KLDR – Austrálie 1:22 (kon.) | Izrael – Mexiko 3:9 (kon.) | Austrálie – Nový Zéland 6:2 (kon.)
Bulharsko – Izrael 3:5 (kon.)
konec
Izrael
3:9 (2:2, 0:4, 1:3)
Mexiko
Pátek 15.04.2016, 03:00 • Ice Dome, Mexico City, Mexiko • Mistrovství světa - II. B Divize • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:22
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    Gól v přesilové hře, přihrávku Fernanda Ugarteho využil LUIS ALBERTO DE LA VEGA a rychle odpovídá na gól soupeře. Asistence: Fernando Ugarte.
     
    46:29
    Izrael právě vstřelil branku!
    ATRUR PYŠKIN se prosazuje při hře pět a na pět a snižuje na rozdíl pěti branek. Skóroval po pěkné samostatné akci. Bez asistence.
     
    43:38
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    Třetí kanadský bod pro HECTORA CARREHA, který nyní dává gól při vlastním oslabení. Asistence: Carlos Gomez.
     
    40:27
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    Hned z kraje třetí části přidává Mexiko další branku. Tentokrát se za záda Loginova trefil LUIS ALBERTO DE LA VEGA. Asistence: Hector Carrero.
     
    36:34
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    Gól v přesilové hře. Po pohledné kombinaci navyšuje reprezentace Mexika svůj náskok na 6:2. V krátkém časovém sledu přidává svou druhou branku v zápase ANDRIAN CERVANTES. Asistence: Fernando Ugarte, Luis Alberto de la Vega.
     
    34:17
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    Pátou branku Mexika přidává po pěkné kombinaci ADRIAN CERVANTES, který využil pas Hectora Majula. Asistence: Hector Majul.
     
    32:48
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    Mexiko se dostává do vedení o dvě branky. Hector Majul našel skvělým pasem ROBERTO CHABATA, jehož rána končí v brance. Asistence: Hector Majul.
     
    28:35
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    Gól, v oslabení. Do brejku se dostal HECTOR CARRERO, jehož střela končí za brankovou čárou a v početní nevýhodě se dostává pořádající stát do vedení. Bez asistence.
     
    12:47
    Izrael právě vstřelil branku!
    Po tlaku Mexika se nakonec narodilo vyrovnání. Po pěkné kombinaci se povedenou střelou prosazuje ITAY BEN TOV, jehož rána končí v síti a stav zápasu je 2:2. Asistence: Jevgenij Kniter, Daniel Spivak.
     
    04:36
    Izrael právě vstřelil branku!
    Gól v přesilové hře a je sníženo. Na této brance se podíleli zkušení hráči. Spektor našel Mazoura, který ještě vylepšil pozici pro JUVALA ROSENTHALA, jehož střela končí za brankářem Mexika. Asistence: Daniel Mazour, Ilja Spektor.
     
    01:45
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    Ice Dome exploduje nadšením ještě jednou. Neuplynuly ani dvě minuty a Adrian Cervantes našel přesným pasem HECTORA MAJULA, který prostřelil brankáře Gokhberga. Mexiko tedy vede o dva góly. Asistence: Adrian Cervantes.
     
    00:50
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    K obrovské radosti fanoušků Mexika se jejich tým dostává do vedení. Uplynulo 50 sekund zápas a po přihrávce Briana Arroyoa míří přesně CARLOS GOMEZ. Asistence: Brian Arroyo.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 5. Rosenthal (Mazour, Spektor), 13. Tov (Kniter, Spivak), 47. Pyškin – 1. Gomez (Arroyo), 2. Majul (Cervantes), 29. Carrero, 33. Chabat (Majul), 35. Cervantes (Majul), 37. Cervantes (Ugarte, Vega), 41. Vega (Carrero), 44. Carrero (Gomez), 49. Vega (Ugarte)


    Izrael: Gokhberg (Loginov) – Kafri, Spivak, Maaravi, Rosenthal, Margoulis, Buz, Raiter – Aharonovich, Mazour, Spektor – Klein, Shwarzman, Pyškin – Kniter, Nosankov, Greenberg – Sherf, Benton
    Mexiko: Garma (Alba) – Ugarte, Rosette, Escandon, Colas, Padilla, Arroyo, Martinez, Pineyro – Majul, Cervantes, Chabat – Vega, Gutirrez, Carrero – Gomez, Gonzalez, Smithers – Duenas, Tommasi, Perez

    Rozhodčí: Thomson – Hancock, Harrington

    Diváci: 400
    bahis siteleri