Real Sociedad San Sebastian), který do souboje s Busquetsem přispěchal pozdě a právem je prvním potrestaným hráčem. To byl velmi nešetrný skluz nebo spíše hodně špatně načasovaný.
     
    26
    Z dobrých dvaceti metrů na středu hrací plochy se objevil u balonu Neymar, jehož zakončení zlikvidovala obrana, který proti talentovanému hráči velmi dobře vystoupila.
     
    27
    San Sebastian sice trefilo tyč, ale ještě před tím byl zcela správně odpískán ofsajd. Do toho se dostal centrující hráč na levé straně hrací plochy, a tak následné vzrušení již bylo zbytečné.
     
    28
    A opět ta samá píseň! Barcelona přišpendlila svého soupeřek pokutovému území, ale domácí hráči se stále velmi dobře brání. K průniku se odhodlal argentinský útočník Messi, ale vzal si příliš velké sousto a čtyři soupeři ho obrali o míč.
     
    29
    Real Sociedad se sice osvobodil, ale jen na krátko, protože Katalánci se velmi rychle nastěhovali před pokutové území soupeře a opět hledají recept na obranu San Sebastianu.
     
    30
    V ofsajdovém postavení je dnes podruhé krajní obránce Dani Alves. Ten si velmi dobře zabíhal za obranu soupeře, ale opět dostal míč o trochu později než by potřeboval.
     
    32
    Domácí tým se u balonu neudrží dlouho a jen se v posledních minutách brání, což se vlastně čekalo. Naštěstí pro San Sebastian po dlouhé kombinaci přišel faul soupeře, a tak si obrana Realu může trochu odpočinout.
     
    32
    Jenže odpočinutí dlouho netrvalo, protože dlouhý nákop skončil u Piquého, jenž režíruje další útok svého celku. Ovšem kombinace Barcelony zatím spíše uspává.
     
    34
    Míč do pokutového území dostal Neymar, jenž ho geniálně sklepl pod sebe na Turana, jehož ránu odrazil obránce do ruky Rulliho. San Sebastian přežilo první obrovskou šanci Barcelony a stále tak vede.
    34. Zakončení Ardy Turana a obrovské štěstí pro San Sebastian
     
    35
    Vypadá to, že domácí celek pochopil, že musí přidat. Na pár desítek vteřin se nastěhoval na polovinu katalánského klubu, kde po chvíli přišel útočný faul.
     
    36
    Domácí příznivci se velmi zlobí na hlavního rozhodčího, jenž nepískl dle nich jasný faul na Carlose Velu. Ovšem hra pokračuje dál a můžete hádat, kdo má balon. Ano, je to Barcelona.
     
    38
    Katalánci se opět nastěhovali před šestnáctku soupeře, kde dlouho kombinovali až přišel centr. Na ten si naskočil Munir, ale jeho hlavička byla velmi nepřesná a navíc postrádala i razanci.
     
    40
    Na pravou stranu dostal míč Dani Alves, který se snažil o rychlý centr. Jenže celou situaci vyřešil obránce, jenž balon srazil na rohový kop.
     
    40
    Barceloně zatím nevychází předfinální fáze, což se hostujícímu celku moc často nestává.
     
    41
    Katalánci museli přijít s přihrávkou až ke svému brankáři, což publikum odměnilo pískotem. Jenže Barcelona rychle vymyslela pas za obranu, kam si nabíhal Messi, ale i tomuto borci scházelo pár centimetrů ke zpracování.
     
    42
    Neymar svým počínáním nastartoval protiútok Realu, který předvedl velmi rychlý přesun. V pokutovém území se soupeře výborně zbavil de la Bella, ale jeho následná střela trefila bránícího hráče, jinak by asi zapadla k zadní tyči!
     
    43
    Žlutou kartu dostává Arda Turan (FC Barcelona), který skluzem podrazil soupeře a hlavní sudí neváhal potrestat i prvního hráče hostujícího týmu.
     
