Švýcarsko – Česko 1:2 (po pr.)
konec
HC Slavia Praha
1:3 (1:0, 0:0, 0:3)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 15.04.2016, 18:00 • ZS Eden • Baráž o extraligu • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:47 Tomáš RACHŮNEK - 1:3
    Zdroj: www.tvtipsport.cz

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    59:47
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    O vítězi je rozhodnuto! TOMÁŠ RACHŮNEK se protáhl po pravém křídle a trefou do prázdné branky stvrzuje dnešní vítězství Karlových Varů. Asistence: Rostislav Marosz.
    44:31 Jaroslav KŮS - 1:2

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    44:31
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Eden ztichl! Ohromnou hrubici předvedl domácí Peter Hraško, který naprosto nezvládl rozehrávku, nabil JAROSLAVU KŮSOVI, a ten střelou mezi Hylákovy betony otáčí vývoj skóre. Bez asistence.
    43:43 Rostislav MAROSZ - 1:1
    ´

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    43:43
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tak i vyrovnávací gól Západočechů se řadí do kategorie šťastnějších. Svoboda jel sám na branku, Hylák ho ale vychytal. Hosté však agresivně celou situaci dohráli, chvíli se už zdálo, že Hylák schová puk do lapačky, nakonec kotouč ale vypadl šťastně pro ROSTISLAVA MAROSZE, jenž srovnává stav utkání! Asistence: Tomáš Rachůnek.
    15:05 Jaroslav MARKOVIČ - 1:0

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    15:05
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté jdou do vedení zaslouženě, avšak velmi šťastnou brankou! Střelu od modré zblokoval Gulaši, který vleže vyklepal puk z výstroje, ale nevěděl, kde je. Nejrychleji si toho všiml János Vas, jenž se puku zmocnil a u pravé tyčky Závorkovy svatyně našel volného JAROSLAVA MARKOVIČ, který zakončil z první do poloodkryté branky! Asistence: János Vas.

    Adam Kolář

    Branky a nahrávky: 16. Markovič (Vas) – 44. Marosz (Rachůnek), 45. Kůs, 60. Rachůnek (Marosz)


    HC Slavia Praha: Hylák (Král) – M. Hruška, Knot, Krstev, Andrlík, Hraško, Pavlin – Mikulík, Šafránek, D. Hruška (C) – Ondráček, Tuominen, Jiránek – Čermák, Vas, Markovič – Bahenský, Kašpařík, Micka – Andres.
    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (Habal) – M. Rohan, Sičák, Gulaši, J. Tomeček, Dvořák, Redlihs, Baránek, Weinhold – Vachovec, Skuhravý, Huna – Koblasa, Kůs, Haščák – Rachůnek, Marosz, Svoboda – T. Rohan, V. Tomeček.

    Rozhodčí: Pešina, Polák – Barvíř, Blümel
    bahis siteleri