    45
    V závěru poločasu jsme viděli dlouhou kombinaci domácích hráčů. Na pravé straně začal útok Vela, ale jeden z jeho spoluhráčů nezvládl lehkou přihrávku na střed hrací plochy, a tak se k míči vrací soupeř.
     
    45
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    V prvním poločase jsme viděli dvě tutové šance, každý z týmů si vytvořil po jedné. San Sebastian díky hlavičce Oiarzabala tu svou proměnilo, a tak vede 1:0. Barcelona sice má více míč na kopačkách, ale zatím ji nefunguje finální fáze. Naopak Real Sociedad se zatím dokázal velmi dobře těmto kombinacím bránit a až na zakončení Turana soupeře k zakončení nepustil. Uvidíme, co nám hráči předvedou ve druhé pětačtyřicetiminutovce.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Rafinha, přichází Andrés Iniesta.
     
    46
    Hlavní sudí pan Ignacio Iglesias, kterou výkopem zahájilo domácí mužstvo. To se snažilo dlouhým nákopem dostat do útoku, což se vlastně i stalo.
     
    47
    Z tribun se opět ozývá pískot, jelikož po jednom ze soubojů skončil na zeleném pažitu domácí hráč.
     
    48
    Až nyní se hráči Barcelony usadili kolem pokutového území soupeře. Na po následném centru si ve vzdušném souboji loktem pomohl Turan. Hlavní sudí tentokrát žlutou kartu z kapsičky nevytáhl.
     
    49
    San Sebastian se na chvilku dostalo za půlící čáru, ale hostující tým na nic nečeká a míří k brance soupeře, kde probíhá další "uspávací" kombinace.
     
    50
    Leo Messi se uvolnil v pokutovém území, kam následně přišel centr, ale ve vzduchu se objevil i praporek pomezního sudího. Dle opakovaného záběru je zcela jasné, že to bylo chybné rozhodnutí.
     
    51
    Dalším zákrokem za hranicí pravidel se prezentoval Roberto, jenž nechává obranu domácího celku opět odpočívat. Hostující hráč dohrál při napadání soupeře, a tak je u míče San Sebastian.
     
    53
    Po odvráceném rohovém kopu dostal do pokutového území kolmou přihrávku Munir, jehož zastavuje ofsajd. Hostující útočník sice zakončil, ale jeho počínání bylo zbytečné.
     
    54
    Do kombinace Barcelony se dostal taky Mascherano, jenž byl faulován, a tak u míče zůstanou hostující hráči. Kombinace Katalánců nebere konce a San Sebastian musí být velmi pozorné.
     
    55
    K pěkné ráně se odhodlal z dobrých pětadvaceti metrů střídající Iniesta, jehož pokus mířil do horního rohu branky. Ovšem Rulli vytáhl parádní zákrok a balon vyrazil na roh.
     
    57
    A opět je tu kombinace hostujícího celku, která končí až po faulu Turana. Ten přispěchal k pomeznímu sudímu a nevěřícně mu vyčinil. Hostující hráč pochopil, že jednu kartu už viděl, a tak se hodil do klidu.
     
    58
    Vypadá to, že Iniesta opravdu hře Barcelony prospívá. Maličký záložník se neustále nabízí a snaží se pasy zásobovat spoluhráče.
     
    59
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Arda Turan, přichází Jordi Alba.
     
    59
    Na hrací ploše je další nový hráč hostujícího celku. Uvidíme, jak to hře katalánského týmu pomůže, protože Barcelona stále nemůže dostat balon za Rulliho.
     
    60
    Po střídání to vypadá, že Turan opustil hru pro zranění. Jeden z členů lékařského týmu se okamžitě začal starat o koleno tohoto hráče. Snad se Ardovi nestalo nic závažného a uvidíme ho i v následujících zápasech.
     
    61
    Barceloně zbývá třicet minut na to, aby s výsledkem zápasu dokázala něco udělat. Opět a zas sledujeme kombinaci katalánského celku, kterou zastavuje až faul na Neymara.
     
    62
    K přímému kopu se postavil sám Neymar, jehož rána byla opravdu nebezpečná, ale skončila jen těsně vedle branky. Ovšem Rulli plachtil vzduchem a asi by měl i pokus mířící do branky.
    62. Zakončení Neymara z přímého kopu
     
    64
    Opět se potvrzuje, že San Sebastian nevydrží u balonu dlouho, a tak místo útoku přišla přihrávka k brankáři, který razantním odkopem míč vrací soupeři.
     
    66
    V hlavní roli je opět Neymar, který si naskočil na centr spoluhráče, ale pomohl si rukama, takže mu je pískán faul. Real Sociedad začíná mít plné ruce práce s nápady soupeře.
     
    67
    Po další kombinaci přišel pas na rozběhnutého Dani Alvese, k němuž se stáhli dva bránící hráči a balon odvrátili k postranní čáře.
     
    68
    San Sebastian již dlouhou dobu běhá bez balonu a je otázkou času, jak dlouho to tento tým ještě může vydržet. Jenže celou další akci zastavuje útočný faul Neymara.
     
    68
    Žlutou kartu dostává Javier Mascherano (FC Barcelona). Ten si po faulu spoluhráče pustil pusu na špacír, což se nelíbilo hlavnímu sudímu, jež vytahuje opět žlutý kartónek.
     
    70
    Po jednom ze soubojů skončil na hrací ploše Zurutuza, jemuž následně na nohy pomohl sám hvězdný Messi. Hra pokračuje odkopem Realu, který se bude snažit zůstat chvíli u míče.
     
    71
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Sergi Roberto, přichází Ivan Rakitić.
     
    72
    Hostující trenér již vyčerpal všechna střídání a už se bude muset spoléhat na tuto jedenáctku svých svěřenců. Barcelona je opět u míče, ale zatím si nemůže poradit s dobrou obranou soupeře.
     
    73
    Přenesení hry mířilo na Albu, který nastřelil ruku soupeře. Ovšem hlavní sudí správně rozhodl, že ruka bránícího hráče byla v přirozeném pohybu a navíc u těla.
     
    74
    Rakitić našel přesným pasem Piquého, jenž se s míčem otočil a přihrál na penaltový puntík Messimu! Argentinský gigant ve vyložené šanci selhal, což se mu moc často nestává. Ovšem parádní zákrok vytáhl i Rulli, jenž balon vytěsnil rukou.
    74. Messiho selhání ve vyložené šanci
     
    75
    Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Aritz Elustondo, přichází Joseba Zaldúa.
     
    76
    Domácí trenér poslal do hry devatenáctiletého mladíčka, který tak okusí velký zápas proti Barceloně. To musí být pro tohoto hráče zážitek jako hrom!
     
    77
    Barcelona opět přišpedlila San Sebastian k jeho pokutovému území, kde utahuje šrouby. Ovšem katalánský tým si už několikrát ve druhém poločasu neporadil se zakončením.
     
    79
    Po nepřesné kombinaci se balonu zmocňuje domácí brankář, jenž s rozehráním příliš dlouho neotálel, jelikož ho napadal aktivní Alba.
     
    80
    Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází David Zurutuza, přichází Rubén Pardo.
     
    81
    San Sebastian získalo balon, který velmi rychle mířil ke Carlosu Velovi, jenž se snažil hru uklidnit, a tak čekal na doplnění od spoluhráčů.
     
    82
    Oyarzabala chytily křeče a domácí hráč se ocitl na hrací ploše. Z té mu pomohli až spoluhráči, a tak se opět může hrát. Domácí hráči se ujmuli rohového kopu, jenž k zakončení nevedl, ale San Sebastian ušetřilo na polovině soupeře hned několik desítek vteřin.
     
    84
    Carlos Vela ukazuje své zkušenosti, když výborně drží míč na pravé straně u praporku. K domácímu hráči přistoupil Alba, ale ani ten tohoto hráče nedokázal odzbrojit.
     
    85
    Barcelona místo útočení musí myslet hlavně na obranu! San Sebastian dlouho velmi dobře drželo balon na pokutového území soupeře.
     
    86
    Ovšem v tento moment se domácí tým musí hodně rychle vracet, jelikož u balonu už jsou Katalánci, kteří opět kombinují. Až přišla přihrávka do druhé vlny, kde byl Messi, ale jeho razantní hlavička skončila v moci domácího gólmana.
     
    87
    Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Mikel Oyarzabal, přichází Litri.
     
    89
    S protiútokem domácího celku měl obrovské potíže Mascherano, který skluzem srazil míč na rohový kop. Jenže z toho San Sebastian nedokázalo nic vytěžit a opět budeme sledovat počínání Barcelony.
     
    90
    Na hrotu útoku už se objevuje také Piqué, jehož prodloužení hry už bylo zcela zbytečné, protože obránce Barcelony se předtím nacházel v ofsajdové pozici.
     
    90+1
    K postranní čáře přichází čtvrtý sudí, jenž na tabuli ukazuje, že se budou hrát tři minuty nad rámec normální hrací doby. U balonu je hostující tým, který musí velmi rychle přejít z vlastní poloviny až před branku soupeře.
     
    90+2
    To se Barceloně povedlo, ale zakončení z kopaček Massiho ani Alby k brance nedoputovalo. U balonu zůstali hosté, jenže pas mířící do pokutového území schoval do rukavic Rulli.
     
    90+3
    Žlutou kartu dostává Gerard Piqué (FC Barcelona), jehož protesty trvaly velmi dlouho až se hlavní sudí odhodlal k udělení další žluté karty.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Hráči Barcelony porážku neunášení a k diskuzi s hlavním rozhodčím přispěchali Piqué a Busquets. Ovšem pan Ignacio Iglesias ukazuje, že s hráči debatovat opravdu nebude.
     
    Tento zápas si pro nás připravil velmi nečekaný výsledek, když brankou z páté minuty vyhrálo San Sebastian. Domácí celek celé utkání velmi dobře bránil a soupeře moc k vyloženým šancím nepouštěl. Když už se Barcelona dostala do obrovské šance, tak ji zneškodnil dnes výborný Rulli. Hostující tým měl sice více míč na kopačkách, ale v tomto duelu mu to nebylo nic platné, a tak musí okusit druhou porážku v řadě.

    Barcelona navíc před touto neobvyklou "sérií" dvou ligových porážek měla jednu remízu. Aby získala ve třech ligových zápasech v řadě jediný bod, to se jí přihodilo naposledy v květnu 2009, tehdy ovšem dohrávala s velkým množstvím náhradníků, protože už měla ligový titul v kapse.
    Ivan Rakitić dnes nastoupil ke stému utkání v dresu Barcelony

     
    Tímto příspěvkem se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek sobotního večera. (22:24:55)

    Michal Luxa

    Branky: 5. Oyarzabal (Prieto)

    Karty:   25. Illarramendi (RSC) – 43. Arda Turan (BAR), 68. Mascherano (BAR), 90+3. Piqué (BAR)


    Držení míče: 27 % : 73 %.
    Střely na branku: 1:6. Střely mimo: 3:3. Rohy: 5:9. Ofsajdy: 5:4. Fauly: 14:12.
    Real Sociedad San Sebastian: Rulli – A. Elustondo (75. Zaldúa), D. Reyes, Mikel González, de la Bella – Prieto, Illarramendi, Granero – Oyarzabal (87. Litri), Vela, Zurutuza (80. Pardo).
    Náhradníci: Bardají – Litri, Pardo, Bruma, Jonathas, Zaldúa, Zubeldía.

    FC Barcelona: Bravo – Dani Alves, Piqué, Mascherano, Roberto (71. Rakitić) – Arda Turan (59. Alba), Busquets, Rafinha (46. Iniesta) – Messi, Munir, Neymar.
    Náhradníci: ter Stegen – Iniesta, Vermaelen, Adriano, Rakitić, Alba, Bartra.

    Rozhodčí: Ignacio Iglesias – Alfonso Costoya, Enrique Ramos
    bahis siteleri